Upitnik u šolji kafe – simbolika i značenje

Znakovi interpunkcije se takođe mogu pojaviti u talogu kafe noseći pozitivna i negativna značenja. Konkretno upitnik ukazuje na dilemu u kojoj se nalazi osoba kojoj se gleda u šolju.

Ipak, tumačenje oblika u ostacima kafe u šolji je kompleksno, a značenje zavisi od nekoliko važnih faktora.

Ne interpretira se isto kada upitnik vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Druga metoda tumačenja oblika u šolji kafe zasnovana je na njihovoj boji. Upitnik u talogu kafe može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan, a ovoj temi ćemo se posvetiti nešto kasnije.

Po narodnom verovanju iz otiska prsta u šolji kafe može da se prepozna da li će neka želja da postane stvarnost. O pravilnom utiskivanju želje u šolju biće više reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje upitnika u šolji

Da biste što preciznije odredili šta upitnik u talogu kafe predstavlja bitno je da odredite poziciju u šolji gde se ovaj znak našao. Ukoliko ste ga uočili bliže dnu šolje njegovo značenje je povezano sa prošlošću. Ako se upitnik ukazao u drugoj trećini šolje simbolika se odnosi na sadašnjost, a upitnik bliže vrhu šolje najavljuje neke buduće događaje.

Na koji period u prošlosti, tj. budućnosti se interpretacija odnosi zavisi od osobe kojoj se gleda u šolju.

Tumačenje se razlikuje i u zavisnosti od toga da li se oblik pojavio levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Levo od mesta pijenja su obično negativna, a desno pozitivna tumačenje.

Ako ste u šolji videli dva upitnika to znači da vas nečije ponašanje zbunjuje. Moguće je da niste načisto šta neko prema vama oseća. Ukoliko se u šolji pojavio upitnik i uzvičnik to je znak da u narednom periodu treba da budete vrlo oprezni. Slovo i upitnik u talogu kafe ukazuju na to da ste pod stresom.

Upitnik u prvoj trećini šolje

Ako ste upitnik videli bliže dnu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da prečesto razmišljate o odlukama koje ste u prošlosti donosili. Sada se pitate da li su one bile ispravne ili ne. Ne možete da vratite vreme, zašto biste se onda mučili takvim razmišljanjima?

Upitnik pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da će se u vaš život vratiti osoba koja vam je nekad bila vrlo važna. Obnovićete kontakt sa prijateljem tj. prijateljicom i biće vam drago zbog toga.

Upitnik u drugoj trećini šolje

Kada se upitnik pojavi u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to znači da ste uplašeni ili da ste zabrinuti zbog nečega. Moguće je da treba da doneste važnu odluku i da ste u dilemi. Ne libite se da o tome popričate s osobom kojoj verujete.

Upitnik u sredini šolje i desno od mesta pijenja znači da imate podršku bliskih ljudi za sve što radite. Možda niste ni svesni koliko je to bitno i zato se potrudite da i vi budete tu za njih.

Upitnik u trećoj trećini šolje

Ako ste upitnik videli bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja je znak za oprez. Bitno je da u budućnosti donosite mudre i promišljene odluke. Velike stvari ne smete da „lomite preko kolena“ zato što to neće biti dobro za vas.

Upitnik pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na zanimljiv susret. Moguće je da ćete uploviti u neku vrstu tajne, ali izuzetno strastvene veze.

Upitnik u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u ostacima kafe može da se dođe do nagoveštaja da li će se neka želja ostvariti ili ne. Bitno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Ako ste želju utisnuli pogrešnim prstom nećete dobiti jasan odgovor.

  • Otisak palca se u talogu kafe ostavlja za želje koje se tiču porodice ili dece. Ukoliko ste u otisku palca videli upitnik vaša želja će se sasvim sigurno ispuniti u nekom trenutku u životu.
  • Kada se vaša želja odnosi na posao, tj. karijeru, u šolju treba da je utisnete kažiprstom. Upitnik u otisku kažiprsta, na žalost, ne najavljuje ostvarenje želje. Moguće je da ćete i sami shvatiti da je bolje da takva želja nikad ne postane stvarnost.
  • Želje vezane za erotski život se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli upitnik to implicira da će vaša želja da postane stvarnost u bliskoj budućnosti, ali da ćete morati da preduzmete neke konkretne korake.
  • Ako su vaše želje vezane za ljubav u šolju ih utiskujete prstenjakom. Kada se u otisku prstenjaka pojavi znak upitnik to implicira da se vaša želja neće uskoro ostvariti.
  • Malim prstom se u šolji ostavlja otisak za želje koje se tiču zdravlja. Kada u otisku malog prsta vidite upitnik to implicira da se vaša želja neće brzo ostvariti, ali da treba da budete strpljivi i optimistični.

Tumačenje upitnika u šolji po njegovoj boji

Alternativna metoda tumačenje simbolike oblika u talogu kafe je bazirana na njihovoj boji. Figure u šolji mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako upitnik koji ste videli nije ni skroz crn, a ni potpuno beo, za tumačenje se uzima boja koja preovladava.

Značenje crnog upitnika u šolji

Crni upitnik u talogu kafe u šolji može da znači sa sumnjate u nekoga. Moguće je da vam nisu jasne nečije namere, te da vas njegovi tj. postupci zbunjuju i dovode u sumnju da nije iskren/a prema vama.

Značenje belog upitnika u šolji

Beli upitnik u šolji kafe ukazuje na dobre vesti. Uskoro ćete čuti nešto što će vas zaista obradovati. Bićete ponosni na sebe ili na nekoga koga volite.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts