Čovek, muškarac ili dečko u šolji kafe

Muškarac u talogu od kafe u šolji

Figura muškarca u talogu kafe može da ima više različitih tumačenja. Pri tome presudnu ulogu igra položaj oblika koji ste u šolji videli. Različito se interpretira kada muškarca vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Pored toga, postoji i alternativno tumačenje zasnovano na boji oblika. Ispunjeni tj. crni oblici u šolji ne moraju da imaju istu simboliku kao prazni tj. beli oblici.

Veruje se da se u otisku prsta u šoljici može saznati odgovor na pitanje da li će se neka želja ostvariti ili ne. Potrebno je da se u šolji ostavi otisak pravog prsta kako bi tumačenje bilo verodostojno. O tome će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje muškarca u šolji kafe

Muškarac u šolji kafe može da simbolizuje novo prijateljstvo ili veće životne promene. Ipak, da biste dobili što preciznije tumačenje morate da obratite pažnju na to gde se ovaj oblik našao u šolji. Ako ste muškarca videli u prvoj trećini šolje tada je njegova simbolika vezana za prošle događaje. Ukoliko se muškarac pojavio u drugoj trećini šolje tada ga povezujemo sa sadašnjošću, a kada muškarca vidite u trećoj trećini šolje, dakle pri njenom vrhu tada najavljuje buduća dešavanja. Od emocija osobe kojoj se gleda u šolju zavisi koliko daleko u prošlost ili budućnost ide interpretacija.

Da bi tumačenje bilo detaljno potrebno je i da odredite položaj figure u odnosu na mesto pijenja. Levo od mesta gde su usne dodirivale šolju nalaze se uglavnom negativna, dok se na desnoj strani nalaze pozitivna tumačenja.

Ako ste u šolji videli golog muškarca to implicira da ste ponekad previše ponosni, pa čak i gordi. Ukoliko su se u šoljici našla dva muškarca to znači da uživate nečiju podršku i zaštitu. Više muškaraca u šolji kafe najavljuje probleme u komunikaciji.

Muškarac bliže dnu šolje

Figura muškarca u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja ukazuje na to da još uvek ne možete da prihvatite da neka osoba više nije deo vašeg života. Možda je neko ko vam je bio drag nestao, a sa njime i velika količina sigurnosti i samopouzdanja.

Kada muškarca vidite pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da iz dragih uspomena crpite snagu da se borite sa svim izazovima. Na sreću, imate dobre temelje, pa vas malo toga može „izbaciti iz koloseka“.

Muškarac u sredini šolje

Ako ste muškarca videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su usne doticale šolju to je znak da vam nedostaje motivacije. Imate mnogo obaveza, a neki planovi još uvek čekaju na realizaciju. Pa ipak, teško vam je da se napokon pokrenete.

Ukoliko se muškarac ukazao blizu sredine šolje i desno od mesta pijenja to implicira da pored sebe imate ljude na koje možete da računate. Reč je o prijateljima ili članovima porodice u čiju odanost nikad niste posumnjali. Ubeđeni ste da će uvek biti tu za vas.

Muškarac pri vrhu šolje

Oblik muškarca u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja ukazuje na veće promene u vašem životu. Moguće je da vam neće biti lako da se na njih naviknete, međutim, ta situacija će vas sigurno očvrsnuti i naučiti mnoge lekcije.

Muškarac u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale znači da biste mogli napredovati u onome čime se trenutno bavite. Verovatno ćete ostvariti profesionalni uspeh ili ćete uspeti da se rešite finansijskih problema.

Muškarac u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u šolji kafe mogu da se naslute odgovori na pitanje da li će vam se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom se utiskuju koje vrste želja u šolju kafe. Ako želju utisnete pogrešnim prstom, nećete dobiti tačno tumačenje.

  • Ukoliko se vaša želja tiče porodice ili dece u šolju ćete je utisnuti palcem. Muškarac u otisku palca znači da će vam se želja ispuniti ukoliko pokažete razumevanje i spremnost na kompromis.
  • Kada se želje odnose na profesionalni život tada ih u šolju utiskujete kažiprstom. Ako ste u tom otisku videli muškarca to implicira da vaša želja neće postati stvarnost bez mnogo muke.
  • Želje koje se tiču seksualnog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ukoliko se u otisku srednjeg prsta pojavi muškarac to, na žalost, znači da vam se želja neće ostvariti.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje vezane za ljubav. Ako se u tom otisku pojavi muškarac to implicira da ćete morati da preduzmete neke korake ako želite da vam se želja ispuni.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na zdravlje. Ukoliko u otisku malog prsta vidite muškarca vaša želja će se sigurno ostvariti.

Alternativno tumačenje muškarca u šolji kafe

Druga metoda čitanja simbola u šolji jeste po boji oblika koji ste u njoj videli. Figure mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako muškarac u šolji nije ni sasvim crn, a ni potpuno beo, za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crnog muškarca

Crni muškarac u šolji kafe simbolizuje snagu i hrabrost. Ne sumnjajte u sebe, pa ćete ostvariti sve što ste zamislili.

Značenje belog muškarca

Beli muškarac u šolji kafe vam poručuje da treba da budete odlučniji, ne samo kada je u pitanju profesionalni, nego i privatni život.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts