Eskim u šolji kafe – simbolika i značenje

Kada se Eskim pojavi u ostacima kafe u šolji to može da bude znak da ste usamljeni, međutim, ponekad ukazuje na to da se osećate voljeno. Pored toga, Eskim može da predvidi veće promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Sve zavisi od položaja u šolji na kome se ova figura pojavila. Različito se tumači kada Eskima vidite bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Alternativna metoda interpretacije bazirana je na boji oblika u šolji. Figure koje se pojave u talogu kafe su ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Više o ovoj temi saznaćete u delu teksta pod naslovom „Šta simboliše crni, a šta beli Eskim u šolji?“.

U podnaslovu „Eskim u otisku prsta“ možete da pročitate kako se pravilno ostavlja otisak prsta u šolju da biste saznali da li će neka želja da ostane stvarnost, te šta simbolizuje Eskim u tom otisku.

Standardno tumačenje Eskima u šolji

Kako bi interpretacija bila što detaljnija, trebalo bi pravilno da odredite položaj nekog oblika u šolji kafe. Ukoliko se Eskim pojavio pri dnu šolje, njegovo značenje se tiče prošlosti. Ako ste Eskima videli u sredini šolje, tada se interpretacija odnosi na sadašnjost. Eskim bliže vrhu šoljice nagoveštava ono što bi se moglo desiti u budućnosti. Od subjektivnih osećanja osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti se radi.

Pored navedenog, na tumačenje utiče i pozicija pijenja. Ako ste Eskima primetili levo od mesta gde su usne doticale šolju, značenje je manje-više negativno. Kada se Eskim ukaže desno od pozicije pijenja, simbolika je uglavnom pozitivna.

Dva Eskima u talogu kafe najavljuju lepe trenutke s osobom koju volite. Ako u šoljici vidite većeg i manjeg Eskima moguće je da ćete dobiti prinovu. Kada se u šolji pojavi Eskim sa nekom drugom figurom to implicira da biste uskoro mogli putovati.

Eskim u prvoj trećini šolje

Kada se Eskim pojavi bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da ste nostalgični prema prošlim vremenima. Verujete da ste nekad bili mnogo srećniji i zadovoljniji, a propuštate priliku da vidite kako vam stvarno izgleda sadašnjost, te kakva bi vam budućnost mogla biti.

Eskim pri dnu šolje i desno od pozicije pijenja ukazuje na to da vam je drago zbog nekih odluka koje ste u prošlosti doneli. Istina je da su vam one iznedrile i veće izazove, međutim, ne žalite ni zbog jednog poteza zato što vas je to nateralo da radite na sebi.

Eskim u drugoj trećini šolje

Ukoliko ste Eskima primetili u sredini šolje i levo od pozicije pijenja to implicira da ste usamljeni. Ljudi koji su duže vreme bez partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Ipak, ako ste u vezi ili braku, potrebno je da se zapitate zašto niste srećni i da se potrudite da se to promeni.

Eskim u sredini šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale ukazuje na to da se osećate voljeno. Pored sebe imate ljude koji vas usrećuju i zaista vam je drago što su deo vašeg života. Ne zaboravite da im pokažete koliko vam znače.

Eskim u trećoj trećini šolje

Ako se Eskim pojavi pri vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da biste se u budućnosti mogli suočiti sa većim troškovima. Nije isključeno da će rashodi premašiti prihode i da ćete morati da se zadužite.

Eskim bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da je pred vama period prepun pozitivnih uzbuđenja. Nije isključeno da ćete ostvariti mnogo kontakata i da će vam to pomoći da napredujete u onome čime se bavite.

Eskim u otisku prsta za želju

Po usmenom predanju iz otiska prsta u talogu kafe se može dobiti nagoveštaj da li će se neke želje ostvariti ili ne. Pri tome je bitno da znate kako da pravilno utisnete svoju želju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom tumačenje neće biti tačno i validno.

  • Palcem se u šolju utiskuju želje koje se tiču porodice, dece ili rodbine. Ukoliko ste u otisku palca videli Eskima to implicira da će se ono što ste poželeli sigurno ispuniti.
  • Želje koje se odnose na posao tj. karijeru se u šolju utiskuju kažiprstom. Eskim u otisku kažiprsta najavljuje ostvarenje želje u daljoj budućnosti.
  • Ako se vaša želja odnosi na seks, tj. erotski deo vašeg života, u šolju se utiskuje srednjim prstom. Kada u otisku srednjeg prsta vidite Eskima to implicira da to što ste poželeli ima velike šanse da se ispuni.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje koje se tiču ljubavnih odnosa. Eskim u otisku prstenjaka znači da bi se vaša želja mogla ostvariti.
  • Ukoliko je ono što ste poželeli vezano za vaše zdravlje ili zdravlje voljene osobe, u šolji bi trebalo da ostavite otisak malog prsta. Eskim u  otisku malog prsta, na žalost, ne predviđa realizaciju te želje u skorijoj budućnosti.

Šta simboliše crni, a šta beli Eskim u šolji kafe?

Alternativna metoda tumačenja oblika u ostacima kafe u šolji bazirana je na njihovoj boji. Razni oblici u šolji mogu da budu ispunjeni tj. crni ili prazni tj. beli. Ako Eskim koji se u vašoj šoljici pojavio nije bio ni sasvim crn, a ni potpuno beo, tumači se boja koja dominira.

Značenje crnog Eskima

Crni Eskim u talogu kafe može da bude znak da ne treba da olako shvatate prilike koje su vam „pred nosom“. Moguće je da nemate širu sliku određene situacije koja se tiče emotivnog ili profesionalnog života, zato što sebi niste dali šansu da je vidite. U svakom slučaju, ne možete znati da li je nešto dobro za vas ili ne ukoliko ni ne pokušate.

Značenje belog Eskima

Beli Eskim u ostacima kafe u šolji ukazuje na to da biste se mogli „opeći“. Verovatno ćete nekome poveriti tajnu, plan ili ideju, a on tj. ona će zloupotrebiti vaše poverenje. Nije isključeno da će neko vašu ideju pokušati da predstavi kao svoju.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts