Šta simbolizuje gavran u šolji kafe?

Figura gavrana u ostacima kafe u šolji može da ima više različitih značenja. Gavran simbolizuje loše vesti, a može i da najavi smrt kada se pojavi u šoljici kafe. Međutim, značenje ove figure zavisi od pozicije u šolji gde ste ga videli. Interpretacija je različita kada se gavran pojavi pri dnu, bliže sredini ili bliže vrhu šolje. Osim toga, na tumačenje utiče i to da li se ova ptica ukazala levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Značenje figure u šoljici možete da saznate i ukoliko obratite pažnju na njenu boju. Različito se tumače crni tj. ispunjeni oblici i beli tj. prazni oblici. Više o ovoj temi pročitajte u podnaslovu „Alternativno tumačenje gavrana u šolji“.

Mnogi veruju da se u otisku prsta u talogu kafe može naslutiti da li će se neke želje ostvariti. Kako da pravilno utisnete svoju želju u šolju i šta znači kada se u tom otisku pojavi gavran više će biti reči dalje u članku.

Detaljna interpretacija gavrana u šolji kafe

Za što preciznije tumačenje gavrana u talogu kafe potrebno je da se obrati pažnja na različite detalje, a pre svega na poziciju u šolji gde se ovaj oblik pojavio. Ukoliko ste gavrana videli u prvoj trećini šolje njegovo značenje se tiče prošlosti. Ako se gavran pojavio u sredini šolje, simbolika je vezana za sadašnjost. Gavran bliže vrnu šolje najavljuje buduća dešavanja. Koliko daleko u prošlost tj. budućnost objašnjenje može da ide uslovljeno je ličnim emocijama osobe kojoj se gleda u kafu.

Osim toga, važno je i da odredite poziciju pijenja. Gavran levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju nema isto značenje. Leva strana najčešće nosi negativnu, a desna pozitivnu simboliku.

Gavran u letu ukazuje na to da ćete se uspeti izboriti sa „ličnim demonima“. Ako ste u šolji videli gavrana na grani to može da najavi neke loše vesti. Dva gavrana u šolji ukazuju na to da ste paranoični i da bi trebalo da počnete da učite na vlastitim greškama.

Gavran u prvoj trećini šolje

Ako ste gavrana videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to znači da bežite od nečega iz prošlosti. Ne smete da se suočite sa time, nego problem uporno „gurate pod tepih“, nadajući se da nikad neće doći na naplatu.

Gavran pri dnu šolje i desno od pozicije pijenja ukazuje na to da ćete uspeti pametno da iskoristite informaciju koju ste davno saznali. Moguće je da ćete zahvaljujući tome realizovati neke dugogodišnje planove. Ipak, ne smete sebi da dozvolite da zloupotrebite ono što o nekome znate.

Gavran u drugoj trećini šolje

Kada gavrana vidite u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simboliše paranoju. Čini vam se da se ceo svet urotio protiv vas i da vam zbog toga ništa ne polazi za rukom. Istina je sasvim drugačija, samo što vi sami sebi ne želite da je priznate i prihvatite.

Ukoliko se gavran ukazao u drugoj trećini šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale to implicira da ste u dobroj formi i za posao, a i za sve ostalo. Napokon ste krenuli da rešavate neke stare probleme i ako tako nastavite smeši vam se lepa budućnost.

Gavran u trećoj trećini šolje

Ako ste gavrana videli bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to, na žalost, nije dobar znak. Ova figura na ovoj poziciji najavljuje bolest, žalost, pa čak i smrt. Nije isključeno da ćete izgubiti osobu koju volite.

Gavran pri vrhu šolje i desno od pozicije pijenja znači da biste se u budućnosti mogli izvući iz nevolje zahvaljujući potpunom strancu. Osoba koju ne poznajete će vam pomoći da prevaziđete određene izazove i poteškoće. Nije isključeno da će vas zbližiti slična muka.

Šta znači kada se gavran pojavi u otisku prsta?

Otisak prsta u talogu kafe se ostavlja kada želite da saznate da li će se neka želja ispuniti. Pri tome je bitno da znate kojim prstom se u šolju utiskuju koje vrste želja. U nastavku članka ćete dobiti jasne instrukcije kako se ostavlja otisak u šolji, kao i šta znači kada se gavran pojavi u tom otisku.

  • Ukoliko se vaša želja odnosi na ukućane, tj. porodicu, tada u šolji treba da ostavite otisak palca. Ako se u otisku palca pojavio gavran to, na žalost, znači da vam se želja još dugo neće ostvariti.
  • Želje vezane za profesionalni život i karijeru se u šolju utiskuju kažiprstom. Gavran u otisku kažiprsta može da najavi ostvarenje želje u daljoj budućnosti i to uz velike žrtve.
  • Ako se vaša želja tiče seksualnog života tada u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Kada se u otisku srednjeg prsta pojavi gavran to implicira ostvarenje želje u vrlo kratkom roku.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje vezane za ljubavni život. Ukoliko se u otisku prstenjaka pojavio gavran to može da bude znak da će neko sprečiti da se obistini ono što ste poželeli.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za lično zdravlje ili zdravlje drage osobe. Ako ste u tom otisku videli gavrana to može da znači da vaša želja ima vrlo male šanse da se ispuni.

Alternativno tumačenje gavrana u šolji kafe

Drugi način da saznate šta se krije iz figure koja se pojavila u šolji kafe jeste da obratite pažnju na njenu boju. Gavran u šoljici može da bude crn (ispunjena figura) i beo (prazna figura). Ako gavran koga ste vi videli u talogu kafe nije bio ni skroz crn, a ni sasvim beo, tumači se boja koja dominira.

Značenje crnog gavrana

Crni gavran u šolji kafe najavljuje loše vesti. On može da nasluti bolest ili smrt u porodici ili među bliskim prijateljima. Pored toga, crni gavran u talogu kafe može da bude znak materijalnih gubitaka.

Značenje belog gavrana

Beli gavran u ostacima kafe u šolji obično ukazuje na to da ste pogrešno procenili neku situaciju ili osobu. Verovatno ste u panici pa donosite loše odluke i vučete krive poteze. Vreme je da „stanete na loptu“, da „porazgovarate“ sami sa sobom, te da obratite pažnju na sve što se oko vas događa.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts