Fazan u šolji kafe – kompletno tumačenje

Oblik fazana u talogu kafe može da simboliše manjak slobode. Moguće je da ste u vezi sa posesivnom osobom ili, pak, da se bavite poslom koji vas čini nesrećnim.

Međutim, značenje može da bude i drugačije kada se u obzir uzme pozicija u šolji na kojoj se fazan pojavio. Različito se interpretira kada ovu životinju vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale.

Alternativna metoda tumačenja oblika u šoljici kafe zasnovana je na njihovoj boji. Figure mogu da budu prazne tj. bele i ispunjene tj. crne. Šta to tačno znači potražite u daljem tekstu.

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može prepoznati da li će se neke želje ispuniti ili ne. Više o tome kako pravilno utisnuti svoju želju u šolju i odgovore na pitanja koja vas muče pronaći ćete u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje fazana u šolji

Da bismo došli do simbolike koja se krije u obliku fazana u talogu kafe moramo da obratimo pažnju na par stvari. Ako ste fazana videli u prvoj trećini šolje, dakle bliže njenom dnu, značenje je uglavnom vezano za prošlost. Kada se fazan pojavi u drugoj trećini šolje, njegova simbolika se odnosi na sadašnjost. Ukoliko ste, pak, fazana uočili u trećoj trećini šolje, tada on najavljuje neke buduće događaje.

Koliko daleko u prošlost, tj. budućnost interpretacija može da ide zavisi isključivo od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Pored navedenog, za pravilno čitanje simbolike figura, bitno je da se odredi mesto pijenja. Ako ste fazana videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju značenje je uglavnom negativno. Fazan desno od mesta pijenja donosi pozitivna tumačenja.

Par fazana u talogu kafe obećava sreću u ljubavi. Ako ste u šolji prepoznali fazana u letu moguće je da ćete putovati ili da ćete promeniti nešto značajno u svom životu.

Fazan bliže dnu šolje

Ako ste fazana videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da živite u prošlosti. Možda patite za nekim ili se kajete zbog određenih odluka ili postupaka. U svakom slučaju, vreme je da napravite radikalne rezove sa prošlim životom.

Fazan u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja može da bude znak da će vam se isplatiti dobra odluka koju ste napravili u prošlosti. Iznenadićete se kada vam se neka odricanja počnu isplaćivati.

Fazan u sredini šolje

Ako ste oblik fazana videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da osećate manjak slobode. Možda je to posledica nezdravih emocionalnih odnosa ili blokade u profesionalnom smislu. U svakom slučaju, morate da radite na tome kako bi budućnost bila bolja i lepša.

Fazan u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale znači da ste uspeli da se rešite određenih strahova. Moguće je da ste napokon počeli da volite sebe i na dobrom ste putu da ostvarite sve što poželite.

Fazan bliže vrhu šolje

Ukoliko ste fazana uočili u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da najavi stres u bliskoj budućnosti. Nešto će vas duboko pogoditi i nećete znati kako da reagujete.

Fazan u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja predviđa interesantan susret. Moguće je da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam vratiti veru u ljude. Nije isključeno da ćete se zaljubiti ili da ćete ostvariti profesionalni uspeh.

Fazan u otisku prsta za želju

Veruje se da se u otisku prsta u talogu kafe može naslutiti da li će se neke želje ostvariti ili ne. Jako je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju, kako biste dobili jasan odgovor.

  • Ako se vaše želje odnose na porodicu ili decu tada se u šolji ostavlja otisak palca. Ukoliko se u otisku palca pojavio fazan to implicira da će se vaša želja ostvariti u trenucima kada to najmanje budete očekivali.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se odnosi na posao ili karijeru, tada u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Ako ste u otisku kažiprsta vidi fazan to ukazuje na ispunjenje želje u daljoj budućnosti.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje vezane za erotski život osobe kojoj se gleda u šolju. Fazan u otisku srednjeg prsta predviđa ostvarenje želje, ali ne s osobom koja vam je trenutno na umu.
  • Kada se želje tiču ljubavnog života tada se u šolju utiskuju prstenjakom. Ukoliko ste u otisku prstenjaka uočili fazana to implicira da će vaša želja postati stvarnost.
  • Za želje koje se odnose na zdravlje u šolji se ostavlja otisak malog prsta. Fazan u otisku malog prsta može da bude znak da će se vaša želja brzo ostvariti.

Alternativno tumačenje fazana u šolji kafe

Drugi način da odredite značenje oblika u talogu kafe zasnovan je na njihovoj boji. Figure u šolji mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako fazan u vašoj šolji nije ni potpuno crn, a ni sasvim beo tumači se boja koja preovladava.

Značenje crnog fazana

Crni fazan u talogu kafe ukazuje na to da bi trebalo da date šansu nekome ko je nedavno postao deo vašeg života. Moguće je da će se iz tog odnosa izroditi interesantno prijateljstvo ili čak emotivna veza.

Značenje belog fazana

Beli fazan u šolji kafe znači da ćete nekome pozavideti na nečemu. Moguće je da ta osoba ima ono o čemu vi maštate, bilo da je reč o dobrom poslu ili lepom odnosu sa partnerom tj. partnerkom. Bićete malo ljubomorni na to što on tj. ona ima, a vi ne.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts