Škorpija ili škorpion u šolji kafe – simbolika i tumačenje

Škorpija u talogu kafe obično najavljuje neku opasnost. Međutim, značenje može da bude i pozitivno i negativno, što zavisi od pozicije u šolji na kojoj se ovaj oblik našao. Nije isto ukoliko škorpiju prepoznate u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. ako se ova figura našla levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Alternativno tumačenje ovakvih znakova u šolji kafe bazirano je na njihovoj boji. Oblici u šolji mogu da budu beli tj. prazni ili crni tj. ispunjeni. Više o ovom načinu interpretacije biće više govora u nastavku teksta.

Prema narodnom verovanju iz otiska prsta u talogu kafe može da se nasluti da li će neka želja da se ostvari. Postoje posebna pravila kako se želja utiskuje u šolju, a kako da dobijete validan odgovor možete pronaći u tekstu ispod.

Detaljno tumačenje škorpije u šolji

Tumačenje oblika škorpije u ostacima kafe u šolji uslovljeno je time da li se ona našla pri dnu šolje, u sredini ili na vrhu šolje.

Ako ste škorpiju uočili u prvoj trećini šolje, njena simbolika se tiče prošlosti. Ukoliko je škorpija u sredini šolje tada je vezana za sadašnjost, a kada škorpiju vidite bliže vrhu šolje ona najavljuje neke događaje u budućnosti.

Pored navedenog, bitan faktor je i to da li ste ovaj oblik videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Ako se škorpija našla levo od mesta pijenja, njena simbolika je vrlo često negativna. Ipak, pozitivno se tumači ako ste škorpiju uočili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Veruje se da se da veća škorpija najavljuje i veće izazove, a da manja predstavlja problem sa kojim se osoba kojoj se gleda u šolju trenutno suočava. Ako ste u šolji primetili više škorpija to je znak da treba da se čuvate nečije zavisti. Škorpija sa nekim drugim oblikom u šolji najavljuje probleme u komunikaciji.

Škorpija u prvoj trećini šolje

Ako ste škorpiju videli bliže dnu šolje i levo od mesta pijenja to znači da će greška iz prošlosti uskoro da dođe na naplatu. Napravili ste glupost i uskoro ćete se suočiti sa posledicama.

Škorpija u prvoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju ukazuje na to da ćete unovčiti znanje koje ste davno stekli. Pokazaće se da vaš trud i odricanje nisu bili uzaludni.

Škorpija u drugoj trećini šolje

Ukoliko se škorpija pojavila u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to znači da treba da se sklonite od ljudi koji negativno utiču na vas. Okruženi ste energetskim vampirima i krajnje je vreme da ih eliminišete iz svog života.

Ako ste, pak, ugledali škorpiju u sredini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da se dobro osećate u svojoj koži. Imate dovoljno samopouzdanja i planovi koje sada pravite sigurno će da donesu uspeh.

Škorpija u trećoj trećini šolje

Kada škorpiju vidite bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da biste se mogli naći u velikoj nevolji. Moguće je da ćete „stati na žulj“ opasnoj osobi. Neće se libiti da vam uzvrati udarac, ali na mnogo podliji način nego što biste mogli da očekujete.

Poruka koju nosi škorpija u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale je vrlo pozitivna. Nije isključeno da ćete zahvaljujući dobroj sreći ostvariti dugogodišnju želju ili, pak, rešiti problem sa kojim se trenutno suočavate.

Škorpija u šolji za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može pronaći odgovor na pitanje da li će ono što ste poželeli postati stvarnost. Jako je važno da ispoštujete pravila kako se želja utiskuje u šolju kako biste dobili validan i verodostojan odgovor.

  • Ako se ono što želite tiče porodičnih odnosa, odnosa sa partnerom tj. partnerkom, decom ili ukućanima tada u šolji ostavljate otisak palca. Ukoliko se u otisku palca pojavila škorpija moguće je da se vaša želja neće ostvariti tako brzo.
  • U obrisu koji se pojavi u otisku kažiprsta možemo da saznamo da li će se ispuniti želja vezana za posao, tj. karijeru. Škorpija u otisku kažiprsta najavljuje ispunjenje želje zahvaljujući sreći, a ne trudu i radu.
  • Ukoliko je vaša želja vezana za intimne odnose, tj. vaš erotski život, u šolju je utiskujete srednjim prstom. Škorpija u otisku srednjeg prsta može da bude znak da će ono što želite postati stvarnost vrlo brzo.
  • Iz otiska prstenjaka se iščitava ostvarenje želja koje se tiču ljubavi, tj. emocionalnog života osobe kojoj se gleda u šolju. Ako ste u otisku prstenjaka videli škorpiju vaša želja, na žalost, neće postati stvarnost. Između vas i voljene osobe će se isprečiti neko treći.
  • Malim prstom se u talogu kafe ostavlja otisak kada su želje povezane sa zdravljem. Škorpija u otisku malog prsta znači da će se vaša želja ispuniti u bliskoj budućnosti.

Alternativno tumačenje škorpije u šolji kafe

Postoji još jedan način da saznate šta vam poručuje škorpija u talogu kafe. Metoda je zasnovana na boji figure, a tumačenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li je oblik koji ste u šolji videli bio crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Ukoliko oblik nije ni sasvim crn, a ni potpuno beo, simbolika se čita na temelju boje koja je dominantnija.

Značenje crne škorpije u šolji

Crna škorpija u šolji, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi oblici u talogu kafe najavljuju velike probleme u komunikaciji.

Nerazumevanje s osobom sa kojom ste često u kontaktu bi moglo da dovede do prekida bilo kakvog odnosa.

Značenje bele škorpije u šolji

Ako ste u šolji videli belu škorpiju to implicira da bi nekome trebalo da date drugu šansu. Moguće je da vas ta osoba nije namerno povredila i da se oseća loše što više ne provodite vreme zajedno.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts