|

Majmun u šolji kafe – šta može značiti

Majmun u talogu od kafe u šolji

Figura majmuna u talogu kafe može da bude znak da će neko da vas prevari. Međutim, tumačenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ovu životinju videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Značenje se može tumačiti i po boji oblika u ostacima kafe. Majmun može da bude crn ili beo, ali o tome će više biti reči u nastavku teksta.

Prema narodnom verovanju, iz otiska prsta u šolji kafe može da se nasluti da li će se neka želja ispuniti ili ne. Pri tome je važno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Kasnije ćemo se ovoj temi detaljnije posvetiti.

Detaljno značenje majmuna u šolji kafe

Za što precizniju simbolike majmuna u šolji kafe bitno je da pravilno odredite poziciju u šolji gde ste videli ovaj oblik. Ako se majmun pojavio bliže dnu šolje tada se njegovo značenje odnosi na prošlost. Ukoliko ste ga videli u sredini šolje tada se tumače sadašnji događaji, a kada majmuna vidite bliže vrhu šolje, njegova simbolika se tiče nekih budućih dešavanja u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Koliko daleko u prošlost, tj. budućnost tumačenje može da ide, zavisi si od osećanja onoga kome gledate u šolju.

Pored toga, bitno je i da li ste oblik videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana obično nosi negativno, dok desna nosi pozitivno značenje.

Veličina i vrsta majmuna ne igra veliku ulogu. Ipak, ukoliko ste šolji videli majmuna kako jede bananu to implicira da biste mogli pretrpeti štetu. Majmun u kavezu obično ukazuje na to da neko neće ispuniti obećanje koje vam je dao. Ako ste u ostacima kafe videli dva majmuna to može da bude znak da ćete se naći na meti tračeva.

Majmun u prvoj trećini šolje

Ukoliko ste figuru majmuna videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da znači da ste ljuti na sebe zato što u prošlosti niste dobro procenili neku situaciju, iskoristili mogućnosti koje su vam se nudile ili što ste nekome dozvolili da vas povredi. Ne treba da budete prestrogi prema sebi. Na kraju krajeva, naučili ste lekciju.

Kada se majmun pokaže u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste nedavno doneli dobru odluku. Možda se još uvek pitate da li je trebalo da postupite drugačije, ali ćete uskoro shvatiti da ste napravili pravi potez.

Majmun u drugoj trećini šolje

Ako ste majmuna videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste razdražljivi. Nešto vas muči, a umesto da se pozabavite time, vi se „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Ukoliko nastavite da svoju frustraciju iskaljujete na onima koji vas vole, sigurno ćete ih izgubiti.

Majmun bliže sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da imate dovoljno energije i da vam ne treba mnogo da se izborite sa svim obavezama. Nije isključeno da će se žrtva koju trenutno podnosite u budućnosti višestruko isplatiti.

Majmun u trećoj trećini šolje

Figura majmuna bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja znači da ćete biti oklevetani. Premda se ne bavite tračevima, naći ćete se na meti istih. Najgore što možete da uradite jeste da svakom pojedinačno objašnjavate da to što se o vama priča nije istina.

Kada majmuna vidite u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da ćete ostvariti profesionalni uspeh. Napredovaćete u karijeri, što će se pozitivno odraziti i na vaše finansije.

Majmun u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u ostacima kafe u šolji može nagovestiti da li će se neka želja ostvariti. Bitno je da znate kojim prstom se u šolju utiskuju koje vrste želja. Ukoliko želju utisnete pogrešnim prstom, moguće je da nećete dobiti adekvatan odgovor na svoja pitanja.

  • Otisak palca se u šolji ostavlja za želje koje se tiču porodice ili dece. Ako ste u tom otisku videli majmuna to može da bude znak da će proći neko vreme pre nego što vam se želja ispuni. Na žalost, vi na to nikako ne možete da utičete.
  • Kada se želje odnose na posao, tj. karijeru tada se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko se u tom otisku pojavio majmun to znači da vam se želja neće ostvariti.
  • Iz otiska srednjeg prsta se tumači da li će se ostvariti želja vezana za seksualni, erotski život. Ako se u tom otisku pojavio majmun to implicira da su šanse da vam se želja ispuni vrlo male.
  • Ukoliko se želja odnosi na ljubavne odnose, tada se u šolju utiskuje prstenjakom. Majmun u otisku prstenjaka znači da vam se želja neće ispuniti zato neko nije iskren prema vama.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču zdravlja. Ako ste u otisku malog prsta videli majmuna to implicira da će vam se želja ostvariti.

Alternativno tumačenje majmuna u šolji kafe

Značenje figura u šolji kafe može da se tumači i po njihovoj boji. Oblik u šolji može da bude ispunjen tj. crn ili prazan tj. beo. Ako majmun u šolji nije ni potpuno crn, a ni beo tada se za tumačenje uzima boja koje ima više.

Značenje crnog majmuna

Crni majmun je znak da se oko nečega brinete bez valjanog razloga. Panika vam neće pomoći da stvari vidite iz pravog ugla.

Značenje belog majmuna

Beli majmun u šolji može da znači da će vam se ostvariti dugogodišnja želja.

Gore navedena tumačenja nisu stvar nauke, nego sujeverja. Ona su utemeljena na narodnom verovanju, tako da svemu što ste pročitali verujete na svoju odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts