Šta predstavlja i kako se tumači igla u šolji kafe?

Igla u talogu kafe može da simboliše rastanak, te da najavi neku neprijatnost ili svađu. Međutim, objašnjenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ovaj oblik videli bliže dnu, sredini ili vrhu šoljice, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale.

Pored toga, figure u šolji kafe mogu da se tumače i na temelju njihove boje. U tom slučaju, crna igla (ispunjena figura) i bela igla (prazna figura) ne moraju da imaju isto, pa čak ni slično značenje. Više o ovom načinu gledanja u šolju možete pronaći u podnaslovu „Alternativno tumačenje igle u šolji“.

U ovom članku ćemo se posvetiti i verovanju da se u otisku prsta u talogu kafe može doći do odgovora da li će se neke želje ostvariti. U delu teksta pod naslovom „Šta znači kada se igla pojavi u otisku prsta“ saznaćete kako da pravilno utisnete svoju želju u šolju i kako se tumači kada se u otisku pojavi igla.

Detaljno objašnjenje igle u šolji kafe

Kako biste dobili što detaljnije tumačenje oblika igle u šoljici kafe, važno je da vodite računa o poziciji u šolji gde ste videli iglu. Igla bliže dnu šolje obično se odnosi na neke događaje iz prošlosti. Ako ste iglu primetili u sredini šolje njeno značenje je povezano sa sadašnjošću. Igla bliže vrhu šolje, dakle, u njenoj trećoj trećini nagoveštava ono što bi se tek moglo dogoditi. Ne može se sa stopostotnom sigurnošću kazati o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, odnosno budućnosti se radi jer to zavisi od emocija i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju.

Važno je i da obratite pažnju na to da li ste iglu uočili levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Ako se igla pojavila levo od mesta pijenja to obično ukazuje na neke negativne stvari. Ukoliko ste iglu primetili desno od mesta pijenja to najčešće nosi pozitivnu simboliku.

U ovom kontekstu veličina igle ne igra bitnu ulogu za tumačenje, ali ako ste u šolji videli iglu sa koncem to može da bude znak da je pred vama veliki posao. Ukoliko je igla bila zabodena u nešto to implicira da ćete morati da obustavite realizaciju određenih ideja. Polomljena igla u šoljici kafe obično ukazuje na svađu ili na finansijske probleme.

Igla u prvoj trećini šolje

Kada se igla pojavi bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da znači da će greh iz prošlosti da dođe na naplatu. Verovatno ste nekoga povredili i život će vam to početi vraćati. Ako ništa drugo, barem ćete naučiti važnu lekciju.

Ukoliko ste iglu videli u prvoj trećini šolje i desno od pozicije pijenja to znači da ste ispravno postupili kad ste odustali od ideje da se nekome osvetite za nešto. Niste želeli da se taj sukob produbljuje i zato vam je savest potpuno mirna.

Igla u drugoj trećini šolje

Ako ste iglu uočili u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simbolizuje tugu. Moguće je da ste usamljeni ili da se ne snalazite najbolje u okolnostima u koje vas je život doveo. Malo više vere i pozitivnog razmišljanja bi vam baš dobro došlo.

Oblik igle u sredini šolje i desno od pozicije gde su je usne dodirivale može da bude znak da ste nekoga impresionirali i da često razmišlja o vama. Moguće je da ćete dobiti poziv na ljubavni ili poslovni sastanak.

Igla u trećoj trećini šolje

Ako ste iglu uočili bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to, na žalost, može da simboliše svađu ili rastanak sa nekim u skorijoj budućnosti. Ukoliko želite da to sprečite pazite šta pričate i radite kada ste ljuti.

Igla pri vrhu šolje i desno od pozicije pijenja može da bude znak da ćete uskoro upoznati vrlo interesantnu osobu. On ili ona vam može pomoći da napredujete u karijeri ili da rešite neki problem. Nije isključeno niti da ćete se uskoro zaljubiti u nekoga ko razmišlja na sličan način kao i vi.

Šta znači kada se igla pojavi u otisku prsta?

Kako biste dobili nagoveštaj da li će neka vaša želja da se ostvari ili ne, bitno je da znate kako da je pravilno utisnete u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom verovatno nećete dobiti odgovor na pitanje koje vas zanima.

  • Otisak palca se u šolji ostavlja za želje koje se tiču dece, rodbine ili porodice. Igla u otisku palca može da znači da će se vaša želja ispuniti.
  • Ukoliko je vaša želja vezana za profesionalni život, tada u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Kada se u otisku kažiprsta pojavi igla to implicira da će se vaša želja neće tako brzo ostvariti.
  • Želje koje se tiču seksa, tj. erotskog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta uočili iglu to najavljuje ostvarenje vaše želje u skorijoj budućnosti.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se tiče emocija, odnosno ljubavi, tada ćete svoju želju u šolju utisnuti prstenjakom. Igla u otisku prstenjaka može da bude znak da će vaša želja postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za lično zdravlje ili zdravlje osobe do koje vam je stalo. Ako se u otisku malog prsta pojavila igla moguće je da će ono što ste poželeli da se obistini, ukoliko budete disciplinovani i ako budete slušali savete stručnjaka.

Alternativno tumačenje igle u šolji

Drugi način da saznate simboliku koja se krije iza igle u talogu kafe jeste da se fokusirate na njenu boju. Oblici u ostacima kafe u šolji mogu da budu ispunjeni tj. crni ili prazni tj. beli. Ukoliko igla u vašoj šoljici nije bila ni potpuno crna, a ni sasvim bela, tumači se boja koja preovladava.

Značenje crne igle

Crna igla u talogu kafe u šolji može da bude znak da treba da „stanete na loptu“. Previše strastveno i agresivno pristupate potpuno marginalnim stvarima. Ako tako nastavite mogli biste vrlo brzo da „izgorite“.

Značenje bele igle

Ako ste u šolji videli belu iglu to implicira da morate da povedete računa o finansijama. Previše novca trošite na bespotrebne stvari i to bi vam se u nekom trenutku moglo obiti o glavu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts