Oklop u šolji kafe – kompletna interpretacija

Premda se oblik oklopa u ostacima kafe u šolji često tumači kao nadolazeći strah i neizvesnost, ova figura može da se interpretira i na druge načine. Pre svega, važno je da pravilno odredite njen položaj u šoljici. Različito se interpretira kada se oklop pojavi u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šoljice, odnosno desno ili levo od mesta gde su je usne dodirivale.

Simbolika oblika u šolji kafe može da se tumači i na bazi njihove boje. Figure u šolji su uglavnom ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. U delu članka pod naslovom „Šta simboliše crni, a šta beli oklop“ saznaćete više o ovoj alternativnoj metodi interpretacije.

U otisku prsta u šoljici kafe može da se nasluti da li će neke želje postati stvarnost. Kako se pravilno utiskuju želje u šolju i na šta ukazuje oklop u tom otisku možete pronaći u podnaslovu „Oklop u otisku prsta za želju“.

Simbolika oklopa u šolji kafe

Kako biste dobili što detaljnije objašnjenje šta znači kada se u ostatku kafe u šolji pojavi oklop, važno je da obratite pažnju na nekoliko bitnih detalja. Ako ste oklop uočili bliže dnu šolje, u njenoj prvoj trećini interpretacija se tiče prošlosti. Kada se oklop ukaže u drugoj trećini šolje, tumačenje se odnosi na sadašnjost. Oklop bliže vrhu šolje, tj. u njenoj trećoj trećini najavljuje buduće događaje. Ne može se sa sigurnošću ustanoviti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi zato što je to uslovljeno ličnim iskustvima i osećanjima osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim toga, bitno je i da odredite mesto pijenja. Ako se oklop pojavio levo od pozicije gde su usne dodirivale šolju, značenje je manje-više negativno. Kada ovaj oblik primetite desno od mesta pijenja, simbolika je najčešće pozitivna.

Kada u šolji vidite oklop i mač to može da bude znak da ste osoba koja se nikad ne predaje. Oklop i kaciga u talogu kafe znače da vrlo oprezno pristupate ljudima, te donosite promišljene odluke. Ako se u talogu kafe pojavio oklop i još neka figura to je znak da treba da se malo opustite, jer stres ozbiljno preti vašem zdravlju.

Oklop blizu dna šolje

Ako ste oklop uočili u prvoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to je znak da ste se u prošlosti borili za pogrešne stvari. Previše ste energije, vremena i živaca uložili u nešto što nije bilo vredno. Dobro je ukoliko ste naučili lekciju tako da to više ne ponavljate.

Kada se oklop pojavi bliže dnu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da je vaša nepokolebljivost možda bila štetna po vas, jer su vas izazovi iscrpeli. Međutim, vreme će pokazati da ste ipak donosili dobre odluke.

Oklop u sredini šolje

Kada se oklop pojavi u drugoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to znači da ste zabrinuti zbog nečega. Moguće je da treba nekome da se predstavite u što boljem svetlu, a nivo samopouzdanja vam je nizak. Budite realni, ali nemojte da minimalizujete dosadašnje uspehe.

Oklop bliže sredini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste na teži način shvatili da ste mnogo više od onoga što neki ljudi, pa i vi sami mislite. Počeli ste više da volite sebe i na dobrom ste putu da ostvarite mnoge svoje ideje.

Oklop u trećoj trećini šolje

Kada se oklop pojavi bliže vrhu šolje i levo od pozicije pijenja to implicira da će u vašem životu nastupiti period neizvesnosti. Nije isključeno da će vam nešto „uvući strah u kosti“ i da ćete morati da se borite sa drugima, ali i sa vlastitom psihom.

Ako ste oklop uočili u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da će vam se isplatiti to što niste verovali svakome na reč. Po prirodi ste skeptik i znate kako da prepoznate lažna obećanja. U bliskoj budućnosti će se pokazati da ste bili u pravu zato što niste naseli na manipulaciju ili lepu priču.

Oklop u otisku prsta za želju

Naši preci su verovali da se iz oblika koji se pojavi u otisku prsta u talogu kafe može naslutiti da li će se neke želje ispuniti ili ne. Ipak, najvažnije je da znate kako da pravilno utisnete svoju želju u šolju kako biste dobili verodostojan i jasan odgovor.

  • Otisak palca se u talogu kafe ostavlja za želje koje se tiču porodice ili dece. Ako ste u tom otisku videli oklop, to na žalost, ne predviđa ostvarenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Ukoliko je vaša želja vezana za profesionalni život u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Kada se u tom otisku pojavi oklop moguće je da će se vaša želja ostvariti ukoliko budete mudri i vredni.
  • Ako želite da saznate da li će se ispuniti želja vezana za seksualni život, u šolji treba da ostavite otisak srednjeg prsta. Oklop u otisku srednjeg prsta znači da postoje male šanse da se vaša želja obistini.
  • Za želje koje se tiču ljubavnog života u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Kada se u otisku prstenjaka pojavi oklop to je znak da će se vaša želja ostvariti, ali ne s osobom o kojoj trenutno razmišljate.
  • Želje koje se odnose na lično zdravlje ili zdravlje voljene osobe u šolju se utiskuju malim prstom. Ako ste u tom otisku videli oklop moguće je da će vaša želja uskoro da se pretoči u stvarnost.

Šta simboliše crni, a šta beli oklop?

Alternativno tumačenje oblika u šolji kafe zasniva se na njihovoj boji. Figure mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ako oklop u šolji nije bio ni sasvim crn, a ni beo, tumači se dominantnija boja.

Značenje crnog oklopa

Crni oklop u šoljici kafe ukazuje na to da ćete „spustiti gard“ prema nekome. Verovatno ćete nekoj osobi dati priliku da vam se približi i postane deo vašeg života.

Značenje belog oklopa

Beli oklop u talogu kafe znači da ste uplašeni. Nešto vas mnogo brine, a od straha ne možete sasvim jasno da vidite tu situaciju. Razgovarajte sa nekim o tome što vas muči.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts