Flamingo u šolji kafe – skrivena simbolika

Svi koji se aktivno bave taseografijom reći će vam da je oblik flaminga u talogu kafe vrlo redak i specifičan motiv. Može da se tumači pozitivno i negativno, što, pre svega zavisi od pozicije na kojoj se našao u šolji.

Različitu simboliku ima flamingo u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno, kada se nađe levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Drugi način da otkrijete šta se krije iza flaminga u šolji kafe jeste da se fokusirate na njegovu boju. Ispunjeni, tj. crni oblici i beli tj. prazni oblici nose različito značenje.

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može naslutiti da li će neka želja da se ispuni. Kako se pravilno utiskuje želja u šolju pronaći ćete u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje flaminga u kafi

Flamingo u ostacima kafe obično najavljuje radostan trenutak u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Ipak, da biste dobili detaljno objašnjenje trebalo bi da obratite pažnju na to da li se ovaj oblik pojavio u donjoj, srednjoj ili gornjoj trećini šolje.

Ako ste flaminga videli bliže dnu šolje njegova simbolika se tiče prošlosti, a ukoliko se pojavio u sredini šolje, značenje je povezano sa sadašnjošću. Flamingo bliže vrhu šolje najavljuje buduće događaje u životu onoga kome se gleda u šolju.

Ne može se sa sigurnošću reći koliko daleko u prošlost ili budućnost tumačenje ide zato što to zavisi od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Za preciznu interpretaciju je bitno i mesto pijenja. Ako ste flaminga videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju njegova simbolika je često negativna. Ipak, ako ste ovu pticu prepoznali desno od mesta pijenja, značenje je uglavnom pozitivno.

Ako ste u šolji videli dva ili više flaminga moguće je da ćete putovati. Ukoliko se u talogu kafe pojavio flamingo raširenih krila to može da bude znak da ćete izgubiti dragu osobu. Moguće je da će vas partner tj. partnerka ostaviti, da će se prijatelj ili prijateljica preseliti u drugi grad ili da će umreti osoba koja vam je bila veoma važna.

Flamingo bliže dnu šolje

Ako ste figuru flaminga uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da i dalje ne možete da se pomirite sa time da vas je lagala draga osoba. Niste mu/joj to oprostili i sumnjate da ćete to ikada prevazići.

Ukoliko se flamingo pojavio pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to implicira da se s osmehom na licu sećate nekog trenutka iz prošlosti. Drago vam je što određene uspomene i dalje postoje u vašoj glavi.

Flamingo u sredini šolje

Oblik flaminga u talogu kafe na sredini šolje i levo od mesta pijenja može da bude znak da se previše trudite da se nekome dopadnete. Zapitajte se zašto ne želite da vas ta osoba upozna takvog/takvu kakav tj. kakva jeste.

Kada flaminga vidite u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to znači da vam prija okruženje u kome se nalazite. Moguće je da se napokon osećate kao svoj na svome.

Flamingo pri vrhu šolje

Ako ste oblik flaminga videli bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je znak da u budućnosti ne treba da se svakome poveravate. Neke ideje i planove morate da zadržite za sebe dok ih ne realizujete

Flamingo u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale najavljuje vrlo povoljan period u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Očekuju vas lepi trenuci i mnogo zabave.

Flamingo u šolji za želju

Predanje kaže da se u otisku prsta u talogu kafe može doći do saznanja da li će se neke želje ispuniti. Da biste dobili validan odgovor, morate da pazite kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju.

  • Ukoliko se želja odnosi na porodicu ili decu tada u šolji ostavljate otisak palca. Ako ste u otisku palca videli flaminga to implicira da će vam se želja ostvariti u skorijoj budućnosti.
  • Iz obrisa koji se pojavio u otisku kažiprsta saznajemo da li će se ispuniti želja vezana za posao. Flamingo u otisku kažiprsta može biti znak da će se želja obistiniti, ali ne tako brzo kao što biste možda želeli.
  • Ako ste poželeli nešto što se tiče erotskog života, u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Ukoliko se u otisku srednjeg prsta pojavio flamingo možete se nadati da će vaša želja postati stvarnost.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja kada su želje vezane za emocije, tj. ljubavni život. Flamigo u otisku prstenjaka ukazuje na brzo ostvarenje želja. Možda ćete dobiti i više od onoga čemu se trenutno nadate.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču zdravlja. Ako ste u otisku malog prsta videli flaminga to, na žalost, ne ukazuje na ostvarenje želje u bliskoj budućnosti.

Alternativno tumačenje flaminga u šolji kafe

Druga metoda za otkrivanje skrivene simbolike oblika u šolji kafe temelji se na njihovoj boji. Figure u šolji su ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ukoliko obris u šolji nije ni potpuno crn, a ni sasvim beo, tumači se boja koja je dominantnija.

Značenje crnog flaminga

Crni flamingo u šolji kafe donosi dobre vesti osobi kojoj se gleda u šolju. Moguć je napredak u poslu ili sreća u ljubavnom životu.

Značenje belog flaminga

Beli flamingo u talogu kafe ukazuje na to da bi trebalo da se čuvate slatkorečivih ljudi.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts