Broj 6 u šolji kafe – skrivena simbolika i značenje

Kada se broj 6 pojavi u talogu kafe može da najavi blagostanje kao posledicu truda i rada koji ste u nešto uložili. Međutim, tumačenje oblika u talogu kafe je kompleksno i zavisi od njihovih položaja u šolji. Pre svega je bitno da obratite pažnju na to da li ste broj 6 videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno desno ili levo od mesta gde su je usne doticale.

Drugi način da se odredi simbolika broja 6 jeste po njegovoj boji. Različito se tumači kada je figura u šolji ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela, ali ovoj alternativnoj metodi ćemo se detaljnije posvetiti u nastavku teksta.

Prema narodnom verovanju, iz otiska prsta u šolji kafe može da se dođe do odgovora da li će se neka želja ostvariti ili ne. Postoje pravila koja tom prilikom treba ispoštovati kako bi odgovor bio verodostojan.

Detaljno tumačenje broja 6 u šolji kafe

Broj 6 u talogu kafe često ima vrlo pozitivno značenje, međutim, sve zavisi od pozicije u šolji na kojoj se našao.

Ukoliko ste broj 6 videli u prvoj trećini šolje, dakle bliže njenom dnu simbolika se tiče prošlih događaja. Ako se šestica našla na sredini šolje, njeno značenje je vezano za sadašnjost, a ukoliko je bliže vrhu šolje, tj. u njenoj trećoj trećini, tad se tiče nekih budućih dešavanja.

Koliko daleko u prošlost, tj. budućnost seže interpretacija zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju, njenih iskustava, mentalnog stanja i slično.

Na tumačenje utiče i mesto pijenja. Ako ste broj 6 videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju, značenje je uglavnom negativno. Ukoliko se šestica pojavila desno od mesta pijenja, njena simbolika je pozitivna.

Veličina broja 6 u šolji ne igra bitnu ulogu, ali ako ste, na primer, videli dve šestice to može da najavi veće brige. Ukoliko ste pored broja 6 uočili još neki broj ili znak to implicira da bi trebalo da usporite.

Broj 6 u prvoj trećini šolje

Kada se broj 6 nađe u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je znak da se kajete što ste nekoga povredili. Verovatno u tom trenutku niste razmišljali o posledicama, pa ste izgubili onoga kog vas je zaista voleo.

Broj šest bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja znači da ste na nekoga ostavili snažan utisak. Nije isključeno da će vam se ta osoba uskoro javiti. Moguća je nova ljubav ili poziv na poslovnu saradnju.

Broj 6 u drugoj trećini šolje

Ukoliko se šestica našla u sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da se previše trudite da nekoga ubedite u ispravnost svog mišljenja. Nikome ne treba da namećete svoje odluke, čak ni ukoliko se radi o osobi sa kojom ste vrlo bliski.

Broj 6 u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale znači da imate dobar plan. Nemojte da vas strah od promene ili neuspeha spreči da ga realizujete.

Broj 6 u trećoj trećini šolje

Ako se šestica pojavila bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to može da najavi turbulentan period u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Uslediće faza prepuna raznih izazova i trebaće mnogo energije, truda, rada i strpljenja da bi se prevazišla.

Šestica u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale znači da će vam se trud i rad isplatiti. Budite strpljivi i nemojte da odustajete. Izgubićete samo ako sada dignete ruke od svega.

Šestica u otisku prsta za želju

Prema narodnom predanju iz otiska prsta u talogu kafe može da se nasluti da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Kako bi odgovor bio konkretan, morate da obratite pažnju na to kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju. Ukoliko je utisnete pogrešnim prstom, nećete dobiti verodostojno i jasno tumačenje.

  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče porodice, odnosa s ukućanima, roditeljima ili decom, tada u šolji ostavljate otisak palca. Broj 6 u otisku palca ukazuje na ostvarenje želje nakon zaista mnogo truda i odricanja.
  • Kažiprstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na posao, tj. profesionalni život. Ako ste u otisku kažiprsta videli broj šest, vaša želja će vrlo brzo postati stvarnost.
  • Za želje koje se tiču seksualnog života u šolji se ostavlja otisak srednjeg prsta. Šestica u otisku srednjeg prsta jasan je znak da će želja da se ispuni.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto vezano za vaše zdravlje ili zdravlje bliske osobe, tada ćete u šolju ostaviti otisak malog prsta. Broj 6 u otisku malog prsta zapravo je znak da su vrlo male šanse da vaša želja u nekom trenutku postane stvarnost.

Alternativno tumačenje broja 6 u šolji kave

Simbolika oblika u talogu kafe može da se otkrije i po njihovoj boji. Figura u šolji može da bude crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Ukoliko šestica u šolji nije ni skroz crna, a ni potpuno bela, za tumačenje se uzima boja koje ima više.

Značenje crnog broja 6

Crna šestica u talogu kafe predstavlja odličan znak. Ovo može da najavi pozitivne promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Ako ste videli crni broj šest u šolji možete se nadati dobrim vestima.

Značenje belog broja 6

Beli broj 6 u talogu kafe može da ukazuje na to da niste načisto sa svojim ili tuđim osećanjima. Nešto vas na polju emocija prilično muči.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts