Novac u šolji kafe – kako se tumači?

U ostacima kafe u šolji mogu da se pojave različiti oblici, uključujući papirni novac i kovanice. Na njihovu interpretaciju najviše utiče položaj u šolji gde ste oblik uočili. Dakle, ne tumači se isto kada novac vidite u prvoj drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Alternativna metoda tumačenja zasniva se na boji figure koja se u šolji pojavila. Novac u šolji može da bude crn (ispunjena figura) i beo (prazna figura). Više o ovom načinu interpretacije potražite u podnaslovu „Šta znači crni, a šta beli novac u šolji?“.

Pored navedenog, narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može naslutiti da li će neke želje da se ispune ili ne. U delu članka pod naslovom „Šta znači kada se novac pojavi u otisku prsta?“ saznaćete kako se želje utiskuju u šolju, te da li će se ostvariti ukoliko se u tom otisku pojavi novac.

Detaljna simbolika novca u šoljici kafe

Novac u šolji kafe može da predstavlja blagostanje, ali i brigu. Sve zavisi od toga na kom mestu u šolji ste ga uočili. Ako ste novac primetili u prvoj trećini šolje, njegova simbolika se tiče prošlosti. Ukoliko se novac pojavio u drugoj trećini šolje, tumačenje se odnosi na sadašnjost. Kada novac uočite u trećoj trećini šolje, dakle bliže njenom vrhu, to nagoveštava nešto što bi se moglo desiti u budućnosti. Ne može se sa sigurnošću odrediti o koliko bliskoj tj. dalekoj prošlosti ili budućnosti se radi zato što to zavisi od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Značajnu ulogu u objašnjenju simbolike oblika koji su se našli u šolji igra mesto pijenja. Ako ste novac videli levo od mesta gde su usne doticale šolju, njegova simbolika je manje-više negativna. Kada se novac pojavi desno od pozicije pijenja, značenje je uglavnom pozitivno.

Ukoliko ste u šolji videli jednu novčanicu ili jednu kovanicu to implicira da bi trebalo da povedete računa o tome na šta trošite pare. Bankrot vam je sasvim izvestan ako već sada „ne stegnete kaiš“. Kada se u šolji kafe pojavi gomila novčanica ili novčića to najavljuje neke pozitivne promene u profesionalnom životu. Ukoliko ste u šolji videli kako novac gori to najavljuje svađu u porodici.

Novac pri dnu šolje

Ako ste novac uočili bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da niste iskoristili veliku šansu koja vam je bila pred nosom. Možda je niste prepoznali, a možda ste se samo plašili promene ili izlaska iz svoje zone komfora. Ne smete da dozvolite da vam se to ponovi.

Ukoliko se novac pojavio u prvoj trećini šolje i desno od pozicije pijenja to znači da biste uskoro mogli naplatiti nešto što ste ranije radili. Moguće je da će vam neko vratiti dug.

Novac u sredini šolje

Kada novac primetite u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da paničite zato što vaši troškovi prete da nadmaše primanja. Moraćete da menjate neke navike i to vam se uopšte ne dopada. Ako ne budete pazili na šta trošite pare, bankrot vam je zagarantovan.

Novac u sredini šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale ukazuje na to da ste uspostavili stabilnost, barem kada je profesionalni život u pitanju. Zadovoljni ste poslom, a premda biste voleli da su vam primanja viša, ne žalite se ni na šta.

Novac bliže vrhu šolje

Kada kovanice ili novčanice vidite u trećoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale to implicira da biste se u narednom periodu mogli suočiti sa nekim većim izazovom. Moguće je da ćete se svađati sa partnerom tj. partnerkom ili ukućanima zbog loše finansijske situacije.

Ako ste novac uočili pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja to je znak dobitka. Možda će vam poslodavac povećati platu ili isplatiti stimulaciju za trud i rad koji ulažete u posao. Nije isključeno da ćete preći na bolje plaćeno radno mesto, a četvrta mogućnost je premija u igrama na sreću.

Šta znači kada se novac pojavi u otisku prsta?

Kaže se da se u otisku prsta u šoljici kafe može saznati da li će neka želja da postane stvarnost. U nastavku članka vam donosimo konkretne instrukcije kako se želje utiskuju u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi novac.

  • Za želje koje se odnose na ukućane, tj. porodicu, u šolji se ostavlja otisak palca. Ako ste u otisku palca videli novac to implicira da se vaša želja, na žalost, neće ispuniti u bliskoj budućnosti.
  • Kažiprstom se u šoljicu utiskuju želje koje se tiču profesionalnog života. Novac u otisku kažiprsta najavljuje ostvarenje želje.
  • Ako ste poželeli nešto što se odnosi na seksualni, tj. erotski život, u šolji treba da ostavite otisak srednjeg prsta. Ukoliko se u tom otisku pojavi novac moguće je da će vam se želja ispuniti.
  • Kada zaželite nešto što se tiče ljubavnih odnosa u šolji ostavljate otisak prstenjaka. Novac u otisku prstenjaka, na žalost, uglavnom ne predviđa ostvarenje želje.
  • Želje vezane za lično zdravlje ili zdravlje voljene osobe se u šolju utiskuju malim prstom. Ako ste u otisku malog prsta videli novac vaša želja će uskoro da postane stvarnost.

Šta znači crni, a šta beli novac u šolji?

Simbolika oblika u šolji može da se čita i po njihovoj boji. Figure u šolji su ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ukoliko novac koji ste vi u šoljici videli nije bio ni sasvim crn, a ni potpuno beo, tumači se boja koje ima više.

Značenje crnog novca

Kada u šolji vidite crni novac to implicira da biste nečije reči ili postupke mogli da protumačite na pogrešan način. To što vas je neko povredio ili vam naneo štetu ne znači da su i drugi ljudi loši i da žele da vas iskoriste.

Značenje belog novca

Beli novac u šolji može da bude znak da ćete poverovati nečijim lažnim obećanjima. Ta osoba će vas ubediti u nešto, a vi nećete sumnjati u njega tj. nju. Tek ćete kasnije shvatiti da ste obmanuti.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts