Šta simboliše ogledalo u šolji kafe?

Oblik ogledala u šoljici kafe može da najavi neku neprijatnost, nesreću ili bolest, ali ponekad predviđa ženidbu ili udaju. Sve zavisi od pozicije u šolji gde se ova figura našla. Ne tumači se isto kada ogledalo vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Oblici u šolji kafe mogu da se tumače i po njihovoj boji. Ispunjeno tj. crno ogledalo ne interpretira se kao prazno tj. belo ogledalo. Više o ovoj metodi možete pročitati u delu teksta pod naslovom „Alternativno tumačenje ogledala u šolji“.

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može saznati da li će neke želje da postanu stvarnost. Postoje jasna pravila kako se želje utiskuju u šolju, a o čemu se tačno radi pronaći ćete u podnaslovu „Ogledalo u otisku prsta za želju“.

Detaljno objašnjenje ogledala u šolji kafe

Ogledalo može da ima više značenja kada se ukaže u ostacima kafe u šolji. Ako ste ga uočili u prvoj trećini šolje, njegovo značenje je povezano sa nekim prošlim događajima. Kada se ogledalo pojavi u drugoj trećini šolje, značenje se odnosi na sadašnjost. Ukoliko ste ogledalo videli u trećoj trećini šolje, odnosno, njenom gornjem delu moguće je da najavljuje neka buduća dešavanja. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi uglavnom zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Na interpretaciju utiče i mesto pijenja. Ako ste ogledalo videli levo od pozicije gde su usne doticale šolju, značenje je manje-više negativno. Kada se ogledalo pojavi desno od mesta pijenja obično nosi pozitivno značenje.

Više ogledala u ostacima kafe najavljuje turbulencije u bliskoj budućnosti. Ukoliko se u ogledalu pojavio lik muškarca to implicira da će vam biti neugodno da prihvatite nečiju uslugu kada saznate šta se od vas očekuje zauzvrat. Lik žene u ogledalu u šoljici kafe znači da ćete se naći na udaru tračeva. Razbijeno ogledalo, na žalost najavljuje nesreću, bolest, pa čak i smrt.

Ogledalo pri dnu šolje

Ako se ogledalo pojavilo u donjoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da vam je tek nedavno postalo jasno da ste za neke greške u prošlosti sami krivi. Optuživali ste druge za neuspehe, međutim, najveći krivac ste zapravo vi.

Ukoliko ste ogledalo videli bliže dnu šolje i desno od pozicije pijenja to znači da ste postupili ispravno kada ste izbegli neki sukob ili konflikt. Na vreme ste shvatili da to nije vaša borba i da ne treba da u njoj učestvujete.

Ogledalo u sredini šolje

Ako ste ogledalo primetili u drugoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to znači da previše negativno razmišljate o sebi i svojoj budućnosti. Istina je da vam u životu ne ide sjajno, ali umesto što kukate trebalo bi da počnete da tražite načine da se stvari promene na bolje.

Kada se ogledalo pojavi u sredini šolje i desno od mesta pijenja to je znak da ste dobro organizovani i disciplinovani zato što želite da neki posao privedete kraju. Ako budete strpljivi i uporni, rezultati će stići brže nego što očekujete.

Ogledalo pri vrhu šolje

Ukoliko ste ogledalo videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale, to na žalost, nije dobar znak. Moguće je da će vam se udvarati osoba koja je mnogo mlađa ili starija od vas ili, čak, neko za koga znate da je zauzet. To će vam izazvati neugodnost i nemir, pa ćete tražiti najpristojniji način da ga/je odbijete.

Ogledalo bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ćete se dobro snaći u nekim novim životnim okolnostima. Istina je da će biti izazovno, međutim, za vas nema zime.

Ogledalo u otisku prsta za želju

Naši preci su verovali da se iz otiska prsta u šoljici kafe može saznati da li će neke želje da se obistine ili ne. Važno je da znate kako se pravilno želja utiskuje u šolju kako biste dobili jasan i validan odgovor.

  • Želje koje se tiču porodice, dece ili doma u šolju se utiskuju palcem. Ogledalo u otisku palca ukazuje na to da bi se vaša želja mogla uskoro ostvariti.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se odnosi na posao, tj. karijeru u šolji treba da ostavite otisak kažiprsta. Ako se u otisku kažiprsta pojavilo ogledalo moguće je da će trebati mnogo truda i rada da bi ono što želite postalo stvarnost.
  • Otisak srednjeg prsta se u šoljici ostavlja kada se želje tiču seksa, tj. erotskog života. Ogledalo u otisku srednjeg prsta ukazuje na to da se vaša želja, na žalost, još neko vreme neće ispuniti.
  • Kada se želje odnose na emocije, tačnije na ljubav, u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Ako ste u otisku prstenjaka videli ogledalo moguće je da će vaša želja brzo postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču zdravlja. Na žalost, ogledalo u otisku prsta znači da su šanse da se vaša želja ostvari izuzetno male.

Alternativno tumačenje ogledala u šolji kafe

Drugi način da saznate šta se krije iza figura u talogu kafe jeste da se fokusirate na njihovu boju. Figure u šolji mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ukoliko ogledalo koje se u vašoj šolji pojavilo nije bilo ni potpuno crno, a ni sasvim belo, tumači se boja koje ima više.

Značenje crnog ogledala

Crno ogledalo u ostacima kafe u šolji znači da ste skloni preterivanju i dramatizaciji. Kada vam se dogodi nešto nepredviđeno niste u stanju da realno sagledate situaciju, niti da poslušate šta vam drugi govore, nego zamišljati najgori mogući razvoj događaja. To šteti vašem zdravlju i odnosu sa ljudima.

Značenje belog ogledala

Belo ogledalo u šoljici kafe mlađim osobama najavljuje svadbu u bliskoj budućnosti. Nije isključeno ni da ćete vi ili neko blizak dobiti prinovu tokom sledeće godine. Belo gledalo u šolji starijim ljudima poručuje da treba više računa da vode o svom zdravlju, tj. da slušaju savete lekara, a ne da dijagnozu i lekove traže na nekoj drugoj strani.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts