Duh u šolji kafe – cela simbolika

Oblik duha u talogu kafe se najčešće interpretira kao upozorenje da se čuvate muške osobe koja se neće libiti da preko vaših leđa ostvari svoje ciljeve i interese. Ipak, tumačenje figura u šolji kafe je mnogo kompleksnije od toga. Značenje zavisi od položaja figure u šolji, konkretno, ne tumači se isto ukoliko se duh pojavio bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, tj. ako ste ga videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Figure u ostacima kafe u šolji mogu da se interpretiraju i na temelju njihove boje. U ovom slučaju, crni tj. ispunjeni i beli tj. prazni duh nemaju istu simboliku. Ovoj temi ćemo se posvetiti kasnije u tekstu.

Osim navedenog, veruje se da se iz otiska prsta u šolji kafe može nagovestiti ostvarenje neke želje. Kako da pravilno utisnete prst da biste dobili jasan odgovor, moći ćete da saznate u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje duha u šolji kafe

Za detaljnu interpretaciju duha u talogu kafe u šolje potrebno je da se osvrnete na mesto u šolji gde ste ga videli. Ukoliko se duh pojavio bliže dnu šolje njegova simbolika je povezana sa nekim prošlim događajima u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Duh u sredini šolje odnosi se na sadašnjost, dok duh bliže vrhu šolje ima veze sa budućim dešavanjima.

Ne može se sa preciznošću oceniti o koliko bliskoj, tj. dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi zato što to zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Važno je i da obratite pažnju na to da li ste duha videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Levo od mesta pijenja su obično negativna značenja, dok se na desnoj strani uglavnom nalaze neutralna ili pozitivna značenje.

Veličina duha u šolji ne igra značajnu ulogu, ali ako ih je u vašoj šolji bilo više, možda bi trebalo da razmislite o promeni posla ili mesta stanovanja. Ovakve figure mogu da znače da niste na pravom mestu u pravo vreme. Ako je duh u šolji izgledao zastrašujuće to može da bude znak da ste skloni da sami sebe sabotirate.

Duh pri dnu šolje

Ako ste duha uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to implicira da ste skloni da druge krivite za vlastite neuspehe. Loše stvari će vam se i dalje ponavljati sve dok ne prihvatite da ste pravili greške i dok ne počnete da ih ispravljate.

Obris duha bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja obično znači da ste ispravno postupili kada ste neku osobu potpuno eliminisali iz svog života. Možda je to trebalo da uradite i mnogo ranije, ali ipak ste na vreme shvatili da vam nije mesto pored njega tj. nje.

Duh u sredini šolje

Ako se duh pojavio u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste sujetni. Smeta vam tuđi uspeh, a ne radite ništa na tome da ostvarite svoje ciljeve i da svoj život učinite boljim i kvalitetnijim.

Kada vidite duha u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da ste ponosni na sebe. Verovatno ste rešili veliki problem ili uspeli da se izborite za sebe. Samo tako nastavite!

Duh pri vrhu šolje

Oblik duha u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su usne doticale šolju obično je znak da treba da budete na oprezu. Muškarac iz vašeg okruženja će pokušati da zloupotrebi vaše poverenje kako bi ostvario neki svoj cilj.

Ako ste duha videli pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to simboliše manji dobitak. Moguće je da ćete dobiti novac kome se niste nadali, ali ćete svakako naći način da ga upotrebite.

Duh u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u šoljici kafe može saznati odgovor na pitanje da li će neka želja da se ispuni ili ne. Da biste dobili validan odgovor, važno je da ispoštujete određena pravila, pre svega da želju u šolju utisnete odgovarajućim prstom.

  • Ako se vaša želja tiče porodice, ukućana ili dece u šolji treba da ostavite otisak palca. Duh u otisku palca u šolji, na žalost, ne najavljuje ostvarenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja za želje koje se odnose na profesionalni život, posao i karijeru. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli duha to implicira da će vam se želja ispuniti ukoliko budete verovali u sebe i svoje sposobnosti, a ne tuđa lažna obećanja.
  • Za želje vezane za intimni život, tj. seks u šolji se ostavlja otisak srednjeg prsta. Duh u otisku srednjeg prsta znači da bi vam se želja mogla vrlo brzo ostvariti.
  • Kada se želje tiču ljubavi u šolju se utiskuju prstenjakom. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli duha to implicira da bi vaša želja mogla da postane stvarnost u daljoj budućnosti.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na zdravlje u šolji ćete da ostavite otisak malog prsta. Duh u otisku malog prsta može da bude znak da će vam se želja ostvariti ako budete slušali savete samo određenih ljudi, a ne šta selo govori.

Alternativno tumačenje duha u šolji kafe

Značenje oblika u talogu kafe može da se potraži i na drugi način. Ova alternativna metoda je bazirana na boji figure u šolji, ali pri tome treba da se obrati pažnja na to da li je duh bio ispunjen tj. crn ili prazan tj. beo. U slučaju da duh u vašoj šolji nije bio ni potpuno crn, a ni sasvim beo, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crnog duha

Crni duh u šolji kafe može da najavi neke nepovoljne vesti. Moguće je da će vas u bližoj budućnosti nešto šokirati ili neprijatno iznenaditi.

Značenje belog duha

Beli duh u šolji kafe znači da je vreme da počnete da razmišljate o budućnosti sa vedrije strane. Negativnim mislima nećete privući pozitivne ishode!

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts