Broj 5 u šolji – šta znači i predstavlja

Broj 5 u talogu od kafe u šolji

U talogu kafe mogu da se pojave razne figure, oblici, pa i brojevi. Tumačenje njihovog značenja razlikuje se od pozicije na kome se znak, u ovom slučaju broj 5 pojavio. Različito se interpretira ukoliko ste broj 5 videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, kao i da li se pojavio levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Drugi način za tumačenja broja 5 u šolji jeste po boji oblika. Određene poruke možete videti ukoliko je broj bio crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan.

Iz otiska prsta koji ostavljate u talogu kafe dolazite do saznanja da li će vam se ostvariti neka želja, ali o tome će biti više reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje broja 5 u šolji

Da biste dobili što preciznije značenje broja 5 u šoljici kafe potrebno je da odredite poziciju na kojoj se taj broj našao. Ako je oblik bio u prvoj trećini šolje tada se njegovo značenje odnosi na prošlost. Ukoliko ste broj 5 videli u drugoj trećini šolje tada se odnosi na sadašnjost, a kada se ovaj broj pojavi u trećoj trećini, dakle, pri samom vrhu šolje tada je obično vezan za neke buduće događaje.

Za tumačenje je važno i da li ste simbol videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana obično nosi negativne, a desna pozitivne tj. dobre vesti.

Opšte značenje broja 5 u šolji je vezano za ljubav, strast, romantiku, zabranjenu aferu i slično. Ako se broj 5 u šoljici pojavio dva ili više puta to simbolizuje intrige. Može da bude znak da će neka tajna romantična veza izaći na svetlo dana.

Broj 5 bliže dnu šolje

Ukoliko ste broj 5 uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ne možete da prebolite bivšu ljubav. Svesni ste da vas je ta osoba povredila, međutim, često razmišljate o prošlosti i to vam ne dozvoljava da krenete napred.

Ako ste broj 5 videli pri dnu šoljice i desno od mesta pijenja to je znak da ste srećni što neki ljudi više nisu deo vašeg života. S određene vremenske distance jasno vam je da su potpuno negativno uticali na vas.

Broj 5 u sredini šolje

Kada broj 5 vidite u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da vas nešto muči. Moguće je da niste sigurni u nečija osećanja. Možda ste se zaljubili u nekoga, a čini vam se da on tj. ona ne oseća isto. Ne bi bilo loše kada biste otvoreno razgovarali sa njim tj. njom.

Broj 5 u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale simbolizuje radost. Verovatno ste nedavno doživeli neku vrstu uspeha ili ste čuli dobre vesti i još ste pod utiskom svega toga.

Broj 5 pri vrhu šolje

Ukoliko ste broj 5 videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje buran period u vašem životu. Za vrlo kratko vreme će vam se dogoditi mnogo toga. Suočićete se sa raznim izazovima i trebaće vam dosta snage i hrabrosti da biste se izvukli iz krize.

Ako ste broj 5 videli pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to znači da biste se uskoro mogli zaljubiti. Ukoliko ste u vezi ili braku očekuju vas veoma strastveni trenuci sa voljenom osobom.

Broj 5 u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u talogu kafe možete da dobijete odgovor na pitanje da li će vam se ostvariti neka želja. Pri tome je jako važno da znate kojim prstom treba da ostavite otisak za želju, kako biste dobili jasan znak.

  • Ukoliko se vaša želja odnosi na decu, porodicu ili ukućane tada je utiskujete palcem. Ako ste u otisku palca videli broj 5 to implicira da će vam se želja ostvariti.
  • Otisak kažiprsta se u talogu kafe ostavlja u situacijama kada želite nešto što se tiče posla ili karijere. Ukoliko se u tom otisku pojavio broj 5 to može da bude znak da ćete morati još malo da sačekate na ispunjenje vaše želje.
  • Kada su želje vezane za seksualni, tj. erotski deo vašeg života tada ih utiskujete srednjim prstom. Ako se u otisku pojavio broj 5 to znači da će vam se želja ispuniti vrlo brzo.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče vašeg ljubavnog života, u talogu treba da ostavite otisak prstenjaka. Ukoliko se u otisku pojavio broj 5 to može da bude znak da ćete dobiti i više nego što ste poželeli.
  • Malim prstom se utiskuju želje vezane za zdravlje. Ako ste u otisku malog prsta videli broj 5 moguće je da će vam se želja ispuniti, ali se to neće dogoditi preko noći, nego ćete morati da budete vrlo strpljivi.

Alternativno tumačenje broja 5 u šolji

Druga metoda tumačenja oblika i znakova u šolji kafe bazirana je na tome koje su boje bili. Simbol u šoljici kafe može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Ukoliko znak koji ste videli nije ni sasvim crn, a ni potpuno beo, značenje se odnosi na onu boju koja prevladava.

Značenje crnog broja 5

Crni broj 5 u šolji simbolizuje strast, zabranjenu ili tajnu ljubav.

Značenje belog broja 5

Beli broj 5 u šolji ukazuje na to da bi neka tajna uskoro mogla da izađe na videlo.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts