Broj 3 u šolji – kompletno tumačenje

Kada se broj 3 pojavi u talogu kafe to može da bude znak da ćete rešiti problem koji vas muči. Drugo značenje broja 3 u šolji kafe jeste da ćete zbog neracionalnog trošenja zapasti u finansijsku krizu.

Ipak, da bi tumačenje bilo što ispravnije, potrebno je da obratite pažnju na nekoliko stvari. Pre svega je bitno da odredite položaj broja 3 u šolji. Ne tumači se isto kada se ova cifra pojavi u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šoljice, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne dodirivale.

Drugi način da odredite značenje broja 3 u šolji jeste po boji oblika. Broj 3 u šolji može da bude crn ili beo, a šta to tačno znači potražite u nastavku teksta.

Veruje se da se iz otiska prsta u talogu kafe može videti da li će neka želja da se ostvari ili ne. I za to postoje određena pravila, a na šta se ona odnose potražite u tekstu.

Detaljno tumačenje broja 3 u šolji

Za otkrivanje skrivene simbolike broj 3 u talogu kafe potrebno je da obratite pažnju na mesto u šolji gde se taj broj pojavio. Trojka bliže dnu šolje odnosi se na prošlost, a ako ste ovu cifru videli na sredini šolje, tada se značenje odnosi na sadašnjost. Broj 3 bliže vrhu šolje, dakle, u njenoj trećoj trećini uglavnom se tiče onoga što tek treba da se dogodi, tj. budućnosti.

O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti se radi zavisi isključivo od trenutnih osećanja osobe kojoj se gleda u šolju, tj. njenih ličnih iskustava.

Tumačenje se razlikuje i ukoliko se broj 3 pojavi levo, tj. desno od mesta pijenja. Ako je broj 3 bio levo od mesta gde su usne dodirivale šolju, njegova simbolika je često negativna. Ukoliko se ova cifra našla desno od mesta pijenja, značenje je uglavnom pozitivno.

Ako ste u šolji videli dve ili više trojki to može da bude izuzetno povoljan znak, naročito za vašu budućnost. Kada u šolji vidite broj tri i neku drugu cifru, značenje se odnosi na vaše trenutno emocionalno i mentalno stanje. Rimska trojka (III) vam poručuje da budete strpljivi.

Broj 3 bliže dnu šolje

Ukoliko ste broj 3 videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da bude znak da se kajete zbog odluke koju ste nedavno doneli. Ne možete ništa da uradite povodom toga, ali možete da naučite lekciju.

Kada se broj 3 pojavi u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste dobro odreagovali na nečiji pokušaj da vas isprovocira.

Broj 3 u sredini šolje

Ako ste broj 3 uočili u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to znači da se previše osetljivi. Burno reagujete na svaku sitnicu i to bi moglo da ugrozi vaš odnos sa nekim ljudima.

Broj 3 u drugoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste zadovoljni jer je vaša motivacija za rad na zavidnom nivou. Samo tako nastavite.

Broj 3 pri vrhu šolje

Ako ste broj 3 videli bliže vrhu šolje, tj. u njenoj trećoj trećini i levo od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da ćete doneti ishitrenu odluku.

Broj 3 u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na povoljne vesti kada je posao u pitanju. Ako uspete da isključite emocije, tj. ako neke stvari ne budete lično doživljavali, očekuje vas veliki uspeh.

Broj 3 u otisku prsta za želju

U otisku prsta u talogu kafe, tj. figuri koja se u tom otisku pojavila možete da dobijete nagoveštaj da li će neka vaša želja da postane stvarnost. Pri tome je bitno da znate kako se pravilno utiskuju želje u talog kafe.

  • Otisak palca se u talogu kafe ostavlja kada se želje odnose na porodicu, ukućane, decu i slično. Ako ste u tom otisku videli broj 3 vaša želja će se sigurno ostvariti.
  • Za želje vezane za posao u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavio broj 3 to implicira da će vaša želja postati stvarnost, ali tako brzo kao što vi očekujete.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za seks, tj. intimni život. Ako ste u otisku kažiprsta uočili broj 3 moguće je da će vam se želja ostvariti, međutim, to neće doneti zadovoljstvo koje očekujete. Moguće je da ćete se razočarati.
  • Želje vezane za ljubav se u šolju utiskuju prstenjakom. Broj 3 u otisku prstenjaka, na žalost, ne nagoveštava ostvarenje želje.
  • Ako ste zaželeli nešto što se odnosi na vaše ili zdravlje bliske osobe, svoju želju u šolju treba da utisnete malim prstom. Trojka u otisku malog prsta može da bude znak da će vam se želja ispuniti.

Alternativno tumačenje broja 3 u šolji

Figure se u talogu kafe mogu tumačiti i vodeći računa o tome da li su bele tj. prazne ili crne tj. ispunjene. Ukoliko broj 3 u vašoj šolji nije ni skroz beo, a ni sasvim crn, značenje će se odnositi na boju koje ima više.

Značenje crnog broj 3 u šolji

Ako ste u šolji videli crnu trojku to implicira da bi trebalo da se čuvate ljubomornih i zavidnih ljudi. Vaš profesionalni ili privatni uspeh je nekome „trn u oku“.

Značenje belog broja 3 u šolji

Beli broj 3 u šoljici kafe ukazuje na to da sumnjate u nečije dobre namere. Verovatno je to posledica loših iskustava iz prošlosti.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts