Ogrlica u šolji kafe – detaljno tumačenje

Kada se ogrlica pojavi u ostacima kafe u šolji to najčešće simbolizuje neslogu u braku, brige i slično. Ipak, ovaj oblik u šolji može da ukazuje na mnogo različitih stvari. Interpretacija uglavnom zavisi od toga da li ste ogrlicu videli pri dnu, u sredini ili bliže vrhu šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Postoji još jedan način da otkrijete simboliku koja se krije iza ogrlice u ostacima kafe. Ova alternativna metoda zasniva se na boji ogrlice, a više o njoj možete pronaći u delu teksta pod naslovom „Šta simbolizuje crna, a šta bela ogrlica u šolji?“

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u ostacima kafe može saznati da li će se neke želje ostvariti ili ne. Šta znači kada se u tom otisku pojavi ogrlica, potražite u nastavku članka.

Detaljno objašnjenje ogrlice u šolji

Za što preciznije tumačenje ogrlice u ostacima kafe u šolji bitno je da pravilno odredite na kom mestu se u šoljici ovaj oblik našao. Ukoliko ste ga uočili u bliže dnu šolje, značenje se tiče prošlosti. Kada se ogrlica pojavi u sredini šolje, simbolika se odnosi na sadašnjost. Ogrlica bliže vrhu šolje predviđa neka buduća dešavanja. Na koji period u prošlosti ili budućnosti se značenje tačno odnosi zavisi od ličnih osećanja i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju.

Na tumačenje utiče i mesto pijenja. Ako ste ogrlicu videli levo od mesta gde su usne dodirivale šolju, simbolika je uglavnom negativna. Kada se ogrlica pojavi desno od mesta pijenja, njena interpretacija je manje-više pozitivna.

Kada u šolji vidite ogrlicu na vratu žene moguće je da će vam upravo ženska osoba u budućnosti napraviti veliki problem. Ogrlica na vratu muškarca u ostacima kafe može da bude znak da ćete imati vrlo lukavog neprijatelja. Biserna ogrlica simboliše bračne izazove, a ukoliko ste u šoljici primetili pokidanu ogrlicu to najavljuje tugu u budućnosti. Ako ste videli ogrlicu sa priveskom moguće je da neki izazov nećete moći sami da prevaziđete nego ćete morati da tražite pomoć.

Ogrlica u prvoj trećini šolje

Ako ste ogrlicu videli bliže dnu šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale to implicira da žalite što ste nekoga odbili, tj. što toj osobi niste dali priliku da vam pokaže koliko zapravo vredi. Moguće je da je ovakvo razmišljanje samo posledica usamljenosti.

Kada se ogrlica pojavi u donjoj trećini šolje i desno od pozicije gde su je usne dodirivale to je znak da treba da prestanete da mislite da ste izgubili vreme radeći na sebi. U nekom trenutku vaš trud i rad će početi da se isplaćuje, samo budite strpljivi.

Ogrlica u sredini šolje

Ukoliko se ogrlica pojavila u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to simbolizuje emocionalnu krizu. Ako ste duže vreme sami, sasvim je jasno da vam je neko potreban. Sa druge strane, ako ste u vezi ili braku, moguće je da odnos sa partnerom tj. partnerkom nije baš najbolji.

Ogrlica u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da vam na poslovnom planu sve ide u prilog. Važno je samo da prepoznate pravu priliku za sebe. Analizirajte situaciju u kojoj se nalazite i šanse koje su vam pred nosom kako biste odabrali onu najbolju.

Ogrlica bliže vrhu šolje

Ukoliko se ogrlica pojavila u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da biste u narednom periodu mogli doživeti manji problem. Moguće je da ćete ući u konflikt sa osobom suprotnog pola i da će se ispostaviti da je on tj. ona mnogo lukaviji/a od vas.

Ogrlica u trećoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale ukazuje na to da biste zahvaljujući snazi volje i komunikacijskim veštinama mogli ostvariti veći uspeh u profesionalnom životu.

Šta znači kada se ogrlica pojavi u otisku prsta?

Ako želite da saznate da li će neka želja koja se tiče porodice, ljubavi ili posla da postane stvarnost, trebalo bi da u šolji ostavite otisak prsta. U nastavku teksta vam donosimo detaljne instrukcije kako se želje utiskuju u šoljicu, te šta znači kada se u tom otisku pojavi ogrlica.

  • Otisak palca se u talogu kafe ostavlja za želje koje se odnose na dom, decu ili porodicu. Ukoliko ste u tom otisku videli ogrlicu to implicira da će se vaša želja ispuniti u daljoj budućnosti.
  • Kada je ono što vi želite vezano za profesionalni život, u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Ogrlica u otisku prstenjaka najavljuje ostvarenje želje u vrlo kratkom roku. Možda vam čak neće biti potrebno ni previše truda i rada.
  • Želje koje se tiču seksa, tj. erotskog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli ogrlicu to je, na žalost, znak da se vaša želja neće brzo obistiniti.
  • Ukoliko su vaše želje vezane za ljubav, u šolji bi trebalo da ostavite otisak prstenjaka. Ogrlica u otisku prstenjaka, takođe ne najavljuje ostvarenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Malim prstom u šolji ostavljate otisak za želje koje se odnose na lično zdravlje ili zdravlje bliskih ljudi. Ogrlica u otisku malog prsta može da bude znak da će vaša želja postati stvarnost.

Šta simbolizuje crna, a šta bela ogrlica u šolji?

Figure koje se pojave u ostacima kafe u šolji možete da tumačite i po njihovoj boji. Oblici u šolji su uglavnom crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni. Ako ogrlica koju ste u šolji videli nije bila ni sasvim crna, a ni potpuno bela, tumači se boja koje ima više.

Značenje crne ogrlice

Ako ste u šoljici videli crnu ogrlicu to može da bude vrlo povoljan znak. Za ljude koji traže posao ovakva figura najavljuje značajnije pomake. Ukoliko ste dugo sami, crna ogrlica može da simboliše novu ljubav punu strasti.

Značenje bele ogrlice

Kada se u šoljici pojavi bela ogrlica to implicira da bi trebalo da se čuvate ljudi koji mnogo obećavaju. Neko će se potruditi da vam pokaže koliko mu/joj je stalo do vas, međutim, ništa od toga neće biti iskreno.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts