Crv u šolji kafe – značenje i simbolika

Oblik crva u ostacima kafe u šolji uglavnom se povezuje sa negativnim stvarima i pojavama. Često simboliše izdaju i opasnost. Ipak, interpretacija se razlikuje u zavisnosti od pozicije u šolji gde ste uočili crva.

Različito značenje ova figura ima kada se nađe u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. bliže dnu, sredini ili vrhu šoljice. Osim toga, značenje nije isto i ukoliko ste crva videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Oblici u šolji se mogu tumačiti i po boji oblika koji ste uočili. Ispunjene, tj. crne figure ne moraju da imaju istu simboliku kao prazne tj. bele figure. U tekstu potražite na koji način funkcioniše ova alternativna metoda gledanja u šolju.

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šoljici kafe može doći do odgovora na pitanje da li će neka želja da postane stvarnost.

Da bi odgovor bio jasan, važno je da se ispoštuju određena pravila i procedure, o čemu će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje crva u šolji kafe

Da biste ispravno protumačili šta neki oblik u šolji kafe predstavlja bitno je da obratite pažnju na njegov položaj u šoljici.

Ako ste crva videli bliže dnu šolje tada je njegovo značenje vezano za prošlost. Ako se ova figura pojavila u sredini šolje tada se odnosi na sadašnjost. Crv bliže vrhu šolje najavljuje neke buduće događaje u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, odnosno budućnosti je tačno reč zavisi od iskustava i emocija onoga kome se gleda u šolju.

Interpretacija se razlikuje i po tome da li ste crva videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Crv levo od mesta pijenja obično ukazuje na neke negativne stvari. Ako ste crva videli desno od mesta gde su usne doticale šolju, simbolika je uglavnom pozitivna.

U uvodu smo napomenuli da se crv u talogu kafe obično povezuje sa izdajom. Moguće je da će vas neko razočarati. Ukoliko ste u šolji uočili dva crva to implicira da biste mogli biti prevareni.

Ako ste videli crva kako proviruje iz jabuke to je znak da bi trebalo nekome ili nečemu da date šansu.

Crv u prvoj trećini šolje

Ukoliko ste crva uvideli bliže dnu šolje i levo od mesta pijenja to znači da žudite za osvetom. Neko vas je u prošlosti povredio, uvredio ili vam naneo štetu i ne možete da se otarasite potrebe da mu/joj vratite milo za drago. Trujući vlastitu dušu nećete moći da napredujete.

Ako se crv pojavio u prvoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to je znak da ste nedavno doneli dobru odluku.

Niste dozvolili da neko manipuliše vama, vašim emocijama i životom. Stali ste tome na put i naučili mnogo o sebi i drugim ljudima.

Crv u drugoj trećini šolje

Kada crva vidite u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to znači da ste u opasnosti.

Nekome je vaš uspeh trn u oku i trudi se da vas spreči da ostvarite svoje ciljeve. Pazite kome se poveravate i čuvajte se preterano slatkorečivih ljudi.

Crv u sredini šolje i desno od mesta pijenja znači da je problem koji vas trenutno muči mnogo manji nego što mislite. Ako se o tome posavetujete sa pravim ljudima, prestaćete da se vrtite u začaranom krugu i doći ćete brzo do rešenja.

Crv u trećoj trećini šolje

Ukoliko se crv pojavio bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste u opasnosti. Vodite računa o svojim narednim odlukama i potezima. Sve što kažete može i biće upotrebljeno protiv vas.

Ako ste crva uočili u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to znači da ćete se dobro snaći u nekoj nezgodnoj situaciji. Verovatno ćete vam se u bliskoj budućnosti dogoditi neke nepredviđene okolnosti. Međutim, znaćete kako treba da postupite.

Crv u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može otkriti da li će se neke želje ostvariti ili ne. Pri tome je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju, kako biste dobili što jasniji znak, a uz to i jasno tumačenje.

  • Kada se želja tiče porodice ili dece tada je u šolju utiskujete palcem. Ako ste u otisku palca videli crva to implicira da vam se želja neće ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja kada su želje vezane za profesionalni život, tj. karijeru. Ukoliko se u tom otisku pojavio crv to implicira da će vam se želja ispuniti ukoliko budete donosili mudre i promišljene odluke.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na seksualni život tada u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Ako se u otisku srednjeg prsta ukazao crv to implicira da će se želja ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Želje vezane za ljubavne odnose se u šolju utiskuju prstenjakom. Crv u otisku prstenjaka obično znači da su šanse da se vaša želja ispuni veoma male.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče vašeg zdravlja ili zdravlja bliske osobe, tada ćete u šolji ostaviti otisak malog prsta. Ukoliko se u tom otisku pojavi crv to najavljuje ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje crva u šolji kafe

Značenje simbolike figura u talogu kafe može da se otkrije i po njihovoj boji. Oblici u šoljici mogu da budu ispunjeni tj. crni ili prazni tj. beli.

Ukoliko crv koji se u vašoj šolji pojavio nije bio ni potpuno crn, a ni sasvim beo, tada ćete se fokusirati na tumačenje boje koje ima više.

Značenje crnog crva

Crni crv u ostacima kafe u šolji ukazuje na pogrešnu procenu nekoga ili nečega. Moguće je da ste potcenili protivnika ili da ste olako shvatili problem sa kojim treba da se izborite.

Značenje belog crva

Beli crv u talogu kafe u šolji simboliše laž. Neko nije sasvim iskren prema vama. Osećate to, ali ignorišete intuiciju. Uskoro biste mogli shvatiti da vas instinkt nije prevario, pa će vas zaboleti kada istina izađe na svetlo dana.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts