Brkovi u šolji kafe – kompletno tumačenje

Veruje se da brkovi predstavljaju muževnost, snagu i odlučnost kada se nađu u talogu kafe u šolji. Ipak, do tačnog značenja ovog oblika možete doći samo ako uzmete u obzir sve faktore koji utiču  na interpretaciju.

Za tumačenje je bitno da li su se brkovi pojavili pri dnu, u sredini ili bliže vrhu šolje, kao i da li ste ih videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Druga metoda gledanja u šolju zasniva se na boji oblika. Po ovom načinu tumačenja motiva u šolji, razlikuje se značenje crnih i belih brkova. Više o ovoj temi možete pronaći u podnaslovu „Alternativno tumačenje brkova u šolji“.

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može saznati da li će neka želja da se ispuni. Pri tome je važno da se ispoštuju određena pravila, a o čemu se tačno radi potražite u članku.

Detaljno tumačenje brkova u šolji kafe

Da bi se došlo do precizne simbolike koja se krije iza brkova u ostacima kafe u šolji, najvažnije je da, za početak, pravilno odredite njihov položaj u šolji. Ako ste brkove videli bliže dnu šolje, simbolika se tiče prošlosti. Brkovi u sredini šolje aludiraju na sadašnjost, a brkovi bliže vrhu šolje nagoveštavaju buduće događaje.

Bilo bi pogrešno ceniti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi zato što to zavisi od iskustava ili emocija pojedinca kome se gleda u šolju.

Osim navedenog, za tumačenje je bitno i da li se ovaj oblik pojavio levo ili desno od mesta pijenja. Ukoliko ste brkove videli na levoj strani njihova simbolika je uglavnom negativna. Ako su se brkovi ukazali desno do mesta gde su usne doticale šolju, značenje je često pozitivno.

Mali brkovi mogu da budu znak privlačnosti. Moguće je da vam se dopada neko ko ne bi smeo. Ukoliko ste u šolji videli zaista velike brkove to implicira da bi trebalo da poradite na kompleksima. Brkovi i brada u šolji kafe najavljuju rešavanje nekih većih problema u bližoj budućnosti.

Brkovi u prvoj trećini šolje

Ukoliko ste brkove videli bliže dnu šolje i levo do mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da vas je u prošlosti povredila ili uvredila muška osoba. Reč je o nekome koga ste dugo idealizovali, pa nikako ne možete da prevaziđete tu izdaju.

Ako su se brkovi pojavili pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste zahvalni nekom muškarcu koji vam je u prošlosti pomogao da se izvučete iz problema. Još uvek tražite način da mu se odužite.

Brkovi u drugoj trećini šolje

Oblik brkova u sredini šolje i levo od mesta pijenja ukazuje na nedostatak snage ili motivacije. Nešto vas je izbacilo iz koloseka i još uvek se od toga oporavljate. Vaše obaveze su „na čekanju“ zbog toga što niste spremni da se uhvatite u koštac sa njima.

Kada brkove vidite u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale može da bude znak da ste zaljubljeni ili da vam se neko jako dopada. Često mislite o toj osobi i zamišljate kako bi reagovao/la kada biste ga/je pozvali na kafu ili piće.

Brkovi u trećoj trećini šolje

Ukoliko su se brkovi ukazali bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je znak da treba da budete na oprezu. Nekome smeta vaš uspeh jer mu predstavljate pretnju. Neće se libiti da vas potpuno diskredituje.

Brkovi pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja najavljuju iznenađenje. Moguće je da će vas neko oduševiti određenim gestom. Verovatno je reč o osobi od koje nešto tako nikad ne biste očekivali.

Brkovi u otisku prsta za želju

Ranije smo pomenuli da se iz otiska prsta u talogu kafe može saznati da li će se neke želje obistiniti. Da bi odgovor bio jasan morate da vodite računa o tome kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju.

  • Ako ste poželeli nešto što se tiče porodičnih odnosa ili odnosa sa decom tada u šolji ostavljate otisak palca. Brkovi u otisku palca najavljuju ostvarenje želje u bližoj budućnosti.
  • Kažiprstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na posao, tj. karijeru. Ukoliko ste u otisku palca videli brkove to može da bude znak da će vam se želja ispuniti ukoliko prihvatite tuđu pomoć.
  • Želje koje se tiču seksualnog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Brkovi u otisku srednjeg prsta su jasan znak da bi vaša želja uskoro mogla da postane stvarnost.
  • Ukoliko je vaša želja povezana s emocijama, konkretno sa ljubavlju, u šolji bi trebalo da ostavite otisak prstenjaka. Ako ste u otisku prstenjaka videli brkove to, na žalost, ne nagoveštava ispunjenje želje.
  • Za želje koje se tiču vašeg ili zdravlja bliske osobe u šolji se ostavlja otisak malog prsta. Ukoliko ste u otisku malog prsta videli brkove to je znak da postoje vrlo male šanse da vam se želja ostvari.

Alternativno tumačenje brkova u šolji kafe

Postoji još jedan način da saznate simboliku oblika koje ste videli u šolji. Ovo tumačenje je bazirano na boji figura u šolji, koje mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako brkovi koje ste u šolji videli nisu bili ni potpuno crni, ni sasvim beli, tumači se boja koje ima više.

Značenje crnih brkova

Crni brkovi u ostacima kafe u šolji vam poručuju da ne sumnjate u svoju snagu. Vrlo ste inteligentna i vredna osoba i predodređen vam je uspeh. Na putu ka ostvarenju vaših ciljeva može vam se isprečiti samo manjak samopouzdanja.

Značenje belih brkova

Beli brkovi u talogu kafe u šolji ukazuju na to da biste neki problem mogli da rešite uz pomoć uticajnog muškarca. To može da bude vaš partner, prijatelj ili, pak, poznanik.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts