|

Broj 1 u šolji kafe – simbolika i značenje

Broj 1 u talogu od kafe u šolji

Veruje se da se od svih brojeva upravo broj 1 najčešće pojavljuje u šolji kafe. Tumači se kao novi početak, međutim, značenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ovaj oblik videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Značenje broja 1 može da se odredi i prema boji oblika u šolji, tako da različitu simboliku nosi crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni broj 1.

Ukoliko ste u otisku prsta videli broj 1 tada možete da naslutite da li će vam se neka želja ostvariti ili ne. O pravilima koja treba da ispoštujete kada utiskujete želju u šolju, te kako se tumače znakovi u otisku pronaći ćete u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje broja 1 u šolji

Broj 1 u šolji kafe simbolizuje snagu i moć, te najavljuje promene i nove početke. Ipak, tumačenje se razlikuje ukoliko se jedinica pojavi bliže dnu, sredini ili vrhu šolje. Ako ste broj 1 videli pri dnu šolje tada se simbolika odnosi na prošlost. Ukoliko je jedinica bila u sredini šolje tada je njeno značenje povezano sa sadašnjošću. Kada broj 1 vidite pri vrhu šolje tada se interpretacija tiče budućnosti. O koliko dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi zavisi od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Da bi tumačenje bilo što preciznije potrebno je da obratite pažnju i na to da li se oblik u šolji našao levo ili desno od mesta pijenja. Leva strana najčešće nosi negativne, a desna pozitivne interpretacije.

Ako ste u šolji videli više jedinica to može da bude znak da pucate od samopouzdanja. Ukoliko se u šolji pojavila obrnuta jedinica to implicira da nekome zavidite na uspehu. Rimski broj 1 znači da treba da razmislite o svojim postupcima.

Broj 1 bliže dnu šolje

Kada broj 1 vidite u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da vas grize savest što se niste jače i odlučnije borili za nekoga ili nešto. Moguće je da ste izgubili osobu koja vam je mnogo značila samo zato što ste bili previše pasivni.

Ukoliko se broj 1 pojavi pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to je znak da ste shvatili da ste doneli ispravnu odluku i napravili pravi potez kada ste se našli u nezavidnoj poziciji. Možete da budete ponosni na sebe.

Broj 1 bliže sredini šolje

Ako ste broj 1 videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to ukazuje na manjak motivacije. Imate dovoljno znanja, iskustva i vremena da se nečemu posvetite i ostvarite dobar rezultat, ali vam je potreban podsticaj.

Broj 1 u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale znači da vam pozitivne energije ne nedostaje i da se to dobro odražava na svaki segment vašeg života. Dosta toga vam polazi za rukom, pa ne bi bilo loše kada biste maksimalno iskoristili ovaj trenutak u životu.

Broj 1 bliže vrhu šolje

Kada se broj 1 pojavi u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to nagoveštava poteškoće u budućnosti. Moguće je da ćete se suočiti sa raznim izazovima i problemima. Moraćete biti strpljivi i odlučni kako biste se iz te krize izvukli bez mnogo „ožiljaka“.

Ako ste broj 1 videli pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to najavljuje materijalni ili nematerijalni dobitak. Nešto će vas u skorijoj budućnosti mnogo obradovati. Nije isključena prinova u porodici.

Broj 1 u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u šolji kafe može da se nasluti da li će se neka želja ostvariti ili ne. Bitno je da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šoljicu. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, ni značenje neće biti validno.

  • Palcem u šolji kafe ostavljate želje vezane za porodicu. Ukoliko se u otisku palca pojavi broj 1 to implicira da će vam se želja ispuniti vrlo brzo.
  • Kada se želje tiču karijere, tj. profesionalnog života i rada tada se u šolju utiskuju kažiprstom. Ako ste u otisku kažiprsta videli broj 1 to je znak da će vam se želja ostvariti samo ukoliko budete vredni i uporni.
  • Ako ste zaželeli nešto što se odnosi na seksualni, tj. erotski život tada ostavljate otisak srednjeg prsta u šolji kafe. Ukoliko se u tom otisku pojavio broj 1 to implicira da vam se želja, na žalost, neće ispuniti u skorije vreme.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja kada se želja odnosi na emocije, tačnije na ljubav. Ako ste u otisku prstenjaka videli broj 1 to znači da bi trebalo još jednom razmislite o tome što ste zaželeli. Zapitajte se da li je to ono o čemu maštate.
  • Ukoliko se vaša želja tiče zdravlja tada ćete je u šolju utisnuti malim prstom. Broj 1 u otisku malog prsta može da bude znak da će vam se želja ispuniti.

Alternativno tumačenje broja 1 u šolji

Postoji još jedna metoda interpretacije znakova u šolji kafe. Ona je bazirana na boji figure koju ste u šolji videli. Figura može da bude crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Ako broj 1 u šolji nije ni potpuno beo, a ni sasvim crn tada ćete se bazirati na tumačenje boje koje ima više.

Značenje crnog broja 1 u šolji

Crni broj 1 može da nagovesti veće promene u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Značenje belog broja 1 u šolji

Beli broj 1 u šolji ukazuje na to da biste bili mnogo srećniji i zadovoljniji kada biste na život i sve što vam se događa gledali sa vedrije strane.

Napomena: Tumačenja znakova u šolji kafe su stvar sujeverja, tj. narodnog verovanja. Nisu posledica naučnih istraživanja, pa svemu što ste pročitali verujete na svoju odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts