Šta simbolizuje zub u šolji kafe?

Zub u talogu kafe može da ukaže na bolest, neuspeh, prevaru, bes i slično, međutim, u nekim situacijama najavljuje bogatstvo i blagostanje. Značenje zavisi od položaja ovog oblika u šolji. Zub u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje ne interpretira se na isti način. Pored toga, na interpretaciju utiče i to da li se zub pojavio levo ili desno od mesta na kome su usne dodirivale šolju.

Oblici u talogu kafe mogu da se tumače i po njihovoj boji. Na šta ukazuje crni zub (ispunjena figura) i beli zub (prazna figura) možete pročitati u delu teksta pod naslovom „Alternativno tumačenje zuba u šolji kafe“.

Osim toga, iz oblika koji se pojavio u šolji kafe možete da saznate da li će neka želja da se ispuni. Kako se dolazi do odgovora na pitanja koja vas zanimaju potražite u podnaslovu „Zub u otisku prsta za želju“.

Detaljna interpretacija zuba u šolji kafe

Kako biste dobili što preciznije tumačenje oblika u talogu kafe, potrebno je da obratite pažnju na nekoliko važnih detalja. Ako ste zub videli bliže dnu šolje njegovo značenje je vezano za prošlost. Kada se zub pojavi u sredini šolje, simbolika se tiče sadašnjosti, a ukoliko ste ga uočili bliže vrhu šolje, zub najavljuje buduća dešavanja. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč zavisi od ličnih sećanja, emocija i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju.

Bitno je i to da li ste ovu figuru videli levo ili desno od mesta pijenja. Kada se zub ukaže levo od pozicije gde su usne doticale šolju značenje je manje-više negativno. Ako ste zub primetili desno od mesta pijenja, simbolika je uglavnom pozitivna.

Kada u talogu kafe vidite više zuba ili celu vilicu to najavljuje blagostanje u budućnosti. Ako ste u šolji videli samo dva zuba to može da bude znak da ćete se suočiti sa većim problemima. Pokvareni zubi u ostacima kafe u šolji nisu dobar znak i mogu da ukažu na velike izazove kada je zdravlje u pitanju. Ukoliko ste u šolji videli i zube i jezik to implicira da neko pokušava da ugrozi vašu reputaciju.

Zub u prvoj trećini šolje

Ako ste zub videli pri dnu šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale to implicira da ćete uskoro osetiti posledice loših odluka koje ste donosili u prošlosti. Verovatno će neke greške da dođu na naplatu i nećete to moći da sprečite.

Ukoliko se zub pojavio bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste nekoga zadužili i potrudiće se da vam vrati uslugu. Možda to ne očekujete i ne tražite, međutim, ta osoba zna koliko ste mu/joj pomogli i nastojaće da vam vrati dug u trenutku kada vama bude bilo najpotrebnije.

Zub u drugoj trećini šolje

Kada zub vidite u sredini šolje i levo od mesta pijenja to može da bude znak nespokoja. Moguće je da vas trenutno muče neke sumnje ili pitanja. Verovatno preispitujete svaki svoj korak zato što se plašite da ne uradite nešto pogrešno.

Zub u sredini šolje i desno od pozicije pijenja znači da ste srećni što ne morate sami da se borite sa nekim izazovom. Našli ste se na nepoznatom terenu, ali imate podršku bliskih ljudi što vam u ovom trenutku zaista mnogo znači.

Zub u trećoj trećini šolje

Kada se zub ukaže bliže vrhu šolje i levo od pozicije pijenja to, na žalost, nije dobar znak. Ovaj oblik na ovom mestu u šolji najavljuje vrlo stresan period. Moguće je da ćete imati zdravstvenih, finansijskih ili ljubavnih problema, a nije isključeno ni da će jedan izazov pratiti neki naredni, veći izazov.

Zub pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale predviđa dobitak. Verovatno će se vaša finansijska situacija u narednom periodu promeniti na bolje. Imaćete dovoljno novca za osnovne potrebe, međutim, moći ćete sebi da priuštite i ono što vam je nekad bio luksuz.

Zub u otisku prsta za želju

Otisak prsta se u talogu kafe ostavlja kada pokušavate da dođete do odgovora na pitanje da li će neka želja da se obistini. U nastavku teksta vam donosimo instrukcije kako se želje pravilno utiskuju u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi zub.

  • Ako se vaša želja tiče porodice, dece ili vašeg doma, potrebno je da u šolji kafe ostavite otisak palca. Ukoliko ste u tom otisku videli zub to implicira da vaša želja neće brzo da se ostvari, te da morate da budete vrlo strpljivi i da pokažete razumevanje za one koje volite.
  • Otisak kažiprsta u šolji kafe se ostavlja kada želite nešto što se odnosi na posao, tj. karijeru. Ako ste u otisku kažiprsta videli zub to može da bude znak da ćete morati mnogo da se žrtvujete kako bi vam se želja ispunila.
  • Kada vas zanima da li će vam se ostvariti želja vezana za seksualni život, tada treba da ostavite otisak srednjeg prsta u talogu kafe. Ukoliko se u tom otisku pojavio zub to može da znači da još uvek nije vreme da se ova želja obistini. 
  • Prstenjakom se u šolji ostavlja otisak kada poželite želju vezanu za ljubavni život. Ako ste u otisku prstenjaka videli zub to implicira da će ono o čemu maštate postati stvarnost u daljoj budućnosti.
  • Otisak malog prsta u talogu kafe ostavljate onda kada se želja odnosi na lično zdravlje ili zdravlje voljene osobe. Ukoliko ste u tom otisku videli zub to, na žalost, znači da se vaša želja neće obistiniti tako brzo kao što biste voleli.

Alternativno tumačenje zuba u šolji kafe

Do skrivene simbolika figura u talogu kafe možete da dođete i ukoliko se fokusirate na njihovu boju. Oblici su crni tj. ispunjeni ili beli, tj. prazni. Ako zub koji ste vi u šolji primetili nije bio ni sasvim crn, a ni potpuno beo tumači se boja koja je više zastupljena.

Značenje crnog zuba

Kada u šoljici uočite crni zub to implicira da biste se zbog pogrešne procene mogli naći u nezavidnom položaju. Važno je da velike odluke ne donosite preko noći.

Značenje belog zuba

Beli zub u talogu kafe najavljuje radost. U bližoj budućnosti bi vam se moglo dogoditi nešto zaista lepo. Ovo će vam pomoći da se izvučete iz depresivne faze u koju ste zapali zbog nekih profesionalnih ili ljubavnih neuspeha.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts