Odron u šolji kafe – značenje i skrivena simbolika

Kada se odron pojavi u ostacima kafe u šolji to se obično tumači kao upozorenje na klevetu. Neko bi mogao pokušati da naruši vašu reputaciju ili da ugrozi odnos sa voljenima. Ipak, simbolika može da bude i drugačija kada se uzme u obzir na kojoj poziciji u šolji se ovaj oblik našao. Ne interpretira se jednako kada odron vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, kao ni to da li ste ga uočili levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Alternativno tumačenje bazirano je na boji oblika u šolji koji mogu da budu crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni. Više o ovom načinu interpretacije potražite u delu teksta pod naslovom „Šta simboliše crni, a šta beli odron u šolji“.

Pored navedenog, potrudićemo se da vam objasnimo kako se iz otiska prsta u talogu kafe dolazi do odgovora na pitanje da li će se neke želje obistiniti. O ovoj temi možete čitati u podnaslovu „Odron u otisku prsta za želju“.

Detaljna simbolika odrona u šolji kafe

U uvodu ste mogli da saznate šta odron simboliše u opštem smislu. Ipak, ako ste odron videli u prvoj trećini šolje, njegovo objašnjenje se tiče prošlosti. Kada se odron ukaže u drugoj trećini šolje, simbolika se odnosi na sadašnjost. Ukoliko ste odron videli bliže vrhu šolje, tada ova figura najavljuje buduće događaje. Ne može se sa sigurnošću tvrditi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti je reč zato što to zavisi od ličnih iskustava i emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Pored toga, za otkrivanje simbolike odrona bitno je i da li ste ga videli levo ili desno od pozicije gde su usne doticale šolju. Ako ste odron primetili levo od mesta pijenja simbolika je negativna. Odron desno od pozicije pijenja uglavnom ima pozitivno značenje.

Manji odron u šolji kafe ne znači i manje brige. Upravo suprotno, ako ste u šolji videli mali odron to implicira da bi vam neko mogao napraviti ozbiljan problem. Veći odron simboliše izazove koje ćete lako prevazići. Ako ste u šolji, pored odrona, videli još neku figuru ili znak to implicira da uživate podršku i zaštitu vrlo snažne osobe.

Odron pri dnu šolje

Ako ste odron uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da strahujete da će vam prošlost „zakucati na vrata“. Napravili ste grešku koje se sada plašite. Ne možete da ispravite ono što je bilo, ali možete da ne dozvolite da se to ponovi.

Ukoliko se odron pojavio u donjoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to znači da verujete u svoje odluke i izbore, čak i kada vam vreme pokaže da nisu bile dobre. Ne kajete se ni zbog čegka, ali svakako znate da izvučete pouku iz svega što ste doživeli.

Odron u sredini šolje

Kada se odron pojavi u drugoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to znači da ste skloni panici. Vi u svakoj situaciji vidite neku opasnost, što se negativno odražava, ne samo na vaše zdravlje nego i na odnose sa drugim ljudima.

Odron u drugoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da vam je neko ulio nadu u lepu budućnost. Napokon ste i vi počeli da shvatate koliko zapravo vredite, što se može pozitivno odraziti na vreme koje je pred vama.

Odron bliže dnu šolje

Kada se odron pojavi u trećoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to implicira da biste se mogli suočiti sa tračevima ili klevetom. Najgore što možete da uradite jeste da svakome objašnjavate da to što se o vama govori nije istina.

Odron u gornjoj trećini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da biste se iz neke nezgodne situacije mogli izvući bez većih ožiljaka. Vaša visprenost će napokon doći do izražaja u punom sjaju.

Odron u šolji za želju

Da li će se neka želja obistiniti ili ne možete da saznate ukoliko ostavite otisak prsta u talog kafe. Važno je da znate kako se pravilno utiskuju želje da bi tumačenje bilo validno i jasno.

  • Ako se vaša želja odnosi na porodicu u šolji treba da ostavite otisak palca. Kada se u otisku palca pojavi odron to je znak da nema sumnje da će se vaša želja obistiniti.
  • I obrisu koji se pojavio u otisku kažiprsta saznajemo da li će se ostvariti želje vezane za profesionalni život, tj. karijeru. Ukoliko ste u tom otisku videli odron moguće je da će se vaša želja ostvariti u daljoj budućnosti.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se tiče seksa, u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Odron u otisku srednjeg prsta, na žalost, znači da vaša želja nema mnogo šanse da postane stvarnost.
  • Iz otiska prstenjaka se otkriva da li će se ispuniti želje vezane za ljubav. Ako ste u otisku prstenjaka videli odron moguće je da će ono što ste poželeli u nekom trenutku u budućnosti da se i ostvari.
  • Otisak malog prsta se u talogu kafe ostavlja kada želite da saznate da li će se ispuniti želja koja se tiče zdravlja. Odron u otisku malog prsta, na žalost, ne najavljuje ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.

Šta simboliše crni, a šta beli odron u šolji kafe?

Alternativna metoda tumačenja oblika u šoljici kafe zasniva se na njihovoj boji. Razlikuju se ispunjene tj. crne figure i prazne tj. bele figure. Ako odron koji se u vašoj šolji pojavio nije bio ni skroz crn, a ni sasvim beo, čitajte simboliku boje koja je dominantnija.

Značenje crnog odrona

Crni odron u šoljici kafe znači da imate vrlo lukave neprijatelje. Moguće je da je reč o ljudima sa kojima provodite mnogo vremena. Verujete im, međutim, vreme će pokazati da je trebalo da budete mnogo oprezniji.

Značenje belog odrona

Beli odron u ostacima kafe u šoljici ukazuje na to da ne treba da preterujete ni u čemu, a naročito ne u brizi za drage ljude. Svojim ponašanjem gušite bliske osobe i zbog toga bi se neki od njih mogli distancirati od vas.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts