Gusenica u šolji kafe – kompletno značenje

Oblik gusenice u ostacima kafe u šolji najčešće se povezuje sa lažima, intrigama, spletkama i slično. Ipak, interpretacija se razlikuje zavisno od toga na kojoj poziciji u šolji se ovaj oblik pojavio. Različito se tumači ako ste gusenicu videli pri dnu, u sredini ili pri vrhu šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Drugi način da se otkrije simbolika koja se krije iza gusenice u šolji kafe jeste po njenoj boji. Ne interpretira se isto kada je figura prazna (bela) i ispunjena (crna). Više o ovoj alternativnoj metodi će biti govora kasnije.

Otisak prsta u šolji kafe može da nagovesti odgovor na pitanje da li će neke želje da se obistine ili ne. Važno je da se pri tome ispoštuju neka pravila, a možete ih pronaći u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje gusenice u šolji kafe

Da biste dobili precizno značenje oblika gusenice u šolji kafe bitno je da najpre odredite poziciju u šolji gde se ta figura našla. Ako ste guštera videli bliže dnu šolje tada se njegova simbolika povezuje sa prošlim događajima. Gušter u sredini šolje ukazuje na ono što se dešava u sadašnjosti, dok gušter pri vrhu šolje najavljuje buduća dešavanja u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Osim toga, na interpretaciju utiče i mesto pijenja. Ako ste gusenicu videli levo od mesta pijenja tada je njena simbolika uglavnom negativna. Ukoliko ste gusenicu videli desno od mesta gde su usne dodirivale šolju značenje je često pozitivno.

U šolji mogu da se pojave i dve ili više gusenica. U tom slučaju one najavljuju probleme u komunikaciji. Moguće je da će neko pokušati da zloupotrebi vašu dobrotu.

Gusenica u prvoj trećini šolje

Ako ste gusenicu videli u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da bi greh iz prošlosti uskoro mogao da dođe na naplatu. Verovatno ste nekoga povredili, uvredili ili mu/joj naneli štetu i život će polako početi da vam vraća.

Gusenica bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja znači da vam nije žao što ste „uzvratili udarac“ osobi zbog koje ste se našli na stubu srama. Uopšte se ne kajete što mu/joj vratili milo za drago jer znate da je to zaslužio/la.

Gusenica u drugoj trećini šolje

Figura gusenice u sredini šolje i levo od mesta pijenja znači da vas muči što niste u dobrim odnosima sa nekom osobom. Moguće je da vam je on tj. ona važan/a i osećate se loše jer ste prekinuli kontakt. Pokušajte da vi napravite prvi korak ka pomirenju.

Ako ste gusenicu videli u sredini šolje i desno od mesta pijenja to implicira da bi trebalo više da razmišljate o pozitivnim stvarima koje vam se u životu dešavaju, a ne samo o onome što vam se ne dopada. Postoji mnogo toga na čemu bi trebalo da budete zahvalni.

Gusenica u trećoj trećini šolje

Kada gusenicu vidite bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to znači da će vas neko lagati ili da će govoriti neistine o vama. Nećete moći da sprečite niti jedno od to dvoje, ali je bitno da pokušate da se ogradite, tj. da ne dozvolite da to utiče na vaše mentalno zdravlje.

Gusenica pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja je znak da će vam poznanstvo koje ste nedavno stekli u budućnosti doneti višestruku korist.

Gusenica u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može saznati da li će neke želje da se obistine ili ne. Bitno je da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju kako bi odgovori bili što jasniji.

  • Ako ste zaželeli nešto što se odnosi na vašu porodicu ili decu tada u šolju ostavljate otisak palca. Ukoliko ste u otisku palca videli gusenicu to je znak da vaša želja neće postati stvarnost.
  • Kada se želja tiče posla, tj. karijere tada u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Gusenica u otisku kažiprsta ukazuje na to da će vam se želja ispuniti ako budete bili mudri i vredni.
  • Otisak srednjeg prsta u šolji kafe ostavljate za želje koje se odnose na seksualni život. Ako ste u otisku srednjeg prsta videli gusenicu moguće je da će vam se želja ostvariti u bližoj budućnosti.
  • Otisak prstenjaka se u šolji ostavlja za želje vezane za ljubav. Gusenica u otisku prstenjaka najavljuje ispunjenje želje, samo ukoliko vi već sada počnete da radite na tome.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se odnosi na vaše zdravlje ili zdravlje voljene osobe tada ćete u šolji ostaviti otisak malog prsta. Kada se u otisku malog prsta pojavi gusenica to je jasan znak da će u bliskoj budućnosti vaša želja da postane stvarnost.

Alternativno tumačenje guštera u šolji kafe

Postoji još jedan način da otkrijete skrivenu simboliku oblika u šolji kafe. Alternativna metoda podrazumeva tumačenje figura po njihovoj boji. Gusenica u šolji može da bude crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Ako oblik nije ni skroz crn, a ni sasvim beo, tumači se boja koja preovladava.

Značenje crne gusenice

Crna gusenica u šolji kafe ukazuje na to da biste se mogli naći na meti tračeva. Nekome će zasmetati uspeh koji ste ostvarili na privatnom ili profesionalnom planu i zato će pričati laži o vama kako bi vas diskreditovao/la.

Značenje bele gusenice

Bela gusenica u talogu kafe znači da previše brinete o stvarima na koje nikako ne možete da utičete umesto da se posvetite onome što je u vašem domenu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts