Ljubičica u šolji kafe – kompletna interpretacija

Motiv ljubičice nije tako često zastupljen u ostacima kafe u šolji, a u opštem smislu, najavljuje srećne trenutke u ljubavnom životu i uspeh na poslovnom planu. Međutim, objašnjenje simbolike ovog cveta nije tako prosto i različito se tumači kada se nađe bliže dnu šolje, u sredini ili pri vrhu šolje. Osim navedenog, važno je i to da li se ovaj cvet pojavio levo ili desno od pozicije gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika figura u ostacima kafe u šolji može da se tumači i po njihovoj boji. Oblik u šoljici može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Više o ovoj temi možete pročitati u podnaslovu „Šta simboliše crna, a šta bela ljubičica u šolji?“

Ako se ljubičica pojavi u otisku prsta u šoljici to može da najavi ostvarenje neke želje. Ipak, da biste dobili odgovor na pitanje da li će ono što ste poželeli da postane stvarnost, morate da se pridržavate određenih pravila. Detaljne instrukcije o tome kako se želje utiskuju u šolju, te šta znači kada se u otisku pojavi ljubičica potražite u delu teksta pod naslovom „Ljubičica u otisku prsta za želju“.

Detaljno objašnjenje ljubičice u šolji kafe

Da biste dobili preciznu interpretaciju ljubičice u talogu kafe u šoljici, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko detalja. Ako ste ovaj cvet videli bliže dnu šolje, njena simbolika je povezana sa prošlošću. Ljubičica u sredini šolje obično ima veze sa sadašnjim vremenom, a ukoliko ste je videli bliže vrhu šolje, ljubičica najavljuje buduća dešavanja. Ne može se sa sigurnošću odrediti o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti je reč zato što to zavisi od ličnih osećanja i iskustava osobe kojoj se gleda u šolji.

Pored toga, značajnu ulogu igra i pozicija pijenja. Ako ste ljubičicu videli levo od mesta gde su usne doticale šolju, simbolika je manje-više negativna. Ukoliko se ovaj cvet ukazao desno od pozicije pijenja, značenje je često pozitivno.

Kada u šoljici vidite ljubičicu u saksiji to implicira da bi se situacija u vašem domu mogla drastično popraviti. Ljubičica u zemlji, tj. u bašti najavljuje ugodno druženje. Ako ste u šolji videli buket ljubičica to znači da će vas neko obradovati. Kada se u šolji pojavi još neka figura, pored ovog cveta moguće je da imate tajnog obožavaoca.

Ljubičica u donjoj trećini šolje

Ukoliko ste ljubičicu videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da vam neko fali. Možda ste izgubili kontakt s osobom koja vam je bila vrlo važna. Često ga/je se setite, ali se nikad ne usuđujete da ga/je pozovete. Zapitajte se zašto je to tako.

Cvet ljubičice u prvoj trećini šolje i desno od pozicije pijenja ukazuje na to da ste ponosni na sebe što ste nekoga eliminisali iz svog života. Presekli ste svaku komunikaciju i sada se osećate mnogo bolje. Shvatili ste da je vaš život bez njega tj. njen dosta lepši.

Ljubičica u drugoj trećini šolje

Kada se ljubičica pojavi u sredini šolje i levo od pozicije pijenja to implicira da vas muče neke crne misli. Nešto vam se u odnosu sa bliskom osobom ne dopada, a ne možete da otkrijete o čemu se radi. Plašite se da vas intuicija ni ovog puta nije prevarila.

Ljubičica u sredini šolje i desno od pozicije gde su je usne dodirivale ukazuje na to da vam je drago što provodite vreme s osobom koju ste nedavno upoznali. Brzo ste „kliknuli“ i zaista uživate u trenucima koje skupa provodite.

Ljubičica u gornjoj trećini šolje

Ako se ljubičica pojavila u trećoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to može da najavi razočaranje. Moguće je da ćete shvatiti da neko nije onakav kakvim ste ga/je zamišljali. Idealizovali ste ga/je, premda to ničim nije zaslužio/la.

Ukoliko se ljubičica pojavila bliže vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to simboliše mnogo sreće na ljubavnom planu. Ako ste u vezi ili braku uživaćete u momentima koje provodite sa partnerom tj. partnerkom. Ukoliko ste sami, uskoro će u vaš život ući zanimljiva osoba i mogli biste se ponovo zaljubiti, premda ste mislili da tako nešto nije moguće.

Ljubičica u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može saznati da li će se neka želja ostvariti. Ukoliko ste doneli odluku da na ovaj način dobijete odgovor na pitanje koje vas muči, morate da povedete računa o tome kojim prstom svoju želju utiskujete u šolju. Želja utisnuta pogrešnim prstom se neće ostvariti.

  • Za želje koje se tiču ukućana, dece ili porodice u šoljici se ostavlja otisak palca. Ljubičica u otisku palca može da bude znak da će se vaša želja obistiniti.
  • Ukoliko se želja odnosi na posao ili karijeru u šolju se utiskuje kažiprstom. Kada se u otisku kažiprsta pojavi ljubičica moguće je da će vam se želja ostvariti u daljoj budućnosti.
  • Ako ste zaželeli nešto što se tiče seksa, tj. erotskog života, u šolji ostavljate otisak srednjeg prsta. Ljubičica u otisku srednjeg prsta najavljuje ispunjenje želje.
  • Otisak prstenjaka se u šoljici ostavlja za želje koje se odnose na ljubav. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli ljubičicu vaša želja će u skorijoj budućnosti postati stvarnost.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se odnosi na zdravlje, u šolji treba da ostavite otisak malog prsta. Ljubičica u otisku malog prsta predviđa ostvarenje želje u vrlo kratkom roku.

Šta simboliše crna, a šta bela ljubičica u šolji?

Figure koje se pojave u ostacima kafe u šolji mogu da se tumače na još jedan način. Ova alternativna metoda podrazumeva interpretaciju zasnovanu nas boji oblika. Figure u šolji mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ukoliko ljubičica koja se u vašoj šolji pojavila nije bila ni skroz crna, a ni sasvim bela tumači se boja koja preovladava.

Značenje crne ljubičice

Crna ljubičica simboliše novu ljubav koja bi se mogla dogoditi čak i ljudima koji su već u vezi ili braku. Ako je to vaš slučaj, čuvajte se iskušenja koje bi moglo da povredi osobu koja vas voli.

Značenje bele ljubičice

Bela ljubičica u ostacima kafe u šolji ukazuje na to da ćete uskoro pronaći mir za kojim tako dugo čeznete. Ono što vas trenutno muči vrlo brzo će da postane stvar prošlosti, a vi ćete početi da „dišete punim plućima“.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts