|

Beba u šolji kafe – interpretacija i tumačenje

Beba u talogu od kafe u šolji

Oblik bebe u šolji kafe može da simbolizuje novosti ili promene u bliskoj budućnosti. Ovaj oblik se tumači i kao manja briga. Međutim, značenje može da bude različito u zavisnosti od položaja bebe u šolji kafe. Nije isto ukoliko ste je videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne doticale šoljicu.

Alternativno tumačenje je bazirano na boji oblika. Crna beba nema isto tumačenje kao bela beba u šoljici kafe, ali ovome ćemo se više posvetiti u nastavku teksta.

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može naslutiti ostvarenje želja. Pri tome je bitno da se prate određena pravila o čemu će više biti reči kasnije.

Detaljno tumačenje bebe u šolji kafe

Figura bebe u talogu kafe može da ima više značenja u zavisnosti od toga gde se u šolji pojavila. Ukoliko ste bebu videli pri dnu šolje tada se tumačenje odnosi na prošlost, a ako ste je videli u sredini šoljice tada se vezuje za sadašnjost. Beba pri vrhu šolje obično najavljuje događaje u budućnosti. Koliko daleko u prošlost, tj. budućnost interpretacija može da ide zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Za pravilnu interpretaciju je bitno i da li ste bebu videli levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Leva strana šolje često nosi negativna, dok desna strana ukazuje na pozitivna značenja.

Ako ste u šolji videli bebu koja plače to implicira da vam se neće dopasti vesti koje ćete uskoro čuti. Ukoliko se beba u šolji smejala to najavljuje neke lepe trenutke. Kada u šolji vidite više beba to može da bude znak da će vas nešto istovremeno iznenaditi i obradovati.

Beba u prvoj trećini šolje

Kada bebu uočite bliže dnu šolje i levo od mesta gde su usne dodirivale šolju to implicira da ne možete da se rešite negativnih misli. Moguće je da vas je neko ili nešto „izbacilo iz takta“ i još uvek tražite način da to prevaziđete.

Ukoliko ste bebu videli u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to znači da se rado sećate detinjstva zato što ste tada bili mnogo bezbrižniji, a možda i srećniji. Kada ne biste propuštali prilike u sadašnjosti, život bez velikih briga bi ponovo bio moguć.

Beba u drugoj trećini šolje

Ako se beba pojavila u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da niste zadovoljni svojom produktivnošću. Verovatno mnogo radite, ali rezultati nisu onakvi kakve biste želeli. Možda je sada pravo vreme za neke promene.

Oblik bebe u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da ste srećni zbog neke male pobede. Možda ste rešili sitan problem, ali je to donelo veliko olakšanje.

Beba u trećoj trećini šolje

Kada se beba pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ćete uskoro čuti šokantne vesti u vezi sa poznanikom tj. poznanicom. Moraćete da se zapitate šta li ga/je navelo na odluke koje je doneo/la.

Beba u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su usne dodirivale šoljicu ukazuje na dobre vesti ili veće životne promene. Ulazite u fazu života kada će mnogo toga da vam polazi za rukom. Imaćete dovoljno energije i volje da počnete da ostvarujete svoje snove.

Beba u otisku prsta za želju

Otisak prsta se u šolji ostavlja kada želite da saznate da li će vam se neka želja ispuniti ili ne. Morate da znate kojim prstom da utisnete svoju želju da biste dobiti validne odgovore na pitanja koja vas muče.

  • Ako se vaše želje tiču porodice, rodbine ili dece tada ih u šoljicu utiskujete palcem. Ukoliko se u otisku palca pojavila beba moguće je da će vam se želja ispuniti u skorijoj budućnosti.
  • Kada zaželite nešto što se odnosi na posao ili karijeru tada ćete svoju želju u šolju da utisnete kažiprstom. Beba u otisku kažiprsta ukazuje na to da ćete morati mnogo da se potrudite kako bi vaša želja postala stvarnost. Nije isključeno da će vam biti potrebna tuđa pomoć.
  • Želje koje se tiču seksualnog, tj. erotskog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Ako ste u otisku srednjeg prsta prepoznali bebu to implicira da treba još jednom da se zapitate da li su vam snovi ostvarivi.
  • Ukoliko se vaše želje odnose na ljubav tada ćete u šolji ostaviti otisak prstenjaka. Beba u otisku prstenjaka je znak da će vam se želja brzo ispuniti.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja kada se želje vežu za zdravlje. Ako ste u tom otisku videli bebu, ne treba da brinete zato što će vaša želja sigurno postati stvarnost.

Alternativno tumačenje bebe u otisku prsta

Druga metoda čitanja znakova u talogu kafe jeste po boji oblika koji ste u njoj videli. Figure u šoljici mogu da budu crne tj. ispunjene ili bele tj. prazne. Ako nisu ni skroz crne, a ni sasvim bele tumači se boja koja prevladava.

Značenje crne bebe u šolji

Crna beba u šoljici kafe ukazuje na radost. Nešto će vas u bliskoj budućnosti zaista usrećiti.

Značenje bele bebe u šolji

Bela beba u šolji kafe znači da ćete čuti dobre vesti. Moguće je da ćete dobiti ono o čemu maštate duže vreme.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts