|

Džamija u šolji kafe – šta znači i predstavlja?

Džamija u talogu od kafe u šolji

Džamija u talogu kafe u šolji najčešće ima pozitivno značenje. Ipak, tumačenje je uslovljeno položajem oblika u šolji kafe. Džamija u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju ne mora da ima istu simboliku.

Značenje figura u ostacima kafe u šolji može da se razlikuje i u zavisnosti od njihove boje. Ne tumači se isto kada se u šolji pojavi crna ili bela džamija, ali ćemo se ovome detaljnije posvetiti u nastavku teksta.

Veruje se da se u otisku prsta u šolji kafe može prepoznati da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Na koji način ćete naslutiti odgovor na to pitanje, moći ćete da saznate nešto kasnije.

Kako protumačiti ako vidite džamiju u šolji kafe?

Oblik džamije u talogu kafe često simbolizuje uspeh, u profesionalnom ili privatnom životu. Međutim, na interpretaciju utiče položaj u šolji na kome se ova figura našla. Ukoliko ste džamiju videli u prvoj trećini šolje, njena simbolika se tiče prošlosti. Ako ste džamiju videli bliže sredini šolje značenje je povezano sa sadašnjim okolnostima. Džamija bliže vrhu šolje može da se odnosi na budućnost. Koliko daleko u prošlost ili budućnost tumačenje ide zavisi od subjektivnog osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Pored toga, za ispravnu interpretaciju bitno je i da li ste figuru videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Kada se džamija pojavi levo od mesta pijenja njena simbolika je negativna. Ako ste džamiju ugledali na desnoj strani, značenje je uglavnom pozitivno.

Ukoliko je džamija u talogu kafe bila okrenuta naopačke to može da bude znak da ćete se suočiti sa neobičnom situacijom u bližoj budućnost. Porušena džamija najavljuje veće izazove, a ako ste videli džamiju kako gori to je znak da niste spokojni ili da vas grize savest zbog nečega što ste uradili ili propustili da uradite.

Džamija pri dnu šolje

Kada džamiju uočite u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to je znak da ste u prošlosti bili nepravedni ili prestrogi prema nekome. Možda mu/joj niste dali priliku da vam pokaže kakve su mu/joj stvarne namere u odnosu prema vama.

Ako se džamija pojavila bliže dnu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste vrlo zahvalni na dragocenim iskustvima koja ste doživeli u prošlosti. Zahvaljujući tome imate divne uspomene na jedan period svog života.

Džamija u sredini šolje

Ukoliko ste džamiju videli u drugoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to simbolizuje nespokoj. Nešto vas muči, a niste sigurni kako da tom problemu pristupite. Možda vas je strah da ćete doneti lošu odluku ili napraviti pogrešan korak.

Oblik džamije u sredini šolje i desno od mesta pijenja znači da ste na dobrom putu da postignete ono što želite. Imate ostvariv plan i trudite se da ga dosledno provodite. Ukoliko tako nastavite nema sumnje da će vaši snovi da postanu stvarnost.

Džamija bliže vrhu šolje

Ako ste džamiju uočili u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to najavljuje borbu u budućnosti. Moguće je da ćete se suočiti sa finansijskom, emocionalnom ili duhovnom krizom, tj. da će vaše samopouzdanje i snaga biti na testu.

Džamija u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale jasan je znak da ćete ostvariti veći uspeh u profesionalnom smislu. Figura na ovom položaju u šolji takođe može da najavi srećne trenutke u privatnom životu.

Džamija u otisku prsta za želju

Predanje kaže da se iz otiska prsta u šoljici kafe može iščitati odgovor na pitanje da li će se neke želje ispuniti ili ne. Pri tome je jako važno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Ukoliko je želja utisnuta pogrešnim prstom značenje neće biti verodostojno.

  • Kada se želje tiču porodice u šolji se ostavlja otisak palca. Džamija u otisku palca u šolji kafe je znak da će se želja ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Za želje koje se odnose na profesionalni život u šolji kafe se ostavlja otisak kažiprsta. Ako ste u tom otisku videli džamiju to takođe najavljuje ispunjenje želje.
  • Ukoliko se vaša želja tiče seksualnog, tj. erotskog života u šolju ćete je utisnuti srednjim prstom. Džamija u otisku srednjeg prsta, na žalost, ne predviđa ostvarenje želje.
  • Ako su želje vezane za emocije, tačnije za ljubav, u šolju se utiskuju kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli džamiju to implicira da će vam se želja ispuniti.
  • Želje koje se tiču vašeg zdravlja ili zdravlja bliske osobe se u šolju utiskuju malim prstom. Džamija u otisku malog prsta ukazuje na to da treba da budete strpljivi i snažni kako bi vam se želja ostvarila.

Alternativno tumačenje džamije u talogu kafe

Simboliku skrivenu iza oblika u talogu kafe možete tumačiti i po njihovoj boji. Figure su obično ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ako džamija koju ste u šolji videli nije skroz crna, a ni potpuno bela, bazirajte se na boju koja prevladava.

Značenje crne džamije

Crna džamija u šolji kafe najavljuje veći uspeh. Moguće je da ćete od života dobiti i više nego što ste očekivali.

Značenje bele džamije

Bela džamija u šolji kafe predviđa slavlje u bliskoj budućnosti. Možda ćete organizovati ili ići na svadbu ili neku drugu proslavu.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika ovde navedena ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts