Čekić u šolji kafe – interpretacija i značenje

Čekić u ostacima kafe u šolji može da bude znak da vas neko potcenjuje. Premalo ste plaćeni za posao koji obavljate. Ipak, interpretacija se razlikuje u zavisnosti od položaja u šolji na kome se čekić pojavio.

Ne tumači se isto kada čekić uočite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno desno ili levo od mesta gde su je usne doticale.

Do simbolike čekića u šolji kafe može da se dođe fokusirajući se na njegovu boju. Figure u šolji su crne (ispunjene) ili bele (prazne), a o tome šta znači crni, tj. beli čekić u šoljici kafe možete pronaći u podnaslovu „Alternativno tumačenje čekića u šolji kafe“.

Veruje se da se iz otiska prsta u šolji može saznati da li će neka želja da se ispuni ili ne. Pri tome je bitno da se ispoštuju osnovna pravila o kojima će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje čekića u šolji kafe

U uvodu samo napomenuli da je za interpretaciju simbolike oblika u šolji bitno da se odredi njihov položaj u šoljici. Ako ste čekić videli u prvoj trećini šolje, njegovo značenje je vezano za prošlost. Čekić u sredini šolje uglavnom je povezan sa nečim iz sadašnjosti, a ukoliko ste ga uočili bliže vrhu šolje, čekić može da bude najava nekih događaja u budućnosti.

Od ličnih iskustava i osećanja osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj se prošlosti ili budućnosti radi.

Osim toga, za tumačenje oblika u šolji kafe bitno je i to da li se čekić pojavio levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Ako ste ga videli levo od mesta pijenja, značenje je uglavnom negativno. Ukoliko se čekić ukazao desno od mesta gde su usne dodirivale šolju simbolika je pozitivna.

Mali čekić u šoljici kafe ukazuje na neugodno iznenađenje. Verovatno neko ili nešto neće ispuniti vaša očekivanja.

Ako ste u šolji videli čekić i ekser to najavljuje neisplativu investiciju. Daćete novac na nešto potpuno bezvredno. Ukoliko se u šolji, pored čekića pojavila još neka figura to implicira da ćete problem koji vas muči rešiti uz pomoć druge osobe.

Čekić u donjoj trećini šolje

Ako ste čekić uočili u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to znači da ste nostalgični prema nekom periodu života. Moguće je da mislite da ste tada bili srećniji, uspešniji ili barem bezbrižniji.

Čekić bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da se ne kajete zbog postupka koji ste u prošlosti napravili.

Verovatno ste naišli na osudu okoline zbog toga, međutim, vi znate da je to bila ispravna odluka. Vreme će pokazati da li ste bili u pravu.

Čekić u sredini šolje

Ukoliko ste čekić videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste umorni. Verovatno ste se u poslednje vreme suočili sa brojnim obavezama i problemima i niste imali ni dan predaha. Napravite pauzu kako ne biste ugrozili svoje fizičko zdravlje.

Kada se čekić pojavi u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da ste napokon izašli iz „mračne faze“ i da ste spremni da se suočite sa svakim izazovom koji vam predstoji. Motivacija i volja su vam trenutno na zavidnom nivou.

Čekić u gornjoj trećini šolje

Oblik čekića u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale najavljuje težak period u vašem životu. Mnogo toga neće funkcionisati onako kako ste vi zamislili. Dogodiće se neki nepredviđeni problemi i moraćete da ih rešavate u hodu.

Čekić bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da biste mogli biti nagrađeni za trud i rad koji ste u nešto uložili.

Trenutno vam se čini da je sav napor uzaludan, međutim, uskoro ćete shvatiti da se muka isplatila i više nego što ste mogli da zamislite.

Čekić u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može doći do odgovora na pitanje da li će neka želja da se ostvari ili ne. Pri tome je važno da znate kojim prstom se koja vrsta želja utiskuje u šoljicu. Ukoliko je želja utisnuta pogrešnim prstom tumačenje neće biti jasno.

  • Ako se vaša želja tiče porodice, u šolji treba da ostavite otisak palca. Čekić u otisku palca vam poručuje da će vam se želja ispuniti ukoliko pokažete razumevanje i spremnost na kompromis.
  • Želje koje se odnose na posao, tj. profesionalni život se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli čekić to implicira da će vam se želja vrlo brzo ostvariti.
  • Ukoliko su vaše želje vezane za seksualni, tj. erotski život, tada ćete u šolju ostaviti otisak srednjeg prsta. Čekić u otisku srednjeg prsta, na žalost, ne najavljuje ostvarenje želje.
  • Prstenjakom se u šolju ostavlja otisak za želje koje se odnose na ljubav, tj. emotivne odnose. Ako ste u otisku prstenjaka videli čekić, to implicira da se ono što želite neće ostvariti još neko vreme.
  • Kada se želja tiče vašeg zdravlja ili zdravlja nekoga koga volite, u šolju se utiskuje malim prstom. Čekić u otisku malog prsta obično je znak da će ono što ste želeli sigurno postati stvarnost.

Alternativno tumačenje čekića u šolji kafe

Drugi način da otkrijete simboliku koja se krije u oblicima u šolji kafe jeste da se fokusirate na njihovu boju.

Čekić u šolji može da bude crn (ispunjen) ili beo (prazan). Ako čekić koji se u vašoj šoljici pojavio nije ni sasvim crn, a ni potpuno beo, tumači se boja koja preovladava.

Značenje crnog čekića

Crni čekić u talogu kafe može da bude znak da je pred vama turbulentan i težak period. Moraćete mnogo da radite da biste ostvarili svoje ciljeve.

Nije isključeno da će vam trebati dosta vremena kako biste prevazišli nepredviđene izazove.

Značenje belog čekića

Beli čekić u ostacima kafe u šolji ukazuje na to da ste nesigurni. Posedujete veliko znanje i brojne veštine, međutim, ne umete da to pokažete.

Perfekcionista ste i zbog toga nikad niste zadovoljni postignutim, premda sigurno imate zbog čega da budete ponosni na sebe.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts