Krst u šolji kafe – simbolika i tajne značenja

Krst u talogu od kafe u šolji

Oblik krsta se relativno često pojavljuje u talogu kafe. Ova figura može da ima pozitivno ili negativno značenje u zavisnosti od toga da li ste je videli u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Druga metoda tumačenja simbolike krsta u šolji kafe jeste po njegovoj boji. crni tj. ispunjeni krst u šolji nema isto značenje kao i beli tj. prazni krst.

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može predvideti ostvarenje neke želje. Ipak, postoje procedure koje treba ispoštovati da biste dobili odgovor na pitanje koje vas muči. O ovome će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje krsta u šolji kafe

Krst u talogu kafe može da nagovesti lični ili profesionalni napredak, tj. uspeh, srećan period u životu osobe kojoj se gleda u šolju, radosne trenutke i slično. Međutim, njegova simbolika može da bude i suprotna, pa da krst u ostacima kafe najavi vrlo težak period u nečijem životu.

Da biste dobili što preciznije tumačenje morate da obratite pažnju na položaj figure u šolji. Ako se krst pojavio u prvoj trećini šolje tada se njegovo značenje veže za prošlost. Kada krst vidite u drugoj trećini šolje tada je simbolika vezana za sadašnjost, a ukoliko se pojavi bliže vrhu šolje tada može da nagovesti neke buduće događaje. O koliko dalekoj prošlosti, tj. budućnosti govorimo, zavisi od osobe kojoj se gleda u kafu.

Pored toga, bitno je i to da li se krst našao levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Krst levo od mesta pijenja obično ima negativno značenje, a kada se ovaj simbol nađe na desnoj strani tada je njegova simbolika uglavnom pozitivna.

Ako je krst u šolji bio okrenut naopačke to najavljuje nevolje, a ukoliko je bio opasan krugom to implicira da ćete se za nešto morati žrtvovati. Dva krsta u šolji ukazuju na to da imate na koga da se oslonite, dok više krstova, na žalost, najavljuju bolest bliske osobe.

Krst pri dnu šolje

Figura krsta u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale obično simbolizuje apatiju. Moguće je da se neke stvari u vašem životu nisu odvile onako kako ste zamišljali i da ste prestali da verujete u pozitivne promene.

Ukoliko ste krst videli bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste nedavno doneli ispravnu odluku. Možda to sada ne možete da procenite, ali ćete kasnije shvatiti da ste uradili pravu stvar.

Krst u sredini šolje

Kada se krst pojavi u drugoj trećini šolje i levo do mesta pijenja to simboliše nemir. Verovatno vam nešto ne polazi za rukom, pa ste neraspoloženi i frustrirani. Potražite način da se opustite i novi ugao gledanja na problem sa kojim se borite.

Oblik krsta u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da je trud koji ste u nešto uložili napokon počeo da se isplaćuje. To vam daje energiju i volju da nastavite da se borite za ostvarenje svojih ciljeva.

Krst pri vrhu šolje

Ako ste krst videli u trećoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to može da najavi stresan period u vašem životu. Moguće je da ćete se vi ili bliska osoba suočiti sa nekom bolešću. Nije isključena smrt poznanika tj. poznanice.

Krst bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ćete ostvariti veći uspeh u profesionalnom ili privatnom smislu. Mnogo toga će vam poći za rukom, pa ćete prepoznati da je došlo vaših „pet minuta“.

Krst u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u šoljici kafe može pročitati da li će neka želja postati stvarnost ili ne. Pri tome je jako važno da znate kojim prstom se u šolju utiskuju koje vrste želja. Želja utisnuta pogrešnim prstom se sigurno neće ostvariti, a dobićete i tumačenje koje nije verodostojno.

  • Ukoliko su vaše želje vezane za porodicu ili decu tada u šolji ostavljate otisak palca. Ako se u otisku palca pojavio krst to implicira da će vam se želja ispuniti ako pokažete razumevanje za one koje volite.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja kada se želje tiču posla ili karijere. Krst u tom otisku, na žalost, može da bude znak da se vaša želja neće ostvariti u dogledno vreme.
  • Kada se želja odnosi na seksualni, tj. erotski život tada je u šolju utiskujete srednjim prstom. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli krst to implicira da ćete morati još neko vreme da sačekate da bi vam se želja ispunila.
  • Želje koje se tiču ljubavi se u šolju utiskuju prstenjakom. Ako ste u otisku prstenjaka videli krst to može da bude znak ostvarenja želje.
  • Otisak malog prsta se u šolji ostavlja za želje vezane za zdravlje. Krst u otisku malog prsta je znak da će se vaša želja ispuniti u bližoj budućnosti.

Alternativno tumačenje krsta u šolji

Drugi način gledanja u šolju podrazumeva tumačenje figura po njihovoj boji. Oblik u šoljici može da bude ispunjen tj. crn ili prazan tj. beo. Ukoliko krst nije ni skroz crn, a ni potpuno beo, za tumačenje se uzima boja koja prevladava.

Značenje crnog krsta

Crni krst najavljuje uspešan i srećan period za osobu kojoj se gleda u šolju. Najkraće rečeno, pred vama je svetla budućnost.

Značenje belog krsta

Beli krst simbolizuje loše vesti. Ovaj znak najavljuje turbulentan period u vašem životu, a može i da nagovesti smrt u bližem okruženju.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts