Nož u šolji kafe – šta predstavlja

Oblik noža u talogu kafe u šolji može da nasluti prekid emotivne veze. Ipak, da bi interpretacija bila ispravna, potrebno je da se obrati pažnja na to na kom se mestu u šolji ova figura našla. Različito se tumači kada nož uočite u prvoj, u drugoj ili u trećoj trećini šolje.

Osim toga, mesto pijenja igra značajnu ulogu u otkrivanju simbolike oblika u šolji. Nije isto ako se nož pojavio levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Alternativna metoda čitanja simbolike u šolji kafe zasnovana je na tumačenju po boji figure u talogu. Crne tj. ispunjene figure i bele tj. prazne figure nemaju isto značenje. Ovoj temi ćemo se detaljnije posvetiti u nastavku teksta.

Ukoliko ste rešeni da saznate da li će vam se neka želja ostvariti, do odgovora možete da dođete ukoliko ostavite otisak prsta u šolji. Pravila koja treba da se ispoštuju potražite u tekstu.

Detaljno tumačenje noža u šolji kafe

Nož u ostacima kafe u šolji može da ima pozitivno i negativno značenje. Sve zavisi od položaja u šolji na kome se ova figura našla. Ako se nož pojavio u prvoj trećini šolje njegova simbolika je vezana za prošlost. Nož u sredini šolje tiče se sadašnjosti, dok nož pri vrhu šolje može da najavi ono što će da se dogodi u budućnosti.

Od subjektivnih osećanja osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, odnosno budućnosti se radi.

Pored toga, za tumačenje je važno i mesto pijenja. Ako ste nož videli levo od mesta gde su usne doticale šolju njegova simbolika je negativna. Nož desno od mesta gde su usne doticale šolju nosi dobre vesti.

U uvodu smo pomenuli da nož može da nasluti emotivni raskid ili prekid poslovne saradnje tj. partnerstva. Ako ste u šolji videli krvav nož, tj. nož sa koga se sliva tekućina to je znak da ćete morati da odustanete od nečega. Nož zaboden u neku podlogu ukazuje na to da ste se vezali za pogrešnu osobu.

Nož pri vrhu šolje

Kada nož uočite u prvoj trećini šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je znak da niste raskrstili sa nečim iz prošlosti. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, moguće je da je nešto između vas i partnera tj. partnerke ostalo nedorečeno.

Ako ste nož videli bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to može da znači da ste shvatili da su stvari koje su vam se u prošlosti događale imale svrhu da vas nečemu nauče.

Nož u sredini šolje

Ukoliko se nož pojavio u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da bi trebalo da prestanete da se čvrsto držite za ono što nije dobro za vas. Moguće je da ste u vezi koja nema budućnost, ali da to sebi ne želite da priznate.

Oblik noža u sredini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste prilično zadovoljni određenim segmentom svog života. Možda vam nije baš sve potaman, ali znate da nema razloga da se žalite.

Nož pri vrhu šolje

Kada se nož pojavi bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to može da nagovesti prekid emotivne veze. Druga mogućnost jeste da ćete okončati poslovno partnerstvo sa nekim zbog različitih ideja i razmimoilaženja oko toga kako one treba da se realizuju.

Nož u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na pozitivne promene kada je odnos sa nekim upitanju. Verovatno ćete izgladiti nesuglasice sa partnerom tj. partnerkom, članom porodice ili kolegom tj. koleginicom.

Nož u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u šolji kafe može da se nasluti da li će se neke želje ostvariti. Pri tome je bitno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju kako biste dobili verodostojno tumačenje.

  • Ako se vaša želja tiče porodičnih odnosa u šolju je utiskujete palcem. Nož u otisku palca naslućuje ostvarenje želje, ali ne u tako skoroj budućnosti. Još je mnogo izazova pred vama.
  • Želje koje se odnose na profesionalni život i karijeru se u šolju utiskuju kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli nož to je, na žalost, znak da se vaša želja neće ispuniti.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje vezane za privlačnost, tj. erotski život. Nož u otisku srednjeg prsta znači da će vaša želja biti uslišena.
  • Ukoliko ste poželeli nešto što se tiče emocija, tj. ljubavi, u šolji ostavljate otisak prstenjaka. Kada se u otisku prstenjaka pojavi nož to implicira da vam se želja neće ostvariti.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Nož u otisku malog prsta nije dobar znak, pa je moguće da vaša želja nikad neće postati stvarnost.

Alternativno tumačenje noža u šolji kafe

Drugi način da se iščita simbolika koja se krije u figurama u talogu kafe jeste da se obrati pažnja na njihovu boju. Oblik u šolji može da bude prazan tj. beo ili ispunjen tj. crn. Ako nož koji se u vašoj šolji pojavio nije bio ni skroz beo, a ni potpuno crn za tumačenje se uzima boja koja dominira.

Značenje crnog noža

Crni nož u talogu kafe može da bude znak paranoje. Moguće je da sumnjate u nekoga bez ikakvog konkretnog dokaza ili razloga. Ovo bi moglo da ugrozi odnose sa bliskim ljudima.

Značenje belog noža

Beli nož u šolji kafe ukazuje na to da je vreme da se posvetite problemima koje dugo gurate pod tepih. Ako budete oklevali, stvari će postati vrlo komplikovane.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts