Udica – značenje udice u šolji kafe

Udica u talogu od kafe u šolji

Motiv udice u šolji kafe se različito tumači kad se nađe bliže dnu, vrhu ili sredini šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Druga metoda čitanja znakova u šolji kafe jeste po boji oblika. Crne, tj. ispunjene figure nemaju isto značenje, pa tako se i crna, tj. bela udica u ostacima kafe različito tumače.

Sudeći po usmenom predanju iz otiska prsta u šoljici kafe može da se nasluti odgovor na pitanje da li će neke želje postati stvarnost. Ukoliko ste odlučili da na taj način pokušate da otkrijete šta vam život sprema, u nastavku teksta pročitajte pravila po kojima se želje utiskuju u šolju.

Detaljno tumačenje udice u šolji kafe

Udica u ostatku kafe u šolji može da bude znak da ćete postati žrtva manipulacije ili da će vas neko nagovoriti na nešto što nije u vašem interesu. Ova figura može da bude znak da imate tajnog obožavaoca. Ipak, da bi tumačenje bilo što preciznije, bitno je da se pravilno odredi položaj figure u šolji.

Kada udicu vidite u pri dnu šolje njena simbolika je povezana sa prošlim događajima. Ukoliko se udica pojavila u sredini šolje tumačenje se odnosi na sadašnjost, a ako ste je videli bliže vrhu šolje, može da najavi neka buduća dešavanja. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč zavisi od osećanja osobe kojoj se gleda u šolju.

Drugi faktor koji bitno utiče na konačnu interpretaciju jeste mesto pijenja. Kada se udica pojavi levo od mesta gde su usne dodirivale šolju njena simbolika je uglavnom negativna. Udica desno od mesta pijenja simboliše pozitivne stvari.

Ako ste u šoljici videli dve udice to implicira da se dve osobe bore za vašu pažnju ili naklonost. Ukoliko je udica u šolji bila okrenuta naopako to može da bude znak da ste pogrešno shvatili nečije reči ili postupke. Kada vidite ribu na udici to implicira da ćete nekome napokon ukazati svoje poverenje.

Udica u prvoj trećini šolje

Oblik udice bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale može da bude znak da sebi nikako ne možete da oprostite lakomislenost ili lakovernost. Neko vas je obmanuo i time narušio sliku koju ste o sebi izgradili. Ostavite to iza sebe kako biste mogli razmišljati o onome što vam se sada događa i što će se kasnije dešavati.

Ukoliko se udica pojavila pri dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste zahvaljujući racionalnom razmišljanju u prošlosti izbegli da upadnete u neku nevolju. I danas ste ponosni na sebe zbog toga.

Udica u drugoj trećini šolje

Ako se udica našla u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simboliše nemir ili paranoju. Moguće je da mislite da se ceo kosmos urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Jedina je istina da ste sami sebi najveći neprijatelj.

Oblik udice u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na to da ste odlučni u nameri da neku ideju sprovedete u delo. Napokon vam je samopouzdanje poraslo, a i motivacija je na zavidnom nivou, pa postoje velike šanse da ćete postići ono što želite.

Udica u trećoj trećini šolje

Kada se udica ukaže bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da će neko uspeti da vas zavede. Možda ćete poverovati da su nečije emocije ili namere jasne i dobre, ali će se ispostaviti da niste u pravu. Ako ništa drugo, naučićete važnu lekciju.

Figura udice pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja može da bude znak da ćete u budućnosti imati mnogo obožavaoca. Privući ćete pažnju određenog broja ljudi, ne samo izgledom, nego i harizmom i inteligencijom. Nemojte se iznenaditi ukoliko svakodnevno budete dobijali romantične ponude.

Udica u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta može iščitati da li će se neke želje ostvariti ili ne. Važno je da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, ni tumačenje neće biti validno.

  • Palcem se u šolju utiskuju želje vezane za decu, porodicu, rodbinu i slično. Udica u otisku palca u šolji je, na žalost, znak da vam se želja neće ispuniti.
  • Kada se želja tiče posla ili karijere u šolju se utiskuje kažiprstom. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli udicu to implicira da ostvarenje želje zavisi isključivo od vaše upornosti.
  • Želje koje se odnose na seksualni život se u šolju utiskuju srednjim prstom. Udica u otisku srednjeg prsta najavljuje ispunjenje vaše želje.
  • Kažiprstom se u šolji ostavlja otisak za želje koje se tiču ljubavi. Ako ste u tom otisku videli udicu moguće je da će vam se želja ostvariti.
  • Ukoliko se vaša želja odnosi na zdravlje tada ćete je u šolju utisnuti malim prstom. Kada se u otisku malog prsta pojavi udica to znači da će se želja ispuniti, ali ne tako brzo kao što možda očekujete.

Alternativno tumačenje udice u šolji kafe

Kao što smo na početku spomenuli, znakovi u šolji mogu da se tumače i po njihovoj boji. Ispunjena tj. crna i prazna tj. bela udica nemaju isto značenje. Ako udica koju ste u svojoj šolji videli nije bila ni potpuno crna, a ni potpuno bela, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crne udice

Crna udica u šolji kafe može da bude znak da o budućnosti razmišljate previše negativno.

Značenje bele udice

Bela udica u šolji kafe ukazuje na to da će vam se neko udvarati.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts