|

Broj 8 u šolji kafe – značenje i simbol

Broj 8 u talogu od kafe u šolji

Brojevi se s vremena na vreme pojavljuju u talogu kafe, a njihovo značenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ih videli blizu dna, u sredini ili pri vrhu šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Simboliku je moguće odrediti i na osnovu boje oblika, tj. broja koji ste u kafi videli. Različito se tumači ukoliko je broj 8 u šolji bio crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan.

Pored toga, veruje se da se u otisku prsta u šolji kafe može naslutiti da li će se neka želja ostvariti ili ne. Postoje pravila kako se želja utiskuje u šolju, o čemu će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje broja 8 u šolji

Da biste što preciznije odredili značenje broja 8 u talogu kafe potrebno je da obratite pažnju na poziciju u šolji gde se taj broj pojavio. Ako ste broj 8 videli u prvoj trećini šolje, dakle bliže njenom dnu tada je simbolika vezana za prošlost. Ukoliko se broj 8 ukaže u sredini šolje tada se tiče sadašnjosti, a ako ste ovaj broj uočili bliže vrhu šolje njegovo značenje se povezuje sa nekim budućim događajima. O koliko skoroj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti govorimo zavisi od osećaja osobe kojoj se gleda u šolju.

Pored toga, postoji razlika i između značenja kada se broj 8 pojavi levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana često donosi neke loše, dok desna simbolizuje dobre vesti, događaje, emocije i slično.

Broj 8 obično simboliše teške borbe, ali i velike pobede. Veličina broja ne igra značajnu ulogu, a ukoliko ste u šolji videli rimsku osmicu to implicira da je vaš odnos sa nekim prilično složen i da bi trebalo da se definišu neke stvari kako biste i jedno i drugo znali na čemu ste.

Broj 8 u prvoj trećini šolje

Ako ste broj 8 videli blizu dna šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da vas boli neki poraz iz prošlosti. Moguće je da ste doživeli neuspeh ili gubitak preko koga nikako ne možete da pređete. Samo se setite izreke „vreme leči sve“.

Ukoliko se broj 8 pojavio u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste ponosni na sebe jer ste uspeli da prevaziđete veliku krizu koja vam se nedavno dogodila. Mnogi vam se dive na snazi, strpljenju i istrajnosti koje ste pokazali.

Broj 8 u drugoj trećini šolje

Kada se broj 8 pojavi u sredini šolje i levo od mesta pijenja to može da bude znak da ste pod stresom. Trenutno se suočavate sa velikim izazovima i ponekad vam se čini da im niste dorasli. Međutim, snažniji ste i uporniji nego što mislite. S vremenom ćete to i sami uvideti.

Broj 8 u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste na dobrom putu da pobedite svoje strahove i da napokon počnete da živite život onako kako želite. Energije vam ne nedostaje, što je dobro zato što će borba da potraje još neko vreme.

Broj 8 u trećoj trećini šolje

Ako ste broj 8 videli bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to najavljuje manje probleme u budućnosti. Moguće je da ćete se suočiti sa situacijom kakva vam je do sada bila nepoznata. Trebaće vam neko vreme da se naviknete na nove okolnosti, a nije isključeno ni da ćete morati da doneste tešku odluku.

Ukoliko se broj 8 pojavio u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale to simbolizuje dobitak. Verovatno će se trud, rad i ljubav koje ste u nešto uložili početi isplaćivati. Ostanite strpljivi!

Osmica u otisku prsta za želju

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u šolji kafe može doći do odgovora na pitanje da li će vam se neka želja ostvariti. Pri tome je važno da znate kojim prstom da utisnete svoju želju u šolju. Ukoliko je želja utisnuta pogrešnim prstom, tumačenje će biti nejasno.

  • Ako su vaše želje vezane za porodicu ili decu tada u šolji ostavljate otisak palca. Broj 8 u otisku palca ukazuje na to da će vam se želja ispuniti u bliskoj budućnosti.
  • Ukoliko se vaša želja tiče posla, tj. karijere u šolju je utiskujete kažiprstom. Ako se u otisku pojavi broj 8 to implicira da ćete morati da podnesete neke veće žrtve i da donesete radikalne odluke kako bi vam se želja ostvarila.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za seksualni, tj. erotski deo vašeg života. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli broj 8 to, na žalost, znači da vaša želja neće uskoro postati stvarnost.
  • Želje koje se tiču ljubavnog života se u šolju utiskuju prstenjakom. Broj 8 u otisku prstenjaka može da bude znak skorijeg ostvarenja želje.
  • Kada se želja odnosi na zdravlje tada se u šolji ostavlja otisak malog prsta. Ako ste u tom otisku videli broj 8 to implicira da će vam se želja ispuniti.

Alternativno tumačenje broja 8 u šolji kafe

Druga metoda gledanja u šolju bazirana je na boji figure koju ste u njoj videli. Oblik, u ovom slučaju, broj 8 može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan. Ukoliko broj 8 nije ni potpuno crn, a ni potpuno beo za tumačenje se uzima boja koje više ima.

Značenje crnog broja 8

Crni broj 8 u šolji može da simbolizuje uspeh u nekom segmentu života. Moguće je da će vam u profesionalnom smislu sve polaziti za rukom, ali da nećete imati sreće u ljubavi.

Značenje belog broja 8

Beli broj 8 u šolji ukazuje na dobre vesti. Verovatno ćete ostvariti neku veliku pobedu u bliskoj budućnosti.

Napomena: Tumačenje oblika u talogu kafe u šolji je stvar sujeverja, a ne nauke. Zato je važno da znate da svemu što ste pročitali verujete na svoju odgovornost.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts