Isus u šolji kafe – detaljno tumačenje i simbolika

Ako ste Isusa Hrista videli u ostacima kafe u šolji to može da nosi mnogo različitih tumačenja. Značenje može da bude ukazuje na nešto iz vaše prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, te da nosi pozitivnu ili negativnu simboliku. To zavisi od položaja u šolji na kome se lik Isusa pojavio.

Pored toga, simboliku Isusa možete da tumačite i po tome da li je njegov lik bio taman ili svetao. Ova alternativna metoda bazira se na boji oblika, a više ćemo joj se posvetiti kasnije u članku.

Iz otiska prsta u talogu kafe se, po narodnom verovanju, može saznati da li će neke želje da se ispune ili ne. U delu teksta pod naslovom „Isus u otisku prsta za želju“ daćemo vam detaljne instrukcije kako se želja utiskuje u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi Isus Hrist.

Detaljno tumačenje Isusa u šolji

U uvodu smo napomenuli da lik Isusa Hrista može da simboliše mnogo toga, te da je interpretacija uslovljena položajem ovog oblika u šoljici kafe. Ako ste Isusa videli bliže dnu šolje, značenje se odnosi na nešto iz vaše prošlosti. Kada se Isus pojavi u sredini šolje, simbolika se tiče sadašnjosti, a ukoliko ste ga uočili bliže vrhu šolje, Isus može da nagovesti neke buduće događaje. Koliko daleko u prošlost ili budućnost interpretacija ide, zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Mesto pijenja takođe igra značajnu ulogu. Ukoliko ste lik Isusa videli levo od pozicije gde su usne doticale šolju, značenje je često negativno. Kada se Isus pojavi desno od mesta pijenja, simbolika je uglavnom pozitivna.

Ako ste u šolji videli bebu Isusa to je dobar znak. Moguće je da će se dogoditi nešto o čemu dugo maštate. Isus koji plače u talogu kafe ukazuje na grižu savesti zbog nečega što ste uradili u prošlosti. Kada u šolji vidite Isusa kako se smeje to implicira da je pred vama dobar životni period. Isus i Bogorodica u talogu kafe ukazuju na to da se ne trebate plašiti da ćete starost dočekati sami. Isus na krstu u šoljici kafe znači da će vam se neka žrtva isplatiti.

Isus u prvoj trećini šolje

Kada Isusa vidite bliže dnu šolje i levo od pozicije gde su je usne doticale to je znak da vas grize savest zbog nekih postupaka iz prošlosti. Moguće je da ste nekoga povredili, a niste ni pokušali da mu/joj se izvinete. Ma koliko to izbegavali, u nekom trenutku ćete morati da mu/joj pokažete da ste se pokajali.

Isus pri dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste napokon nekome oprostili grešku. Verovatno vas je ta osoba uvredila ili vam nanela štetu i dugo vam je trebalo da se otarasite potrebe da mu/joj se osvetite.

Isus u drugoj trećini šolje

Ako ste lik Isusa Hrista videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da ste zbunjeni situacijom u kojoj se nalazite. Potreban vam je jasno osvetljen put, dobronameran savet ili ruka pomoći. Sve to možete pronaći u jednoj osobi.

Lik Isusa u sredini šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale simbolizuje mir. Konačno znate šta želite i kako da to dobijete. Oprostili ste drugima i sebi, te mirne duše možete da nastavite dalje. Koračajte hrabro ka ispunjenju svojih životnih želja.

Isus u trećoj trećini šolje

Kada Isusa vidite u gornjoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to može da bude znak da ćete se naći u iskušenju. Moguće je da ćete zanemariti sve moralne i ljudske norme zato što će vas nagoni voditi ka nekome ili nečemu. Nećete mariti za to koga biste mogli uvrediti ili povrediti, zato što ćete biti zaslepljeni svojim ambicijama i željama.

Lik Isusa bliže vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na blagostanje i mir koji vas u budućnosti očekuju. Ne sumnjajte da ste zaslužili sreću i ona će sigurno ući u vaš život.

Isus u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u talogu kafe može da se dođe do odgovora da li će neka želja da postane stvarnost. Bitno je da obratite pažnju na to kojim prstom utiskujete svoju želju u šolju. Ako je želja utisnuta pogrešnim prstom, ni odgovor neće biti jasan.

  • Kada se želja odnosi na decu, dom ili porodicu u šolji ostavljate otisak palca. Ako ste u otisku palca videli Isusa moguće je da će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti.
  • Otisak kažiprsta se u šolji kafe ostavlja za želje koje se tiču posla, tj. profesionalnog života. Ukoliko se Isus pojavio u otisku kažiprsta to implicira da će se vaša želja ispuniti nakon mnogo muke, truda i rada.
  • Ako se želja tiče intimnog života, tj. seksa, tada je u šolju utiskujete srednjim prstom. Isus u otisku srednjeg prsta ukazuje na to da bi trebalo da se zapitate da li zaista želite da vam se ta želja obistini.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za ljubav. Ako ste u otisku prstenjaka videli Isusa moguće je da će ono što ste poželeli uskoro da se ispuni.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se tiče vašeg zdravlja ili zdravlja drage osobe, tada u šolji treba da ostavite otisak malog prsta. Isus u otisku malog prsta predviđa ispunjenje želje.

Alternativno tumačenje Isusa u šolji

Oblici u šoljici mogu da se tumače i po njihovoj boji. U tom slučaju se vodi računa o tome da li je figura u šolji bila crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Ako lik Isusa koji se u vašoj šolji pojavio nije bio ni potpuno taman, a ni sasvim svetao, tumači se boja koje ima više.

Značenje crnog Isusa

Kada je lik Isusa u šolji tamne boje to implicira da ste dozvolili da vas strah vodi kroz život. Poradite na kompleksima i krenite hrabro da ostvarujete svoje želje i ciljeve.

Značenje belog Isusa

Ako je lik Isusa u talogu kafe bio svetle boje to znači da bi vas nešto uskoro moglo obradovati. Moguće je da ćete vi ostvariti uspeh ili da će se to dogoditi osobi koju mnogo volite. U svakom slučaju, bićete vrlo srećni.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts