Kruška u šolji kafe – kompletno značenje i simbolika

Motiv kruške u talogu kafe se najčešće povezuje sa komforom i novčanim uspehom. Ipak, ovaj oblik može da ima širok spektar značenja kada se uzme u obzir položaj kruške u šolji kafe.

Kruška pri dnu šolje, u njenoj sredini ili pri vrhu šolje ne tumači se na isti način.

Pored toga, da bi interpretacija bila precizna, važno je da se obrati pažnja na mesto pijenja. Ne tumači se isto kada krušku uočite levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Znakovi u šolji mogu da se interpretiraju i na osnovu njihove bolje. Alternativno tumačenje oblika po boji potražite u tekstu.

Iz otiska prsta koji se ostavi u talogu kafe u šolji može da se iščita da li će se neka želja ispuniti ili ne. Postoje pravila po kojima se želje utiskuju u šolju, a više o ovoj temi možete pronaći u podnaslovu „Kruška u otisku prsta za želju“.

Detaljno tumačenje kruške u šolji kafe

Da bi se dobilo što preciznije značenje figura u talogu kafe potrebno je da se prate određene instrukcije, tj. da se obrati pažnja na položaj u šolji na kome se kruška našla.

Ako ste krušku uočili bliže dnu šolje, u njenoj prvoj trećini značenje je povezano sa prošlošću. Kruška u sredini šolje ima veze sa sadašnjošću, a ukoliko ste je videli pri vrhu šolje tada nagoveštava buduće događaje.

Za interpretaciju je važno i da li se kruška našla levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana uglavnom nosi negativnu, dok desna podrazumeva pozitivnu konotaciju.

Ukoliko ste u šolji videli dve kruške to znači da biste do uspeha mogli doći „preko tuđe grbače“. Više krušaka u šolji kafe najavljuju skandal u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Ako je kruška u šolji bila crvljiva to je loš znak i predviđa neke prilično negativne događaje u životu onoga kome se gleda u šolju.

Kruška pri dnu šolje

Ukoliko ste u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja videli krušku to znači da ne možete da prežalite zbog loše odluke koju ste u prošlosti doneli. Mogli ste da zaradite mnogo novca, međutim, plašili ste se da uđete u rizik. Potrudite se da izvučete pouku iz te situacije.

Kada pri dnu šolje i desno od mesta gde su je usne doticale uočite krušku to implicira da ste na vreme počeli da štedite i da zbog toga nemate problem sa novcem. Pametno ulaganje je ono na čemu dobar deo života insistirate.

Kruška u sredini šolje

Oblik kruške u drugoj trećini šolje i levo od mesta pijenja ukazuje na finansijsku krizu. Zapali ste u ozbiljan problem jer troškovi uveliko premašuju vaša primanja. Nije isključeno da ćete morati da se zadužite pod nepovoljnim uslovima.

Ako ste obrise kruške videli u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da maštate o luksuzu. Voleli biste da možete da živite život poznatih holivudskih zvezda.

Kruška bliže vrhu šolje

Ukoliko se kruška pojavila pri vrhu šolje i levo od mesta pijenja to nije dobar znak. Ova situacija najavljuje velike izazove koji podrazumevaju čak i bankrot. Možete da ga sprečite ako pripazite na šta trošite novac.

Kada krušku vidite u trećoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to simboliše veći dobitak. Nije isključeno da će se u budućnosti vaša finansijska situacija drastično popraviti. Moći ćete da sebi kupite ono o čemu ste dugo maštali.

Kruška u otisku prsta za želju

Iz oblika koji se pojavi kada se ostavi otisak prsta u talogu kafe može da se dođe do odgovora na pitanje da li će neka želja da postane stvarnost. Ipak, bitno je da to uradite na pravi način. Ukoliko želju utisnete pogrešnim prstom, verovatno nećete dobiti odgovor na svoje pitanje.

  • Otisak palca u talogu kafe ostavljate kada želite da saznate da li će vam se ispuniti želja vezana za porodične odnose. Ako ste u otisku palca videli krušku to, na žalost, znači da vam se želja neće ostvariti.
  • Ukoliko je vaša želja vezana za profesionalni život, trebalo bi da ostavite otisak kažiprsta u talogu kafe. U slučaju da se u tom otisku pojavi kruška to implicira da će ono što želite postati stvarnost, ali ne u skorijoj budućnosti.
  • Kada želite da saznate da li će se ostvariti želje vezane za seks, u talog kafe ostavljate otisak srednjeg prsta. Ako ste u njemu videli krušku to najavljuje ostvarenje želje u skoroj budućnosti.
  • Onda kada se vaše želje tiču ljubavi u šolji ostavite otisak prstenjaka. Kruška u otisku prstenjaka može da bude znak da se želja neće ispuniti.
  • Malim prstom u šolju utiskujete želje vezane za zdravlje. Ukoliko se u tom otisku pojavila kruška to je znak da će vam se želja ostvariti.

Tumačenje simbolike po boji kruške u šolji

Drugi, alternativni način da saznate šta se krije iza oblika kruške u talogu kafe bazira se na njenoj boji. Figura može da bude ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela. Ako kruška u vašoj šolji nije ni potpuno crna, a ni sasvim bela u obzir se uzima boja koje ima više.

Značenje crne kruške

Crna kruška u talogu kafe može da najavi dobru poslovnu saradnju ili uspešnu realizaciju nekih planova. Moguće je da ćete pametnim ulaganjem da zaradite mnogo više novca nego što ste mislili.

Značenje bele sove

Bela sova u talogu kafe znači da ćete profitirati zbog dobrih poznanstava. U rešavanju nekog problema možda će vam pomoći uticajni prijatelji. To, ipak, ne znači da uslugu nećete morati da vratite u nekom trenutku.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts