|

Mesec u šolji kafe – značenje pojave

Mesec u talogu od kafe u šolji

Oblik meseca u šolji kafe može da najavi promenu posla ili novu ljubavnu vezu. Međutim, tumačenje zavisi od toga da li ste mesec videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, tj. levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika meseca se može tumačiti i po njegovoj boji. Različita su značenja ukoliko je mesec u šolji bio crn ili beo, tj. ukoliko ste videli ispunjenu ili praznu figuru u ostacima kafe.

Iz otiska prsta se može naslutiti da li će se neka želja ostvariti. Pri tome je bitno da se slede određena pravila, a o tome ćemo više u nastavku teksta.

Kako protumačiti pojavu meseca u šolji kafe?

Da biste dobili što precizniju interpretaciju meseca u talogu kafe trebalo bi da obratite pažnju na položaj oblika u šolji. Ako ste mesec uočili bliže dnu šolje tada je njegovo značenje vezano za prošlost. Ukoliko se mesec pojavio u sredini šolje simbolika se tiče sadašnjosti. Budućnost se može čitati ako se mesec nalazi bliže vrhu šolje.

Koliko daleko u prošlost ili budućnost simbolika može da ide zavisi od emocija osobe kojoj se gleda u šolju.

Za detaljno tumačenje potrebno je i da se obrati pažnja na to da li se mesec ukazao levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju. Na levoj strani od mesta pijenja značenja su uglavnom negativna, dok se desna strana vezuje za pozitivna značenja.

Pun mesec u šolji kafe najavljuje veće životne promene. Polumesec je simbol uzburkanih emocija, dok mesec sa zvezdama simboliše uspeh na profesionalnom planu. Ako ste u šolji videli dva meseca to može da bude znak da vas neko laže.

Mesec u prvoj trećini šolje

Ukoliko se mesec pojavio bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da se plašite da bi neka vaša tajna uskoro mogla da ugleda svetlo dana. Verovatno je reč o grehu iz prošlosti koji bi mogao da naruši vaš odnos sa nekim ljudima. Najmanja će šteta nastati ako budete bili iskreni.

Figura meseca pri dnu šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da će se osoba koja vam je nekad bila vrlo draga vratiti u vaš život. Pokidane veze će se ponovo uspostaviti i bićete srećni zbog toga.

Mesec u drugoj trećini šolje

Kada mesec vidite u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simbolizuje nemir. Moguće je da ste u dilemi, na nekoj vrsti prekretnice i ne znate kojim putem da pođete. Odluke zasnovane na razmišljanju su svakako bolje od onih donesenih u afektu.

Ako se mesec pojavio u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to može da bude znak da ste određenim segmentima svog života prilično zadovoljni. Dobro ste se snašli u teškoj situaciji i zbog toga ste vrlo ponosni na sebe.

Mesec u trećoj trećini šolje

Kada se mesec ukaže bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to može da najavi turbulentan period u vašem životu. Mnogo toga će se dešavati istovremeno, pa ćete morati da donosite vrlo mudre i promišljene odluke.

Mesec u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja najavljuje novu ljubav ili promenu posla, tj. zanimanja. Napokon ćete biti spremni da svoj život uzmete u vlastite ruke. Ako budete verovali u sebe, ništa vas neće sprečiti da ostvarite svoje ciljeve.

Mesec u otisku prsta za želju

Veruje se da se iz otiska prsta u šoljici kafe može pronaći odgovor na pitanje da li će se neka želja ispuniti. Jako je važno da znate kojim prstom treba da utisnete svoju želju u šolju. Ukoliko je utisnete pogrešnim prstom nećete dobiti jasno tumačenje.

  • Želje koje se tiču porodice, dece ili rodbine se u šolju utiskuju palcem. Mesec u otisku palca može da bude znak da će se vaša želja ostvariti.
  • Ako se želja odnosi na posao ili karijeru tada u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavi mesec to implicira da ste na dobrom putu da vam se želja ispuni.
  • Otisak srednjeg prsta se u šolji ostavlja za želje koje se tiču seksualnog života. Mesec u tom otisku je, na žalost, znak da još uvek nije pravi trenutak da vam se želja ostvari.
  • Prstenjakom se u šolju utiskuju želje vezane za ljubav. Ako ste u otisku prstenjaka videli mesec to implicira da će se vaša želja sigurno ispuniti u bližoj budućnosti.
  • Kada se želje tiču zdravlja tada se u šolji ostavlja otisak malog prsta. Mesec u otisku malog prsta nagoveštava ispunjenje želje.

Alternativno tumačenje meseca u šolji kafe

Druga metoda gledanja u šolju podrazumeva tumačenje po boji oblika. Figure u šoljici mogu da budu ispunjene tj. crne ili prazne tj. bele. Ako mesec u vašoj šolji nije bio ni sasvim crn, a ni sasvim beo, tumačiće se boja koje ima više.

Značenje crnog meseca

Crni mesec u šolji kafe je dobar znak. On nagoveštava uspeh na ljubavnom ili profesionalnom planu. Verovatno će se neke kockice napokon složiti onako kako vama odgovara.

Značenje belog meseca

Beli mesec u šolji kafe ukazuje na to da ne smete da odustajete ukoliko neke ciljeve ne ostvarite u rokovima koje ste sami sebi zadali. Velike stvari se ne dešavaju preko noći!

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts