Šator u šolji kafe – kompletna simbolika

Kada se šator pojavi u ostacima kafe u šolji to može da najavi uzbudljive događaje u životu osobe kojoj se gleda u šoljicu. Šator u talogu kafe može da bude znak da ćete promeniti mesto boravka ili posao. Međutim, ova figura se različito interpretira u zavisnosti od toga da li ste je videli u bliže dnu, sredini ili vrhu šolje. Na tumačenje utiče i mesto pijenja, što znači da se ne interpretira isto kada se šator ukaže levo ili desno od pozicije gde su usne doticale šolju.

Drugi način da saznate šta znači šator u talogu kafe jeste da se fokusirate na njegovu boju. Više o ovoj metodi tumačenja možete da pročitate u podnaslovu „Šta predstavlja crni, a šta beli šator u šolji?“.

Šator ima svoju simboliku i kad se pojavi u otisku prsta u šolji. Zašto se u šolji ostavlja otisak, te šta znači kada se u tom otisku pojavi jelen možete potražiti u nastavku članka.

Standardno tumačenje šatora u šolji kafe

Za što detaljniju interpretaciju oblika šatora u ostacima kafe u šolji važan je položaj u šolji na kome se ovaj predmet našao. Ukoliko ste šator videli u prvoj trećini šolje, njegovo značenje u vezano za prošlost. Kada se šator pojavi u sredini šolje, simbolika se tiče sadašnjosti. Šator u trećoj trećini šolje najavljuje nešto što bi se moglo dešavati u budućnosti. Na tumačenje takođe utiče i mesto pijenja. Ako ste šator videli levo od pozicije gde su usne doticale šolju, tumačenje je manje-više negativno. Kada se šator ukaže desno od mesta pijenja, simbolika je pozitivna.

Ranije smo spomenuli da šator može da najavi promenu mesta boravka. Ako ste u šolji videli cirkuski šator to znači da će neko pokušati da vas ponizi. Kada u šolji vidite indijanski šator to implicira da nećete dozvoliti da bilo ko ugrozi vašu reputaciju. Pocepan šator u ostacima kafe u šolji može da bude znak da sumnjate u dobre namere ljudi koje ste nedavno upoznali. Kada u šolji vidite šator kako gori to najavljuje probleme u komunikaciji sa članovima porodice, partnerom tj. partnerkom ili bliskim prijateljima.

Šator pri dnu šolje

Ako ste šator videli u prvoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to je znak da je neki događaj iz dalje prošlosti ostavio gorak ukus u ustima. Moguće je da ste tek tada pročitali nečije stvarne namere. Idealizovali ste pogrešnu osobu i sasvim je normalno da ste se razočarali.

Kada se šator pojavi bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da se ne kajete što niste pristajali na kompromise kada su određene stvari u pitanju. Važno vam je da mirne savesti ležete u krevet i nikad to ne biste žrtvovali radi novca, moći ili uticaja.

Šator u sredini šolje

Kada u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja vidite šator to može da bude znak da se osećate poniženo. Neko se potrudio da vas isprovocira nepristojnim pitanjima ili ponašanjem i niste znali kako da reagujete. Sledeći put na takve provokacije samo uzvratite osmehom ili šalom.

Šator u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne doticale ukazuje na optimizam. Premda se suočavate sa nekim većim izazovom, ne gubite nadu da ćete iz toga izaći kao pobednik/ca. Imate i podršku porodice i prijatelja, pa vam je malo lakše da se izborite sa problemom koji vam se događa.

Šator pri vrhu šolje

Ako se šator ukazao u trećoj trećini šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale to može da najavi manje probleme u komunikaciji sa bliskim ljudima. Verovatno ćete sa dragom osobom posvađati zbog sitnice. Pazite šta govorite u afektu da vam se to kasnije ne bi obilo o glavu.

Kada šator vidite bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to može da bude znak da ćete uskoro doživeti veće, ali vrlo lepe promene. Moguće je da ćete zbog škole, posla ili ljubavi promeniti mesto boravka i to će se vrlo pozitivno odraziti na vas.

Šator u otisku prsta za želju

Narodno predanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može doći do odgovora da li će se neke želje obistiniti. U nastavku članka vam donosimo detaljne instrukcije kako se želje utiskuju u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi šator.

  • Ukoliko ste te palcem utisnuli želju u šoljicu ona se odnosi na vašu porodicu, decu ili dom. Ako ste u tom otisku videli šator to je znak da će vam se želja ostvariti ukoliko se potrudite da pokažete razumevanje za one koje volite.
  • Kada se vaša želja tiče profesionalnog života, tj. karijere onda je u talog kafe utiskujete kažiprstom. Ukoliko se u otisku kažiprsta pojavio šator to implicira da će vam se želja ostvariti, samo morate da budete uporni i odlučni.
  • Otisak srednjeg prsta u talogu kafe ostavljate za želje vezane za seksualni život. Šator u takvom otisku je znak da bi vaša želja mogla da postane stvarnost, ali ne i sa osobom o kojoj u ovom momentu razmišljate.
  • Kada u talogu kafe ostavite otisak prstenjaka vaša želja se odnosi na ljubavni život. Ako ste u otisku prstenjaka videli šator to znači da će vam se želja ispuniti, ali morate da smanjite očekivanja.
  • Želja otisnuta malim prstom tiče se ličnog zdravlja ili zdravlja drage osobe. Ukoliko ste u otisku videli šator to implicira da su šanse da se vaša želja ostvari prilično velike.

Šta predstavlja crni, a šta beli šator u šolji?

Oblici koji se pojave u talogu kafe mogu da budu crni tj. ispunjeni ili beli tj. prazni. Ukoliko šator koji ste u šolji videli nije bio ni sasvim crn, a ni potpuno beo za interpretaciju se uzima boja koja dominira.

Značenje crnog šatora

Crni šator u talogu kafe ukazuje na to da je krajnje vreme da prestanete da mišljenje i stavove o ljudima i stvarima gradite na bazi pretpostavki. Ukratko, „ne sudite knjizi po koricama“.

Značenje belog šatora

Beli šator u ostacima kafe u šolji može da bude znak da ćete doživeti veću čast zbog nečega što ste uradili ili postigli. Druga mogućnost jeste da ćete biti pozvani na svadbu, krštenje ili neko drugo slavlje u drugom gradu ili državi.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts