Kako se interpretira riba u šolji kafe?

Riba u ostacima kafe u šolji može da najavi materijalne gubitke ili manje probleme u porodici. Sa druge strane, riba u talogu kafe ponekad simboliše beskonačnu ljubav. Ipak, tumačenje zavisi od mesta u šolji gde se ova figura pojavila. Ne interpretira se na isti način kada ribu primetite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od pozicije gde su usne doticale šolju.

Simbolika oblika u ostacima talogu kafe može da se tumači i preko njihove boje. Ova alternativna metoda zasniva se razlici između crne ribe (ispunjeni oblik) i bele ribe (prazan oblik). O ovome će više biti reči kasnije u članku.

U delu teksta pod naslovom „Riba u otisku prsta za želju“ možete pročitati kako da u figuri koja se pojavila u otisku prsta saznate da li će se vaša želja ostvariti ili ne.

Detaljno tumačenje ribe u šolji kafe

Kako biste dobili preciznu interpretaciju oblika ribe u talogu kafe potrebno je da obratite pažnju na poziciju u šolji na kojoj se ovaj oblik pojavio. Ako ste ribu videli u prvoj trećini šolje, njena simbolika se tiče prošlosti. Kada se riba pojavi u drugoj trećini šolje, značenje se odnosi na sadašnjost. Ukoliko se riba ukazala u trećoj trećini šolje, tada može da predstavlja najavu budućih dešavanja. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti se radi zavisi od emocija i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju.

Za interpretaciju je važno i mesto pijenja. Ako ste ribu videli levo od pozicije gde su usne dodirivale šolju, značenje je manje-više negativno. Kada se riba pojavi desno od mesta pijenja, simbolika je često pozitivna.

Manja riba u šolji kafe najavljuje manje nevolje, a ako ste u šolji videli veliku ribu to može da bude naznaka nekih ozbiljnijih problema u životu osobe kojoj se gleda u šolju. Dve ribe u ostacima kafe u šolji mogu da znače da uživate nečiju podršku, zaštitu i ljubav. Kada se u šolji, pored ribe, pojavi još neka figura to implicira da će se ono što vas brine razrešiti na brži i lakši način nego što možete da zamislite.

Riba u donjoj trećini šolje

Ako ste ribu videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su usne dodirivale šolju to znači da ste u nekom trenutku u životu dozvolili da vas drugi ljudi vode i da se sada kajete zbog toga. Nije kasno da se stvari promene, samo je bitno da prestanete da kukate nad svojom sudbinom i počnete da radite na izgradnji bolje budućnosti.

Riba pri dnu šolje i desno od pozicije pijenja znači da vam se u prošlosti isplatilo kada niste kalkulisali. Moguće je da ste nekome dozvolili da postane deo vašeg života i da vam nije ni malo žao zbog toga.

Riba u sredini šolje

Kada se riba pojavi u drugoj trećini šolje i levo od pozicije pijenja to znači da vas je stres uzeo pod svoje. Verovatno vam se mnogo toga vrzma po glavi i niste sigurni u sebe, a treba da donesete neku bitnu odluku. Ne žurite i ne libite se da sa nekim razgovarate o situaciji u kojoj ste se našli.

Riba bliže sredinu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste prestali biti prestrogi prema sebi. Bili ste vrlo samokritični dok niste shvatili koliko zapravo vredite. Ako budete bili uporni, uspećete da ostvarite mnogo toga.

Riba u gornjoj trećini šolje

Kada se riba ukaže bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to može da najavi probleme u vašem domu. Moguće je da ćete ući u konflikt sa ukućanima. Važno je da stalno imate na umu da svađe neće razrešiti situaciju, nego je samo dodatno pogoršati.

Riba u trećoj trećini šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale može da bude znak profesionalnog rasta. Vreme i energija koju ste uložili u svoj napredak bi uskoro mogli da se isplate. Zato, nemojte da odustajete, niti da gubite nadu u bolje sutra.

Riba u otisku prsta za želju

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u ostacima kafe u šolji može saznati odgovor na pitanje da li će se neke želje obistiniti. U nastavku članka saznaćete kako da pravilno utisnete svoju želju u šolju, te šta znači kada se u tom otisku pojavi riba.

  • Ukoliko se vaša želja odnosi na dom i porodicu, u šolji ostavljate otisak palca. Ako ste u tom otisku videli ribu to, na žalost, znači da se vaša želja neće ispuniti uskoro.
  • Za želje koje se tiču profesionalnog života u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Riba u otisku kažiprsta najavljuje ostvarenje vaše želje u skorijoj budućnosti.
  • Ako ste poželeli nešto što se tiče seksa, tj. erotskog života, u šolji treba da ostavite otisak srednjeg prsta. Ukoliko ste u otisku srednjeg prsta videli ribu moguće je da će vaša želja postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Riba u otisku malog prsta je dobar znak, te ukazuje na to da će ono što ste poželeli vrlo brzo da se ispuni.

Alternativno tumačenje ribe u šolji kafe

Figure u ostacima kafe u šolji mogu da se tumače i po njihovoj boji. U tom slučaju, različito se interpretira kada se u šoljici pojavi crna tj. ispunjena figura ili bela tj. prazna figura. Ako riba koju ste vi u šolji uočili nije bila ni potpuno crna, a ni sasvim  bela, za tumačenje se uzima boja koja preovladava.

Značenje crne ribe

Crna riba u talogu kafe znači da ste skloni preterivanju. Prečesto stvari koje vas okružuju ne vidite na pravi način, nego gore nego što zapravo jesu. Vreme je da „stanete na loptu“ i da prestanete da dramatizujete, a počnete da rešavate probleme.

Značenje bele ribe

Bela riba u ostacima kafe u šolji ukazuje na to da bi vas moglo razočarati nečije ponašanje. Verovatno će vas povrediti osoba kojoj ste verovali i trebaće vam neko vreme da pređete preko toga. Ne pokušavajte da se svetite jer to neće doneti mir i zadovoljstvo koje vam je preko potrebno.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts