Svinja ili prase u šolji kafe – kako se tumači

Mnogo je faktora i detalja koji utiču na značenje figure domaće svinje u talogu kafe. Na tumačenje, pre svega, utiče položaj oblika u šoljici. Različito se interpretira kada domaću svinju vidite u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Alternativna metoda tumačenje oblika u ostacima kafe u šolji podrazumeva interpretaciju po boji figure. U tom slučaju, različito se tumači kada je oblik crn tj. ispunjen i beo tj. prazan. Ovoj temi ćemo se više posvetiti u nastavku teksta.

Po narodnom predanju, iz otiska prsta u talogu kafe može da se dođe do odgovora na pitanje da li će neka želja da postane stvarnost. Da biste došli do tog odgovora morate da ispoštujete određena pravila.

Detaljno tumačenje domaće svinje u šolji

Da biste došli do preciznog tumačenja svinje u ostacima kafe u šolji bitno je da pravilno odredite poziciju u šolji na kojoj se ovaj oblik našao. Ako je svinja bila bliže dnu šolje za kafu, tada je njena simbolika vezana za prošlost. Ukoliko ste svinju videli na sredini šolje, tj. u njenoj drugoj trećini tada je značenje povezano sa sadašnjošću. Domaća svinja u trećoj trećini šolje ukazuje na ono što bi moglo da se dogodi u budućnosti.

Ukoliko ste svinju uočili levo od mesta pijenja kafe tada je tumačenje često neutralno ili negativno. Ako se, pak, svinja pojavila na desnoj strani tada nosi pozitivnu simboliku.

U opštem značenju, svinja u talogu kafe može da bude znak da ćete uskoro doći „na svoje“. Neke kockice će se složiti upravo onako kako želite. Sa druge strane, više svinja u šoljici kafe simbolizuje metež, tj. neki neprijatan događaj u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Svinja u prvoj trećini šolje

Ako ste svinju videli bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to je znak da patite za životom kakav ste nekad živeli. Nostalgični ste za prošlim vremenom, a često zaboravljate da ono nije bilo tako idealno kako vam se trenutno čini.

Svinja u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja znači da ste svesni da ste zahvaljujući drugima, a ne vlastitoj mudrosti u prošlosti izbegli neke veće probleme. Nemojte da smetnete s uma ko vam je bio pri ruci kada je bilo najpotrebnije.

Svinja u drugoj trećini šolje

Ako ste svinju videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to implicira da vam nedostaje discipline da biste završili sve svoje obaveze. Postali ste lenji i neorganizovani, a to ne može da donese uspeh i blagostanje o kojima maštate.

Svinja u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da se dobro snalazite u situaciji u kojoj ste se našli. Možda očekujete previše od sebe, a to nije dobro. Potrudite se da sačuvate svoje mentalno zdravlje.

Svinja u trećoj trećini šolje

Ukoliko ste svinju uočili bliže vrhu šolje i levo od mesta pijenja to implicira da bi u narednom periodu trebalo da budete na oprezu. Nemojte da ulazite u bespotrebne rasprave zato što vam to neće doneti ništa dobro. Štedite energiju kako biste je usmerili na prave stvari.

Ako ste svinju videli pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to najavljuje veći novčani dobitak.

Domaća svinja u otisku prsta za želju

Narodno verovanje kaže da se iz otiska prsta u talogu kafe može iščitati da li će se neka želja ostvariti ili ne. Pri tome je jako važno da pravim prstom utisnete svoju želju u šolju. To je jedini način da tumačenje bude jasno.

  • Kada se želja odnosi na decu, porodicu ili ukućane, utiskujete je u šolju palcem. Domaća svinja u otisku palca znači da će se vaša želja ispuniti samo ukoliko pokažete razumevanje i spremnost na kompromis.
  • Otisak kažiprsta se u šolji ostavlja za želje vezane za posao, tj. karijeru. Ukoliko ste u otisku kažiprsta videli svinju to implicira da ćete morati da „progutate neke žabe“ da bi se vaša želja ostvarila. Verovatno ćete morati da provodite vreme sa ljudima koji vam ne prijaju.
  • Ako se vaša želja tiče intimnog života, tj. seksa tada u šolji treba da ostavite otisak srednjeg prsta. Domaća svinja u otisku srednjeg prsta nagoveštava ostvarenje želje u skorijoj budućnosti.
  • Želje koje se odnose na emocije, tačnije na ljubav se u šolju utiskuju prstenjakom. Ako ste u otisku prstenjaka videli domaću svinju to je znak da će se vaša želja ispuniti, međutim, moraćete da budete izuzetno strpljivi i mudri.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje povezane sa vašim zdravljem ili zdravljem voljene osobe. Ukoliko ste u otisku malog prsta videli domaću svinju vaša želja se, na žalost, neće ostvariti.

Alternativno tumačenje domaće svinje u šolje

Tumačiti oblike u talogu kafe možete i po njihovoj bolji. Pri tome je bitno da obratite pažnju na to da li je svinja koju ste videli bila crna tj. ispunjena ili bela tj. prazna. Ako figura u šoljici nije bila ni potpuno prazna, a ni sasvim ispunjena, tumačenje se bazira na tome da li je prevladavala bela ili crna boja.

Značenje crne svinje

Crna svinja u talogu kafe ukazuje na to da ne smete da dozvolite da predrasude upravljaju vašim životom, odlukama i potezima. Dopustite nekim ljudima da vam se približe i dajte im priliku da se bolje upoznate. Nećete zažaliti.

Značenje bele svinje

Bela svinja u talogu kafe može da bude znak umora. Moguće je da ste pod stresom i da vam je potrebno par dana pauze. Ništa vas ne sprečava da istog momenta „stisnete kočnicu“.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts