Glava u šolji kafe – kompletno značenje

Ukoliko ste u ostacima kafe u šolji videli glavu to može da ima čitav spektar različitih interpretacija. Značenje je uslovljeno položajem u šolji gde se taj oblik pojavio. Glava u prvoj, drugoj ili trećoj trećini šolje nema isto tumačenje. Osim toga, za otkrivanje simbolike je bitno i da li ste je primetili levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Simbolika može da se tumači i prema boji glave koja se u šolji pojavila. Pri tome je važno da obratite pažnju na to da li je figura u šolji bila ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela. Više o ovom načinu otkrivanja simbolike figura u šolji možete saznati u delu teksta pod naslovom „Alternativno tumačenje glave u šolji“.

Otisak prsta u šolji kafe, tj. oblik koji se u tom otisku pojavio može da dâ odgovor na pitanje da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. O tome kako pravilno da utisnete svoju želju u šoljicu, te šta znači kada se u tom otisku pojavi glava moći ćete da čitate u podnaslovu „Glava u otisku prsta za želju“.

Detaljno tumačenje glave u šolji kafe

Da biste dobili što preciznije tumačenje glave u talogu kafe u šolji, morate pravilno da odredite njen položaj u šoljici. Ako ste glavu videli u prvoj trećini šolje, značenje se odnosi na prošlost. Kada se glava ukaže u sredini šolje, njena interpretacija je povezana sa sadašnjošću. Glava u trećoj trećini šolje, tj. pri njenom vrhu nagoveštava ono što bi se moglo desiti u budućnosti. O koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti, tj. budućnosti je tačno reč zavisi od emocija i iskustava osobe kojoj se gleda u šolju.

Na interpretaciju utiče i to da li ste glavu primetili levo ili desno od pozicije gde su usne dodirivale šolju. Ako ste glavu videli levo od mesta pijenja, njeno značenje je uglavnom negativno. Ukoliko se glava pojavila desno od mesta pijenja, simbolika je manje-više pozitivna.

Glava sa dugom kosom u šolji kafe može da znači da će vam ženska osoba pomoći da rešite neki problem. Ćelava glava u šoljici naslućuje brige, a ako ste videli dve glave to implicira da ćete morati da doneste mudru odluku. Mrtvačka glava, na žalost, nije dobar znak. Ovakva figura najavljuje izdaju.

Glava u prvoj trećini šolje

Kada se glava pojavi pri dnu šolje i levo do mesta gde su je usne doticale to može da znači da vas još uvek muče neki nerazjašnjeni odnosi iz prošlosti. Moguće je da je između vas i bivšeg partnera tj. partnerke ostalo nešto nedorečeno i da često o tome razmišljate.

Ukoliko ste glavu primetili bliže dnu šolje i desno od mesta pijenja to implicira da ste i dalje pod impresijom nekog lepog događaja. Verovatno je neka osoba ostavila snažan utisak na vas i često mislite o njemu tj. njoj.

Glava u drugoj trećini šolje

Ako ste glavu videli u sredini šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da ste zabrinuti zbog svog odnosa sa nekim. Možda niste načisto šta osećate prema partneru tj. partnerki ili sumnjate u njegovu tj. njenu vernost.

Glava u sredini šolje i desno od mesta pijenja ukazuje na to da ste zadovoljni smerom u kome ide vaša karijera. Moguće je da još niste postigli sve što želite, ali znate da ste na dobrom putu.

Glava u trećoj trećini šolje

Kada se glava pojavi pri vrhu šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale to najavljuje brige za voljene. Neko od članova porodice će zapasti u krizu, a vi nećete znati kako da mu/joj pomognete. Ne treba da zanemarite značaj podrške i ljubavi koju mu/joj pružate.

Ukoliko ste glavu videli bliže vrhu šolje i desno od mesta pijenja to je dobar znak. Možda ćete se u bliskoj budućnosti suočiti sa nekim većim problemom, ali ćete znati kako da ga rešite. Okolnosti će vam svakako ići u prilog.

Glava u otisku prsta za želju

Iz otiska prsta u šolji kafe se, prema usmenom predanju može doći do odgovora na pitanje da li će se neke želje ostvariti. U nastavku teksta vam donosimo pravila kako se želje utiskuju u šolju, te šta znači kada se u otisku prsta pojavi glava.

  • Kada se želje tiču dece ili ukućana, u šolju se utiskuju palcem. Glava u otisku palca može da bude znak da će se želja ostvariti u daljoj budućnosti.
  • Za želje vezane za karijeru, tj. posao u šolji se ostavlja otisak kažiprsta. Ako ste u otisku kažiprsta videli glavu to znači da će vam se želja ispuniti vrlo brzo.
  • Srednjim prstom se u šolju utiskuju želje koje se tiču seksa, tj. erotskog života. Glava u otisku srednjeg prsta, na žalost, ne predviđa ostvarenje želje u bliskoj budućnosti.
  • Ako se želje tiču emocija u šolji se ostavlja otisak prstenjaka. Ukoliko ste u otisku prstenjaka primetili glavu to je znak da će vaša želja sigurno postati stvarnost. Međutim, ne sa osobom koja vam se trenutno „vrzma po glavi“.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje koje se odnose na zdravlje. Glava u otisku malog prsta nagoveštava ostvarenje želje.

Alternativno tumačenje glave u šolji kafe

Postoji još jedan način da otkrijete simboliku oblika koje ste u šolji uočili, a on je baziran na njihovoj boji. Oblici u šoljici mogu da budu ispunjeni, tj. crni ili prazni tj. beli. Ako glava koju ste u šolji primetili nije bila ni potpuno crna, a ni potpuno bela, tumači se boja koja preovladava.

Značenje crne glave

Crna glava u ostacima kafe u šolji najavljuje nesanicu. Moguće je da u narednom periodu nećete moći da spavate onoliko koliko ste navikli. Možda nećete imati nekih velikih briga, ali će svakako doći do poremećaja sna i to će vas skoro potpuno „izbaciti iz koloseka“.

Značenje bele glave

Bela glava u talogu kafe u šolji ukazuje na to da ćete provesti lepe trenutke sa voljenim osobama. Verovatno ćete otići na izlet ili ćete nešto proslavljati zajedno. To će vam pomoći da „napunite baterije“ za izazove koji slede.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts