Frula u šolji kafe – interpretacija i značenje

Kada se frula pojavi u šolji kafe to može da najavi neke loše vesti ili probleme u komunikaciji sa bliskim ljudima. Ipak, objašnjenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste frulu videli pri dnu, u sredini ili pri vrhu šolje, odnosno, levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju.

Druga metoda gledanja u šolju i čitanja simbolike koja se krije iza figura zasniva se na njihovoj boji. Oblici u šolji mogu da budu crni (ispunjeni) ili beli (prazni), a šta simbolizuje crna, odnosno bela frula moći ćete pronaći u nastavku teksta.

Narodno verovanje kaže da se u otisku prsta u šoljici kafe može prepoznati da li će se neka želja obistiniti. Postoje pravila kojih se treba držati prilikom utiskivanja želje u šolju. Više o ovoj temi potražite u delu teksta „Frula u otisku prsta za želju“.

Šta simbolizuje frula u šolji kafe?

Da bismo odgovorili na ovo pitanje, potrebno je da se obrati pažnja na nekoliko detalja. Najvažnije je da se pravilno odredi položaj u šolji na kome se frula pojavila. Ukoliko ste je uočili bliže dnu šolje, simbolika se odnosi na prošlost. Frula u sredini šolje obično ukazuje na nešto iz sadašnjosti, a ukoliko ste je videli bliže vrhu šolje njeno značenje se tiče budućnosti. Od osećanja i ličnih iskustava osobe kojoj se gleda u šolju zavisi o koliko bliskoj ili dalekoj prošlosti tj. budućnosti je reč.

Osim toga, za tumačenje oblika u talogu kafe važno je i da obratite pažnju na mesto pijenja. Ako ste frulu videli levo od mesta gde su usne doticale šolju, značenje je uglavnom negativno. Ukoliko se frula ukazala desno od mesta pijenja, simbolika je manje-više pozitivna.

Dve frule u šolji kafe mogu da simbolišu dobre vesti iz inostranstva. Ovaj oblik na određenoj poziciji u šolji kafe najavljuje pozitivne promene kada je u pitanju profesionalni život. Ako ste u šolji videli muškarca koji svira frulu, obradovaće vas muška osoba, a ukoliko je frulu svirala žena, moguće je da ćete nešto dobro čuti od ženske osobe.

Frula u prvoj trećini šolje

Ako ste frulu uočili bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to je znak da ste još uvek pod utiskom nekog nemilog događaja iz prošlosti. To je ostavilo gorak ukus i, jednostavno, ne možete da se otrgnete mislima o tome.

Frula pri dnu šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale ukazuje na to da ste srećni što niste „popalili mostove iza sebe“ i što i danas možete da računate na ljude koji su vam u prošlosti bili važni.

Frula u drugoj trećini šolje

Ukoliko ste frulu videli u sredini šolje i levo od mesta pijenja to simboliše potisnutu tugu. Moguće je da ste zbog nečega žalosni, međutim, jako se trudite da se to ne vidi. Krijete svoja osećanja čak i od ljudi kojima verujete, jer ne želite da ih nasekirate. Ipak bi trebalo da razgovarate sa nekim o tome što vas muči.

Kada se frula pojavi u drugoj trećini šolje i desno od pozicije gde su je usne doticale to je znak da ste zadovoljni određenim segmentom vašeg života. Možda se sve kockice nisu još složile, ali ste svesni da vam uopšte nije loše i, što je još važnije, verujete da će biti sve bolje i bolje.

Frula u trećoj trećini šolje

Oblik frule pri vrhu šolje i levo od pozicije gde su je usne dodirivale najavljuje veći problem u bliskoj budućnosti. Problemi u komunikaciji sa nekom osobom će eskalirati i prerašće u ozbiljnu svađu. Nije isključeno da ćete nakon toga prekinuti svaki kontakt.

Frula u trećoj trećini šolje i desno od mesta pijenja može da najavi dobre vesti kada je u pitanju profesionalni ili privatni deo vašeg života. Moguće je da ćete dobiti priliku da se preselite u drugi grad i da će vam ova promena dobro doći.

Frula u otisku prsta za želju

Figura koja se pojavi u otisku prsta u šoljici kafe može, prema narodnom verovanju, da odgovori na pitanje da li će neka želja da postane stvarnost ili ne. Pri tome je važno da znate kako da pravilno utisnete svoju želju u šolju kako bi tumačenje bilo tačno.

  • Ukoliko se vaša želja tiče dece, porodice ili rodbine u šolju je utiskujete palcem. Frula u otisku palca može da bude znak da će se vaša želja vrlo brzo ostvariti.
  • Želje koje se odnose na posao, tj. karijeru, u šolju se utiskuju kažiprstom. Ako ste u otisku kažiprsta videli frulu to implicira da ćete morati da uložite veliki trud i strpljenje da bi vam se želja ispunila.
  • Ako su vaše želje vezane za seks, tj. erotski deo života, tada se u šolji ostavlja otisak srednjeg prsta. Kada se u otisku srednjeg prsta pojavi frula to implicira da će se vaša želja ostvariti.
  • Prstenjakom se u šolji ostavlja otisak za želje koje se tiču ljubavnih odnosa. Ukoliko ste u otisku prstenjaka videli frulu to implicira da postoje velike šanse da ono što želite postane stvarnost.
  • Ukoliko ste zaželeli nešto što se tiče ličnog zdravlja ili zdravlja voljene osobe, u šolji ostavljate otisak malog prsta. Frula u tom otisku može da bude znak ostvarenja želje.

Šta simboliše crna, a šta bela frula u šolji kafe?

Alternativno tumačenje oblika u šoljici kafe zasniva se na njihovoj boji. Figura u šolji može da bude ispunjena tj. crna ili prazna tj. bela. Ako frula koju ste u talogu kafe uočili nije bila ni potpuno crna, a ni skroz bela, tumači se boja koja dominira.

Značenje crne frule

Crna frula u šoljici kafe može bude znak da ćete čuti loše vesti. Moguće je da ćete saznati za nečije probleme sa zdravljem, emocionalnu krizu bliske osobe ili izazove kroz koje prolazi zbog nedostatka posla ili novca. Potrudite se da toj osobi pomognete koliko je u vašoj moći.

Značenje bele frule

Bela frula u talogu kafe ukazuje na to da bi vas uskoro nešto moglo obradovati. Verovatno će vas bliska osoba učiniti ponosnim. Zajedno ćete slaviti njegov tj. njen uspeh.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts