Sova u šolji kafe – skrivena simbolika i značenje

Sova u talogu od kafe u šolji

Premda sovu najčešće povezujemo sa mudrošću, ova figura u talogu kafe može da ima čitav spektar značenja, u zavisnosti od njenog položaja u šolji. Različito se tumači kada sovu vidite pri dnu, na sredini ili na vrhu šoljice, te kad se ukaže levo ili desno od mesta gde su usne doticale šolju.

Iz otiska prsta koji ostavljate u talogu kafe može da se pretpostavi da li će se neka želja ostvariti ili ne.

Znakovi u šolji mogu da se tumače i na temelju njihove boje, a o tome će više biti reči u nastavku teksta.

Detaljno tumačenje sove u šolji

Za što preciznije tumačenje motiva šolje u kafi potrebno je da se ispoštuje nekoliko pravila. Ako se oblik pojavio bliže dnu šolje, tj. u njenoj prvoj trećini tada je njegovo značenje vezano za prošlost. Ukoliko ste sovu videli na sredini šolje to povezujemo sa sadašnjošću, a kada se ukaže pri vrhu šolje njeno značenje se vezuje za budućnost.

Bitno je i da li se sova našla levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana obično ima lošu, a desna dobru konotaciju.

Ako ste u talogu kafe videli dve sove to implicira da bi trebalo da poslušate savet koji ste nedavno dobili od osobe koja ima mnogo više životnog iskustva od vas. Tri ili više sova u šoljici znači da ćete doživeti neprocenjivo iskustvo. Sova raširenih krila najavljuje probleme u komunikaciji.

Sova pri dnu šolje

Ukoliko ste u prvoj trećini šolje i levo od mesta pijenja videli sovu to znači da niste prevazišli gubitke ili neuspehe iz prošlosti. Nešto vas je „izbacilo iz koloseka“ i umesto da naučite lekciju i krenete dalje, vi se i dalje mučite razmišljajući o tome.

Kada pri dnu šolje i desno od mesta gde su usne doticale šolju uočite sovu to implicira da će iskustvo koje ste stekli biti dragoceno za ostvarenje vaših ciljeva. Možda vam se sada čini da je trud koji ste u nešto uložili bio uzaludan, shvatićete da ste se prevarili.

Sova u sredini šolje

Figura sove u sredini šolje i levo od mesta pijenja ukazuje na melanholiju. Verovatno trenutno niste baš najboljeg raspoloženja. Suočavate se sa izazovima, a muče vas i neke dileme. Ipak, verujete u sebe, što je u ovakvim trenucima izuzetno važno.

Ako ste obrise sove videli u drugoj trećini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da je vaše samopouzdanje na zavidnom nivou. Zahvaljujući tome, zadatke izvršavate bez mnogo muke.

Sova pri vrhu šolje

Ukoliko se sova pojavila blizu vrha šolje i levo od mesta pijenja to implicira da biste se mogli naći u opasnosti. Čuvajte se zavidnih ljudi zato što će pokušati da vam svojim intrigama nanesu štetu.

Kada sovu vidite pri vrhu šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale to najavljuje pozitivne promene u bližoj budućnosti. Možda ćete morati da podnesete neke žrtve, međutim, sve to će vam se u nekom trenutku višestruko isplatiti.

Sova u otisku prsta za želju

Iz oblika koje vidimo kada ostavimo otisak prsta u šolji možete da saznate da li će neka želja da vam se ostvari ili ne. Međutim, važno je da to uradite ispravno. Ukoliko pogrešnim prstom utisnete želju, postoji mogućnost da nećete dobiti odgovor na pitanje koje vas muči.

  • Otisak palca u talogu kafe ostavljate kada želite da saznate da li će vam se ispuniti želja vezana za decu, porodicu ili rodbinu. Ako ste u tom otisku videli sovu to, na žalost, znači da vam se želja neće ostvariti.
  • Ukoliko je vaša želja vezana za karijeru, tj. posao, trebalo bi da ostavite otisak kažiprsta u talogu kafe. U slučaju da se u tom otisku pojavi sova to implicira da će ono što želite postati stvarnost, ali ne toliko brzo koliko biste želeli.
  • Kada želite da saznate da li će se ostvariti želje vezane za intimni, tj. seksualni život, u talog kafe ostavljate otisak srednjeg prsta. Ako ste u njemu videli sovu to ne najavljuje ostvarenje želje u skoroj budućnosti.
  • Ako se vaše želje tiču ljubavnog života u šolji ostavite otisak prstenjaka. Sova u otisku prstenjaka može da bude znak da bi trebalo da još jednom razmislite o tome šta želite.
  • Malim prstom utiskujete želje vezane za zdravlje. Ukoliko se u tom otisku pojavila sova to je znak da će vam se želja ostvariti.

Alternativno tumačenje sove u šolji

Postoji još jedan način čitanja simbola u šolji kafe, a on se zasniva na tome da li je oblik koji ste videli bio crn tj. obojen ili beo tj. prazan. Ukoliko figura nije u potpunosti bela ili crna tada se za tumačenje uzima ona boja koje ima više.

Značenje crne sove

Crna sova u talogu kafe, na žalost, simbolizuje loše vesti vezane za privatni ili profesionalni deo vašeg života.

Značenje bele sove

Bela sova u šoljici kafe najavljuje finansijski dobitak.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts