Zvezda u šolji kafe – šta predstavlja i kako se tumači

Zvezda u talogu od kafe u šolji

Oblik zvezde u talogu kafe može da simbolizuje veći profesionalni uspeh, dobro zdravlje ili ljubavnu sreću. Međutim, tumačenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste ovu figuru videli bliže dnu, sredini ili vrhu šolje, odnosno levo ili desno od mesta gde su je usne doticale.

Osim toga, simboliku možete da tumačite i na temelju boje figure koju ste u šolji videli. Crna i bela zvezda ne moraju uvek da imaju isto ili slično značenje. Ovoj alternativno metodi ćemo pažnju posvetiti nešto kasnije.

Prema narodnom verovanju iz otiska prsta u šolji kafe može da se dođe do odgovora na pitanje da li će se neka želja ispuniti ili ne. Ipak, postoje pravila po kojima se dolazi do tih informacija, a moći ćete ih pronaći dalje u tekstu.

Detaljno tumačenje zvezde u šolji kafe

Da biste dobili što detaljnije tumačenje figure zvezde u šolji kafe potrebno je da se fokusirate na poziciju u šolji gde ste je uočili. Zvezda bliže dnu šolje obično simboliše događaje iz prošlosti. Ukoliko ste je videli u sredini šolje tada je njeno značenje povezano sa sadašnjošću, a ako se pojavi bliže vrhu šolje tada nagoveštava buduća dešavanja u životu osobe kojoj se gleda u šolju.

Bitno je i da obratite pažnju da li ste ovaj oblik videli levo ili desno od mesta gde su usne dodirivale šolju. Leva strana nosi neka loša, a desna uglavnom dobra tumačenja.

Veličina zvezde ne igra značajnu ulogu. Ukoliko ste videli petokraku to može da bude znak velike sreće. Ako ste u šolji videli više zvezda to može da simbolizuje loše vesti ili događaje u vašem ili životima onih koje volite.

Zvezda u prvoj trećini šolje

Kada se zvezda pojavi bliže dnu šolje i levo od mesta gde su je usne dodirivale to implicira da sebi nikako ne možete da oprostite neuspeh iz prošlosti. Napravili ste grešku i umesto da iz nje izvučete pouku, vi se i dalje samo grizete i ne možete da krenete dalje.

Ukoliko ste zvezdu videli u prvoj trećini šolje i desno od mesta pijenja to znači da ste zahvaljujući dobrim odlukama u prošlosti uspeli da izbegnete neke veće nevolje. Vaša pronicljivost vam je pomogla da se iz krize izvučete bez mnogo ožiljaka.

Zvezda u drugoj trećini šolje

Ako ste zvezdu uočili u sredini šolje i levo od mesta pijenja to znači da ste zabrinuti bez konkretnog razloga. Previše strepite zbog stvari koje su zapravo prilično nebitne. Morate da pronađete način da se opustite.

Figura zvezde u sredini šolje i desno od mesta gde su je usne dodirivale ukazuje na to da ste na dobrom putu da ostvarite ono što ste zamislili. Bitno je da i dalje nastavite da se trudite, pa dobri rezultati sigurno neće izostati.

Zvezda u trećoj trećini šolje

Ako ste zvezdu uočili bliže vrhu šolje i levo od mesta gde su je usne doticale to najavljuje turbulentan period u vašem životu. Moguće je da ćete se suočiti sa nekim većim izazovima i da će vam trebati energije i strpljenja da ih prevladate.

Zvezda pri vrhu šolje i desno od mesta pijenja je znak da ćete ostvariti profesionalni ili finansijski uspeh. Ljudi kojima je ljubav bolna tačka bi mogli napokon upoznati nekoga ko će im odgovarati. U svakom slučaju, ovaj simbol najavljuje pozitivne promene.

Zvezda u otisku prsta za želju

Da biste dobili barem nagoveštaj da li će vam se želja ostvariti, potrebno je da je u šolju kafe utisnete pravim prstom. Ako ste pogrešnim prstom utisnuli svoju želju, postoji mogućnost da nećete dobiti odgovor na pitanja koja vas interesuju.

  • Otisak palca se u šolji ostavlja za želje vezane za porodicu, decu, rodbinu i slično. Zvezda u otisku palca može da bude znak da će vam se želja ispuniti.
  • Ukoliko su vaše želje vezane za karijeru ili posao tada u šolji ostavljate otisak kažiprsta. Ako se u tom otisku pojavila zvezda to implicira da će vam se želja ostvariti u daljoj budućnosti.
  • Želje koje se tiču intimnog, erotskog života se u šolju utiskuju srednjim prstom. Kada se u otisku srednjeg prsta pojavi zvezda to najavljuje ispunjenje vaše želje.
  • Ako ste zaželeli nešto što se odnosi na ljubavni život tada ćete želju u šolju utisnuti prstenjakom. Zvezda u otisku prstenjaka može da znači da će vaša želja postati stvarnost.
  • Malim prstom se u šolju utiskuju želje vezane za zdravlje. Ukoliko se u otisku malog prsta pojavila zvezda moguće je da će vam se želja ispuniti ukoliko budete dosledno slušali savete onih koji o tome što vas muči znaju mnogo više od vas.

Alternativno tumačenje zvezde u šolji kafe

Postoji još jedan način tumačenje oblika u ostacima kafe u šolji. Ova alternativna metoda je zasnovana na analizi boje figure koju ste u šoljici videli. Oblik može da bude crn tj. ispunjen ili beo tj. prazan, a tumači se boja koja prevladava.

Značenje crne zvezde

Crna zvezda u šolji kafe predstavlja dobar znak. Ona može da najavi rešenje problema koji vas duže vreme muči.

Značenje bele zvezde

Ukoliko ste u šolji videli belu zvezdu moguće je da ćete uskoro dobiti vrlo koristan savet od nepoznate osobe.

Napomena: Gatanje iz šolje je sujeverje. Sva simbolika navedena ovdje ima spiritualnu pozadinu, stvar je verovanja i predstavlja lična uverenja autora teksta. Informacije iznesene ovde nemaju naučnu pozadinu. Sve tekstove i tumačenja upotrebljavate na ličnu odgovornost.

Similar Posts